Kdo je preklinjal Rika: Opis junaka v igri "Doto-2" in njegovih glavnih nasprotnikov

Vprašanje o tem, kdo prispeva k reki vseh junakov v igri "Doto-2", ne dobijo le začetniki, ampak tudi izkušeni uporabniki. Ta junak je sposoben spraviti celo uravnotežene igralce iz posebnosti svojih sposobnosti. V članku so obravnavane prednosti, slabosti in zmožnost upreti se karakteru.

Spretnost

Če želite vedeti, kdo prispeva reke k večini junakov, se morate naučiti njegove sposobnosti. Prvi se imenuje "dimna zavesa" in ustvari enak učinek v polmeru izstrelka. Sovražniki ne morejo uporabiti svojih kož in pogosto pogrešajo napade. Druga spretnost, "Shaking Blow", je teleportacija z naknadnimi poškodbami v hrbtu, če je kreten izveden proti sovražniku. Tretja sposobnost "plašča in bodala" vam omogoča vstop v stanje nevidnosti. Učinek se prekine po napadu sovražnika. Končna spretnost "Metode izmenjave" povzroči določeno sovražno škodo zaradi tekaških lupin. Prvič, pomembno je, da Ricky črpa nevidnost, da zmanjša ponovno polnjenje te spretnosti. Nadaljnje povečanje izgube hrbta zaradi pasivnih veščin. Po tem "prednost dimu". Na podlagi teh podatkov lahko sklepamo, kdo prispeva k reki.


Za in proti

Igralec mora prebrati vse dobrote in minuse v tipu na Ricciju, da se mu ustrezno upre na zemljevidu. Ta znak ima veliko prednosti. Prva stvar, ki jo je treba razmisliti, je sposobnost, da vedno ostanešnevidnost Deluje v skladu s shemo rezanja posameznih ciljev. Ko nasprotnik z majhno količino zaščite zagotovi z njim, reke v "Doto-2" naredi skok za svojim hrbtom, ki povzroča dodatno izgubo, nato pa vrže bombo. Potem vam veliko povečanje spretnosti omogoča, da naredite nekaj bolj bolečih kapi in se ponovno skrijete v nevidnost. Potem se shema ponovi z uporabo ultimatnih spretnosti in ekipa zasluži umor. Med minusi tega junaka lahko omenimo le majhno količino zdravja, pa tudi težave z mano v zgodnji fazi.


Kupljeni predmeti

Znak Riki v Dota-2 je morilec, ki bi moral v najkrajšem času narediti največjo možno škodo. Za to ima vse možnosti, vendar morate skrbeti tudi za pravilno zbiranje predmetov. Prtljažnik za maksimalno hitrost vam bo pomagal hitro vstopiti in izstopiti iz spopadov. Dve glavni temi sta Skull Basher in Diffusal Blade. Prva stvar daje priložnost za omamljanje, ki skupaj z nepričakovanim videzom na hrbtu povečuje verjetnost ubijanja. Drugi objekt odstrani ciljne pozitivne učinke, s čimer ga bistveno oslabi. Za nasprotnika je treba izbrati tri predmete. Če obstaja potreba po zaščiti, morate poskrbeti za izogibanje. Ne pozabite na agilnost, ki sorazmerno vpliva na škodo, ki jo povzroči sovražnik. Nezaželeno je, da se kritična škoda da prednost, ampak predmete s to možnostjo pogosto kupijo tudi igralci. Razumevanje, kdo prispeva reke k drugim likom zaradi njegove močne inpomanjkljivosti, bo pomagal pri oblikovanju strategije za spopad s tem prvakom na tekmah.

Dva glavna sovražnika

Najprej se zdi, da je Riki v Dota-2 univerzalni junak za trajne zmage. Pravzaprav se njegov potencial pogosto izravnata z dvema drugim prvacima. Ena je Bounty Hunter, ki razkriva nevidnost s svojo končno sposobnostjo. Hkrati pospeši vse zaveznike blizu razkritega cilja, kar predstavlja veliko nevarnost za Rickyja. Napad na njega je priporočljiv v zadnjem obratu, saj bo vedno pripravljen na protinapad. Slrardova končna moč deluje na podoben način. Sposobnost razkriva tudi nevidnost, sovražnik pa je bolj izpostavljen fizičnim poškodbam. Če ne izračunate kombinacije za malenkosti in se ne konča z umorom Slrdarja, se bo odzval z močnim napadom. Ti liki se zlahka spopadajo z reko in so zato njeni glavni sovražniki.

Težave z umorom

V Gadidi na skalah je treba omeniti, da je daleč od vseh junakov dovolj, da preprosto ubije. Obstajajo takšni znaki, ki so zaščiteni pred močmi tega morilca. Mednje spadajo Bistlbeck. V arzenalu ima sposobnost, ki močno zmanjša izgubo hrbta za približno 40 odstotkov. Sledi avtomatsko aktiviranje druge sposobnosti, ki oslabi reke. Odhod po neuspešnem napadu bo zelo težaven. Podobno situacijo z značajem Phantom Asasin. Junak ima spretnost, ki poveča možnost izogibanja za 50 odstotkov s preučevanjem gibanja sovražnika. Kazalnikpoveča zaradi predmetov, zato napad na Phantom ni priporočljiv. Največkrat reka čaka na neuspeh v tem podvigu, vendar je spet priložnost, da postane neviden in ponovi poskus.

Koristne informacije na koncu

Vprašanje, kako izravnati reke v "Doto-2", se lahko štejejo za izčrpane s štirimi zgoraj navedenimi znaki, vendar jim je mogoče dodati Zeusa. Junak ima globalno ultimatno sposobnost, ki udari sovražnike po vsem zemljevidu. Reka, ki je nevidna, ne prejme škode, vendar se njena lokacija odpre sovražnikom. Prav tako je neprijetno spretnost »Charge of Light«, ki jo lahko pošljete na tla ali sovražnika. V prvem primeru se pregled odpre na 325 enot, v drugem pa na 725. Nevidni sovražniki v tem radiju ne morejo izginiti zaradi izginotja megle vojne. V vsakem primeru, ko se igrate za reko in proti njej, morate razmisliti o temah, ki razkrivajo pregled. Vsak igralec s prisotnostjo učinka tišine (nezmožnost uporabe spretnosti) lahko povzroči, da morilec strahopetno pobegne z bojišča.

Sorodne publikacije