Asus Nexus 7 Tablet: Pregled, funkcije, funkcije in pregledi

Linija mobilnih naprav, imenovana Nexus, je začela svojo zgodovino leta 2010. Njen ustanovitelj je postal znana Googlova družba. Prav tako odloča, katera znamka bo prodala napravo. Kupci se lahko že seznanijo s pripomočki blagovne znamke Samsung, HTC, Asus, LG. Nedvomno imajo te naprave veliko prednosti. Najprej je to posodobitev Googlove podpore (in uporabniki jo dobijo med prve) in izvirni operacijski sistem Android brez lupin in drugih "pripomočkov".

Od leta 2010 je bilo izdanih več pametnih telefonov Nexus. In od leta 2012 so se tablete začele prodajati. Drage različice, opremljene z zaslonom do 10 ?, je izdala korejska družba Samsung. Obstaja naprava in bolj skromna. Predstavljena je pod zloglasno blagovno znamko Asus. Tableta je bila prodana po dostopni ceni - približno 10.000 rubljev. Ni bil opremljen z najvišjimi značilnostmi. Toda to ni vplivalo na njegovo priljubljenost. Asus, Google Nexus 7 takoj začel s prodajo na domačem trgu takoj zaljubil v kupce. Kaj natančno si zasluži večjo pozornost, poglejmo skupaj.

Pozicioniranje

Pri razvoju mobilnih naprav se proizvajalci ravnajo po določenih pravilih. Da bi novi pripomoček hitro postal vodilna v prodaji, je treba optimalno uravnotežiti razmerje med ceno in kakovostjo. Če podrobno preučite trg za mobilne digitalne naprave, potem takšne rešitve niso toliko. Večina cenejših naprav je izdelanih na Kitajskem. So različninizke cene, vendar se značilnosti razvijalcev osredotočajo le na nekaj. Prav ta element dodeli določen pripomoček iz številnih podobnih naprav, na primer zmogljivo baterijo, zaslon z veliko ločljivostjo, produktivni čipov. Hkrati ostajajo druge značilnosti na ravni proračunskega segmenta. Toda pri nakupu tabličnega računalnika Asus Nexus 7 je kupcu zagotovljena funkcionalna naprava po dostopni ceni. V svoji cenovni kategoriji nima konkurence. Proizvajalec trdi, da se vse naprave Nexus Nexus Nexus odlikujejo po visoki kakovosti, dostojnih zmogljivostih in široki izbiri predhodno nameščene programske opreme.

Prva generacija tablet tega modela je izšla leta 2012. Leto kasneje se je na trgu pojavila posodobljena različica. Glede na povratne informacije je dobila odlično oceno kakovosti zbiranja, programske opreme in hitrosti obdelave podatkov. Ob upoštevanju nizkih stroškov se je ciljno občinstvo zdelo precej raznoliko. Razpon starostnih skupin je od 7 do 50 let. Pomembna prednost, po mnenju kupcev, je 7-palčni zaslon. Zaradi njega se je izkazalo, da je tableta precej kompaktna. Njene dimenzije (20 x 114 x 086 cm) omogočajo, da napravo nosite tako v majhni torbici kot v žepu. Po sprostitvi Asus Nexus 7 (LTE in Wi-Fi) je prodaja Apple iPad mini močno padla. In to ni presenetilo strokovnjakov, saj partnerstvo med svetovnimi velikani Google in Asus prinaša odlične rezultate. To je bilo potrebno ne samo za ameriško Apple, ampak tudi za druge znane blagovne znamke.

Oblikovanje

Za podroben pregled zunanje zasnoveTableta lahko takoj opazili, da so razvijalci izbrali ne najdražjih materialov. Kakovost plastike pa ni vplivala na estetiko. Druga generacija Asus Nexus 7 je izgubila perforacijo na zadnji plošči. Prednost ali pomanjkljivost je težko oceniti. Navzven, obe možnosti izgledata dobro, toda leta 2013 je pokrov začel "zbirati" prstne odtise. Zato je v stopnji marže posodobljena različica nekoliko slabša od predhodnika. Kar se tiče enostavnosti uporabe, tablični računalnik ne zdrsne v vaše roke, zato je tveganje, da bi ga po nesreči spustili, čim manjše.
Večina lastnikov je takoj upoštevala dimenzije pripomočka. Izgleda zelo lepo. V svojih pregledih tablet imenujejo lahka, tanka in kompaktna. Oblikovalci so lahko znatno zmanjšali stranske ploskve, zaradi česar je Asus Nexus 7 enostaven za razumevanje z eno roko zmerne velikosti.
Na sprednji plošči je velik zaslon. Okvir je v črnem okvirju, ki se opazno širi na zgornjem in spodnjem koncu. Na zadnji strani so imena (sredina) in blagovna znamka proizvajalca (levo). Prav tako so zvočniki simetrično nameščeni na robovih plošče. Za lažjo uporabo so vsi tipki za upravljanje nameščeni na zgornjem koncu. Povežite se z računalnikom s kablom USB. Ustrezna vrata se nahajajo na desni strani. Na nasprotni strani je priključek za avdio naprave, opremljen z vtičem 35 mm.

Značilnosti zaslona

Razvijalci v prikazovalniku Asus Nexus 7 so precej dostojni. Uporabili so skupni tip matrice - IPS.Ta tehnologija je že znana velikemu številu uporabnikov. Omogoča visoko barvno raven, širok kot gledanja. Pri nagibanju telefona ne opazite obračanja senčil. Ločljivost zaslona - 1920 x 1200 slikovnih pik. Glede na to, da je diagonala 7 ?, mora biti število pik na palec precej veliko - 323 ppi. S proučevanjem povratnih informacij uporabnikov lahko naredite nekaj sklepov. Tableta je idealna za gledanje filmov, fotografij. Njegova kakovost je odlična. Grain je popolnoma odsoten. Za zaščito zaslona je bila uporabljena steklena plošča. Ima gladko površino z zrcalno površino. Proizvajalec je poskrbel za filter proti bleščanju, ko je ustvarjal Asus Nexus 7. Ker zaslon na dotik teče, hitro in natančno, se odziva na dotik. Manjka zračna reža med matrico in zaščitnim steklom. Točno to popolnoma odpravi razdelitev prikazanih objektov. Obstaja tudi oleofobna prevleka. Zahvaljujoč njemu je število prstnih odtisov še vedno znatno zmanjšano. To je še posebej opazno v primerjavi s preprostim steklom.
Zaslon Asus Nexus 732 Gb ima veliko svetlosti. To zagotavlja dober prikaz slike pri vsaki svetlobi okolja. Na primer, če ste na ulici v sončnem vremenu, lahko povečate svetlost do meje. Digitalni indeks bo približno 560 cd /m2. In za tiste, ki ne marajo zelo svetle slike, je priporočljivo, da nastavite najmanjšo vrednost 10 cd /m2. Razvijalci so zagotovili dve vrsti namestitve: ročno in avtomatsko. Za delovanje druge metode jeposebni svetlobni senzorji in za spremembo svetlosti, uporabnik preprosto vstopi v meni.

Asus Nexus 7: specifikacije fotoaparata

Da ne bi precenili stroškov tabličnega računalnika, proizvajalci ne uporabljajo kamere visoke ločljivosti. Po mnenju večine uporabnikov to merilo ni dovolj pomembno, saj ima vsakdo telefon. Glede na statistične podatke v zadnjem času, veliko pametnih telefonov z vrhunsko optiko so bili sproščeni, in lahko poberete ne le drage možnosti, ampak tudi "državnih uslužbencev". Prva generacija Asus Nexus 7 ima samo "front-end". Vendar se trenutno taka oprema že dolgo ne šteje za pomembno, zato je bila pri objavi posodobitve za leto 2013 ta pomanjkljivost odpravljena. Ali se lahko pripiše koristim? V tej tableti je proizvajalec namestil fotoaparat zadnje generacije. Najvišja vrednost je 5 MP. Vmesnik brez funkcij. Kar zadeva prednjo kamero (12 Mp), bo uporabna le za video komunikacijo. Ne bo dovolj, da bodo slike rešene.

Avtonomija

Pri izbiri tabličnega računalnika Asus Nexus 7 imajo pomembno vlogo baterije. Večina uporabnikov meni, da je naprava "jabolko" merilo. Sposobni so delovati pri gledanju filmov do 10 ur, kar je neverjetno, vendar večina proizvajalcev sanja, da bi se približali tej vrednosti, vendar takšnih rezultatov še ne morejo doseči. Toda pri razvijalcih Asusa to praktično ni več. 7-palčna tableta je opremljena z akumulatorjem, ki ima zmogljivost 3950 mcgs. Če verjamete proizvajalcu, potem bo pri predvajanju video naprave delovalo od 8 (kakovostvideo posnetkov - 720 p) do 10 ur (druge vrste).
Če je mogoče stopnjo svetlosti zmanjšati na 20%, se naprava izprazni ne prej kot v 12 urah. V normalnem življenjskem ciklu tabličnega računalnika bo trajalo približno 2-3 dni (odvisno od stopnje obremenitve). Po mnenju uporabnikov je pomemben minus čas, potreben za polnjenje baterije. Če želite doseči 100%, boste porabili približno 3 ure. Večina lastnikov poskuša dati tableto na polnjenje le ponoči, saj se baterija sama ne boji napajanja.

Zmogljivost

Tableta Asus Nexus 7, odvisno od opreme, deluje na procesorjih Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (Wi-Fi) in MDM9215M (LTE). Vloga grafičnega pospeševalnika je precej močna grafična kartica - GPU Adreno 320. Seveda bo ta naprava veliko slabša od tistih pripomočkov, ki delujejo na NVIDIA Tegra 4. Vendar pa je ta uporabnik močno prizadet? Po mnenju strokovnjakov lahko Nexus 7 zlahka obvladuje naloge - ne glede na to, ali gre za programe ali igre. Če preizkusite različico z Wi-Fi, lahko vidite, da čipov temelji na štirih računalniških modulih. Delujejo po načelu 2 + 2. Vsaka od jeder s povečanjem obremenitve lahko pospeši do 1512 MHz. Ko se delovni procesi zmanjšajo, se frekvenca zmanjša na 384 MHz.
Da bi preverili delovanje tabličnega računalnika, je dovolj, da si ogledate količino RAM-a. Ta indikator je odvisen od tega, kako hitro se obdelujejo procesi in naloge na napravi. Asus razvijalci so se raje omejili na dva gigabajta. Za topovoy takelastnosti ni mogoče pripisati, vendar jih slabosti ne boste imenovali. Vgrajeni pomnilnik omogoča izboljšanje zmogljivosti tabličnega računalnika. Na voljo sta dve modifikaciji: 16 in 32 GB. Metoda razširitve ni prisotna, ker proizvajalec ni uporabil reže za pomnilniške kartice.

Sporočila

Obseg modela proizvajalca je bil čim bolj obsežen. Ima Asus Nexus 732Gb LTE modele, z omrežji tretje generacije in četrte generacije ter preprosto možnostjo samo za Wi-Fi. Po mnenju uporabnikov tablični računalnik dobro deluje z mobilnimi operaterji. Med delovanjem ugotovljene nezdružljivosti je signal dobro ujet. Tisti, ki ne želijo delati z internetom prek mobilnega omrežja, je priporočljivo uporabiti modul Wi-Fi. Za prenos podatkov lahko uporabite USB (ali USB) ali Bluetooth (Bluetooth). Treba je omeniti, da je večina pohvalnih recenzij namenjenih ravno delu modula "Bluetooth".

Multimedijske zmogljivosti

Večina lastnikov je takoj posvečala pozornost brskalniku v Asusu Nexus 7. Njegova hitrost je precej visoka. Na spletu lahko ukrepate. Tablica se dobro obnaša med deskanjem, povezovanjem in povečevanjem. Uporabniki niso zaznali zamud ali obešanja. Kupci se lahko zanesejo na dejstvo, da bo tablični računalnik enostavno povlekel navzgor do sodobnih iger. Zaslon popolnoma prikaže video v kakovosti HD. Če pride do težav pri delu z nekaterimi datotekami, lahko prenesete aplikacijo, ki lahko pomaga odpraviti težavo.
Mnogi so opazili, da je pripomoček zvok zamobilna naprava precej glasna. To je omogočila posebna lokacija zvočnikov. Nahajajo se na dveh nasprotnih straneh. Če obstaja situacija, v kateri morate bistveno povečati glasnost predvajanja, lahko tablični računalnik priključite na akustične naprave.

Vsebina paketa

Asus Nexus 7 3G je na prodajnih policah v dokaj vidni škatli. Po mnenju kupcev je njegova zasnova odlična tudi za praznično darilo. Zunaj embalaže ima sijajni premaz, ki močno poveča njegovo privlačnost. Za njen dizajn so izbrane lepe svetle barve. Osnova prednjih plošč je bila modra podlaga. Prikazuje logotipe podjetja v asimetričnih črkah: Asus in Google. Notranjost paketa je sama tableta. Kar se tiče dodatkov, je njihov komplet resnično skromen. Komplet vsebuje samo najbolj bistvene elemente. To je polnilnik, ključ za odpiranje pladnja SIM kartice, kabli USB in seveda dokumentacija.

Zaključek

Torej lahko že končate pregledovanje tabličnega računalnika Asus Nexus 7 3G (32Gb /16Gb). Povzetki bodo pomagali povratnim informacijam lastnikov. Zaradi njih lahko resnično ocenite skupni izdelek Googla in Asusa. Ta model tableta se zlahka spopada z vsakodnevnimi nalogami. Pripomoček deluje z aplikacijami, ki ne potrebujejo velike količine RAM-a. O kvaliteti montaže v mreži so le pohvalni pregledi. Vsi uporabniki trdijo, da se je proizvajalec odzval odgovorno, čeprav je uporabljal poceni materiale. V časuDelovanje tabličnega računalnika ni reakcija. Vsi deli so popolnoma opremljeni, vrzeli so minimalne. Z eno besedo, visoka kakovost!
Seveda ne morete utišati zaslona. Slika se prikaže na zaslonu v realistični plošči. Ostrina in ostrina slike sta odlični. Tachskrin resnično zasluži spoštovanje, saj se odziva na kakršnokoli dotik. Zahvaljujoč njemu lahko tableto uporabljate tudi v rokavicah. Uporabniki produktivnosti se drzno povezujejo s koristmi. Štirje glavni procesor deluje zelo hitro in se sooča z velikim številom nalog. Pri delu s to napravo se lahko lastniki soočijo ne le z njihovimi prednostmi, temveč tudi s prepoznavanjem pomanjkljivosti. Pogosto se med spremembami strojno-programske opreme pojavijo težave (obnovitev sistema).

Sorodne publikacije