Google je utrujen pri odstranjevanju tržnega računa računa

Občasno imajo uporabniki vprašanje, kako odstraniti račun »Market Plot« v Androidu. To je lahko posledica dejstva, da telefon spremeni lastnika. Ali pa lastnik ostaja enak, samo njegove potrebe se korenito spreminjajo - in lažje ustvarijo nov račun, kot pa "očistiti" starega. Pogosto obstaja taka slika: uporabnik vnese svoj račun za Google Denarnico "z namenom, da ga odstrani in izgubi, ne da bi pokazal takšno priložnost v sami aplikaciji. Vendar so načini pošiljanja računa na neobstoj še vedno tam. "iz katere koli naprave.

Izbriši prek nastavitev sinhronizacije
Na našem telefonu gremo v meni Nastavitve in izberemo podmeni, ki se lahko glede na napravo imenuje "Računi in sinhronizacija" ali "Računi in sinhronizacija". . Tam vidimo seznam vseh računov, ki smo jih dobili iz telefona. S tega seznama izberite Google Račun in ga izbrišite. Neprijetna podrobnost - skupaj z računom na tržnem placu tvegamo, da bomo izbrisali veliko koristnih stvari: poštni račun Gmail, storitev Google Drive za shranjevanje ali vir Youtube. Če telefon spremeni lastnika, potem to ni strašno. In če morate le razumeti, kako odstraniti račun "Market Plot", potem je najbolje, da ne hakete z ramena. Lahko poskusite drugače.

Če želite izbrisati račun Google PlayMarket ", ker ga preprosto ne želite uporabljati, potem poskusite na naslednji način: Če želite to narediti, pojdite tudi na" Nastavitve ", vendar pojdite v razdelek" Aplikacije ", kjer najdete" Storitve Google Play "in jih samo izklopite. Sullen Way: Spremenite geslo
Kot se spomnite, Googleov račun "imamo za več storitev. Osnovna storitev za mnoge uporabnike je privzeto Gmail. Odprite svojo škatlo in greste tja v nastavitvah. Nato spremenite geslo v nabiralnik. Kaj se zgodi? Ko naslednjič odprete Play Market, bo samodejno poskusil uporabiti vaše staro geslo, vendar bo obsojen na neuspeh. To pomeni, da vaš račun ni izginil in še vedno obstaja, in tam lahko celo greste z novim geslom. Ampak, če ne greste tja, bo to enako kot odstranitev računa ("Play Market") iz telefona sploh.

Za napredne uporabnike: odstranjevanje s korenskimi pravicami

Root-pravice so posebna funkcija Android. To so pravice, ki omogočajo dostop do dodatnih funkcij naprave in omogočajo spreminjanje samih sistemskih datotek. O prejemu teh istih korenskih pravic, kot tudi njihove prednosti in slabosti (in mnogi, do popolnega neuspeha telefona), so napisali ločene članke. Tukaj bo ta metoda omenjena na podlagi tistih uporabnikov, ki so lastniki in odgovorni za spremembe v korenskih datotekah in drugih poskusih na tovarniških nastavitvah. Torej, če imate korenine in ste prepričani v svoje znanje, potem vipojdite v mapo s korenskimi podatki, nato v sistemsko mapo in tam poiščite datoteko z imenom accounts.db. To datoteko morate izbrisati. Nato ponovno zaženite telefon. V idealnem primeru se ne bi smelo pojaviti vprašanje, kako odstraniti račun »Market Plot«: račun in »Play Market« bosta odstranjena. Samo varnostno kopirajte podatke - kako malo se bo spremenilo. Ruth-pravice so precej nepredvidljive.

Za najbolj obupne: ponastavitev nastavitev

Ta možnost ni zaman kot najtežja: Factory Reset ali Hard Reset - to je popolno uničenje nastavitev v tovarni, približno ponastavitev telefona. Ta metoda ne govori toliko o tem, kako odstraniti račun "Market Plot", temveč gre za to, da vsi izginejo: stiki, nameščene aplikacije, fotografije, glasba, opombe. Popolnoma vse informacije iz naprave izhlapijo. Če se še vedno odločite na ta način, potem je to storjeno. Pojdite na "Nastavitve" (da, spet) in tam poiščite meni "Obnovi in ​​ponastavi" ali "Varnostno kopiranje in ponastavitev". Nato izberite "Ponastavi" in potrdite dejanje.
Po taki katarzi je vaš telefon spet nedolžno čist in problem, kako odstraniti račun "Market Play", se zdaj zdi nepomemben. Nasprotno, vi ali nov uporabnik boste morali sami prilagoditi celoten sistem: prenesite in namestite aplikacije ter zaženite nove račune.

Sorodne publikacije