Naslov "COP: GO" po vrstnem redu: tabela

"KS: GO" je danes najbolj priljubljen strelec na svetu. Milijoni igralcev se vsak dan zbirajo, da bi se borili v spletnih bitkah. Hkrati dobijo različne naslove. In novinci lahko zavajajo. Kaj je to? Kaj so te vrste? Zakaj včasih rastejo in včasih upadajo? Gre za to in bo obravnavano v tem članku.

Ugotovili boste, kakšni so ti naslovi, kako deluje sistem, in po vrsti preučite tudi naslov "COP: GO". To je zelo zanimiva in pomembna tema, zato ji morate posvetiti posebno pozornost. Čin "KS: GO" v vrstnem redu je le osemnajst, medtem ko so razdeljeni v štiri bloke.


Kaj je bistvo sistema?

Naslov igre "COP: GO" je pokazatelj vašega uspeha, saj se podeli tistim igralcem, ki so najbolje prikazani na bojišču. Vendar pa nihče še ni uspel razumeti konkretnega načela tega sistema. Torej, ko imaš določen rang, lahko dvigneš ali znižaš. Odvisno od tega, ali bo vaša ekipa zmagala ali izgubila tekme.
Mnogi igralci računalniških iger so izrazili svoje predpostavke o tem, koliko točk je doseženih ali odštetih za zmago in poraz. Toda v večini primerov ljudje mislijo, da je zmagovalcu dodeljenih 25 točk, medtem ko se za poraz odšteje isti znesek. Takoj, ko pridobite 200 točk z znakom plus ali minus, se poveča ali zmanjša vaš lik v rangu. Seveda obstaja možnostštevilo točk ali omejitev se razlikujejo od tistih, ki so navedene v tem članku, vendar je težava v tem, da igre ne kažejo teh točk, zato lahko igralci samo ugibajo. Na srečo je naslov "COP: GO" v vrstnem redu, ki je naveden v standardni tabeli, tako da z njim ni težav.


Kalibracija

Torej, preden se obravnava naslov "COP: GO", je treba paziti na še en čas, namreč na umerjanje. Kaj je to? Kalibracija se izvede, ko registrirate nov račun v igri in vaš lik še nima bojev. Umerjanje vključuje izvedbo desetih bojev, da določite svoje spretnosti in, skladno s tem, vaš rang, da vas identificira v skupini igralcev, ki ustrezajo vašim spretnostim. Načeloma je celoten sistem zasnovan tako, da omogoča igralcem, da se borijo proti tistim tekmecem, ki so približno enaki s stopnjo, s čimer se ohranja zdrava konkurenca in ne dopušča, da bi se najboljši srečali z najšibkejšimi in novimi. No, zdaj veste vse, kar potrebujete, zato je čas, da pogledate tabelo naslovov v "COP: GO", da jo razstavite v bloke in upoštevate vsakega od naslova posebej.

Nizka stopnja

Tabela uvrstitev v "COP: GO" se začne z nizko stopnjo, in sicer s srebrnimi mesti. Skupno ima ta blok šest naslovov, od katerih so štirje preprosto imenovani "Silver" z dodatkom serijske številke od enega do štiri. Po štirih gre "Silver: Elite", nato "Silver: Elite Master". To so najlažje lovske poti, nadarjeni igralec pa bo zelo navdušenhitro spremenite te srebrne lise. Zdaj veste, koliko naslovov v "COP: GO" je nizko. Vendar se to ne konča, zato je čas, da pogledamo lov, ki ga boste težje dosegli.

Normalna raven

Kateri so naslovi "COP: GO" na normalno raven, ki se pogosto imenuje tudi zlati rang? To so zvezde, ki jih lahko dobite, če že dolgo časa igrate "Back" na visoki ravni. Štirje so. Tri izmed njih se imenujejo "Zlata zvezda", pri čemer so imena dodeljena enako kot nizka raven, tj. S serijsko številko od enega do tri.
Dokonča ta blok "Zlata zvezda: Mojster" in ta položaj bo precej težak. Vendar pa obstajajo določene prednosti, kot na primer praktično popolno pomanjkanje goljufov, neustrezni in drugi predstavniki najbolj razvpitih kontingentov, ki imajo pogosto nizke ravni. Zdaj veste, koliko naslovov v "KS: GO" se nanaša na normalno raven, zato je treba razmisliti še o dveh blokih, ki jih želijo večina igralcev.

Visoka raven

V tem bloku, kot v prejšnjem, obstajajo štirje naslovi, ki se glede na prevod imenujejo drugače. Nekdo raje preprostejšo različico "Guardian Master" svinčnik, drugi pa takšne "Master-Guardian" uvrščajo. Tako ali drugače imajo prva dva reda serijske številke, tretji pa svoj opis, in sicer "Elite". No, zadnje mesto v tem bloku se imenuje "Častni mojster", in to je zadnji korak pred temPridobivanje v eliti te igre.

Zelo visoka raven

Zadnji blok vključuje štiri elitne naslove s samo najboljšimi igralci na svetu. Vsak od rangov nima več kot tri odstotke uporabnikov, najvišje pa manj kot odstotek. Torej, prvi čin se imenuje "Legendary Golden Eagle", vendar je treba opozoriti, da je to prilagoditev za rusko govoreče uporabnika, saj v prvotni naslov se imenuje "orel". Drugi je "legendarni zlat orel: elita", tretji pa nima nobene zveze s pticami. Imenuje se "Veliki Mojster višjega ranga".
No, najvišji rang, ki ima le 7 odstotkov igralcev, je "svetovna elita". Toda za mnoge je to meja sanj. Igralci, ki so prejeli takšne naslove, običajno igrajo mednarodne turnirje in tam zmagajo. Seveda tukaj ni verjetno, da boste našli varalce in druge podobne igralce. Torej, če boste uspeli do takšne stopnje, boste dokazali, da ste eden najboljših igralcev na svetu. Zdaj veste, kaj morate storiti, ko boste naslednjič igrali v "COP: GO". In zdaj ne boste presenečeni nad spremembami uvrstitev v igri, saj imate splošno predstavo o tem, kaj je ta sistem in zakaj je sploh potreben. Čas je, da začnete zaslužiti višjo oceno. Tako pogumni in pustite, da se vse uresniči!

Sorodne publikacije