Kaj je naslov za izstavitev računa v »Steam« in kaj ga vnesti?

Mnogi uporabljajo platformo, kot je Steam, vendar le majhen del ogromnega seznama funkcij, ki so nam tako srčkane in praktično brezplačne. Poleg reševanja problema piratske igre, je Steam rešil težave razvijalcev začetnikov, ki lahko za majhno plačilo dajo svoje delo v prodajo, kjer bodo nujno kupovali ljudi. V tem članku bomo razpravljali o tem, kateri naslov za zaračunavanje je v koraku, zakaj je potreben in kje se uporablja, kot tudi, kaj nam lahko ponudi Steam.

Kaj vsebuje Steam?

Steam je sestavljen iz dveh glavnih komponent - aplikacije in mesta. Dva od teh jedrnih komponent sta zelo tesno povezana, vendar so funkcije praktično enake. Kar je v priponki, je, da ima spletno mesto lahko manipulacije z računom, kar je precej veliko, od nakupa aplikacij, iger in celo filmov, ki se konča s predstavitvijo zgoraj navedenih izdelkov.


V Steamu lahko kupite skoraj vse, kar morate plačati, in boste imeli grenki mali užitek in različne ugodnosti. Na spletnem mestu ljudje pogosto sedijo na telefonu ali če potrebujejo zelo hitro za izdelek. Z dodatkom je skoraj enak, samo ljudje najpogosteje kupujejo dodatke iz aplikacije na trgovalnem dnu. Če še niste slišali za trgovalno platformo, ste izgubili veliko, ker je to celovita spletna trgovina za igre. Kako deluje trgovalna platforma? Kupujete igre in v nekaterih izmed njih praviloma pri tistih, ki so prisotniSpletni način, lahko obstajajo različne stvari, ki jih lahko prodate v istem trgovalnem dnu. Torej, nekateri ljudje samo igrajo v CS: GO lahko "repula" stroške nakupa sama igra. Precej že pametni ljudje so sposobni zaslužiti veliko denarja.
Postopoma smo prišli do glavne teme članka. Kakšen je torej naslov za obračun v koraku? Poznavanje te priložnosti vam ne bo samo pomagalo pri različnih bančnih operacijah v Steamu, zato vam priporočamo, da natančno preberete naslednji odstavek članka.

Kaj pomeni "naslov za obračun v" Steam ""

Podobna vprašanja so preobremenjena s številnimi uporabniki Steama, vendar le s tistimi, ki uporabljajo plačilne sisteme, kot je Visa. Zakaj se to dogaja? Odgovor je zelo preprost. Podobno kot pri vsakem dostojnem plačilnem sistemu se podatki o strankah uporabljajo za zagotovitev, da je v nujnih primerih vedno potrebno stopiti v stik z njim in razložiti stanje.

V katerih primerih se lahko zahteva naslov za izstavitev računa? Šele ko kupite izdelek v Steamu ali dopolnite svoj račun z zgornjimi plačilnimi sistemi. Podoben postopek je v mnogih plačilnih sistemih dokaj dobro razvit, vendar se odziva pri ponovnem polnjenju, na primer z WebMoneyjem, po katerem so na nasprotju dogodkov mnogi uporabniki nervozni in postavljajo vprašanja o pisanju na naslov naselja "Steam"? Odgovor je zelo preprost.
Pri ponovnem polnjenju ali nakupu vnesete številko kartice ali poštni naslov, s katerega so sredstva odpisana. V naslov za plačilo morate vnesti popolnoma enake podatke. Če nimate dovolj denarja ali storitev začasno ni na voljo, itdČe imate kakršne koli druge težave, povezane s plačilnim sistemom, bomo obravnavali v tem pismu z razlagami, ki bo podrobno opisan položaj.
Vprašanje, kaj za vstop na naslov za izstavitev računa za "spodbujanje" se pogosto pojavi po poskusih nudachnoy poplnyt bilanc, v. Da. Uporabnik preprosto yhnoyruet polje z oznako "Current naslov", potem pa pride do napake in jih vnesti podatke še enkrat. Naopmynaem, da mora ta linija vnesite naslov na katerem je registriran račun vaš izbrani plačilni sistem.

Kot paro, povezanega z denarnimi transakcijami?

Kot je bilo že omenjeno, je-Parna razvit sistem plačil, grobo rečeno, da je trg, kjer lahko kupite skoraj vse, kar je v zvezi z igralnimi teme. Na primer, Dota 2 je posebna prireditev, na kateri so udeleženci dosegli raven 2000 izgnali poseben kipec. Tako kot Steam, povezane z denarjem. Opozoriti je treba, da se je raven iz leta 2000 lahko doseže samo pravi denar.
Na voljo je tudi sistem za delitev stvari med igralci, vendar pa lahko le delež postavke in ne droge. Vendar pa je po nekaterih dogodkih (Božič, na primer, ali drugih praznikov) pade kupone, ki jih lahko prodajajo in izmenjava v teh trenutkih, in vprašanje je, kaj se ocenjuje za "paro", ki smo razpravljali zgoraj.

Steam je GreenLight - je posebno mesto, kjer brstenja oblikovalci predstavili svoje kreacije. Uporabniki cenijo izdelek, potem se izdelek lahko dajo v trgovini. To bo veliko denarjapriliv do razvijalcev.

Za zaključek

Upamo, da razumete naslov naselja v koraku in kako ga pravilno uporabljati. Če neznanca prosi, da o tem poroča, ga ne razkrijte na kakršen koli način, ker lahko zlahka ugrabijo vaš denar.

Sorodne publikacije