Kako se "Instagram" odziva na komentar in se nanaša na določenega uporabnika?

Socialna omrežja so že dolgo del našega življenja. Že dolgo so prenehali biti samo sredstvo komunikacije ali iskanje starih znancev, kot je bilo pri "sošolcih". Zdaj je to odličen način za izražanje sebe in sposobnost deliti svoje življenje z drugimi ljudmi. Če želite izvedeti novice o življenju posameznika, vam ni treba organizirati osebnih srečanj ali poiskati telefonske številke. Samo poglejte njegov profil v eno od socialnih omrežij, če je njegov račun.


Dolgo časa so na vrhu priljubljenosti ostali »VKontakte« in Facebook. V skladu z načelom delovanja so ta sredstva nekoliko drugačna. Dovolili so jim, da se povežejo z drugimi uporabniki, poslušajo zvočne posnetke, video posnetke, se pridružijo ali ustvarijo skupnost za afiniteto in seveda objavijo fotografije. Vendar pa s prihodom "Instagram" mnogi ljubitelji fotografij so se preklopili na to. Danes se bomo s to mrežo bolje seznanili in ugotovili, kako se v "Instagramu" odziva na komentar.

Zakaj je Instagram?

Medtem ko so razvijalci priljubljenih socialnih omrežij razmišljali o tem, kaj bi še "potisnili" v svoje "zamisli", so ustvarjalci "Instagrama" nasprotno poenostavili ogled fotografij na minimum. Mreža pa je bolj podobna velikemu elektronskemu foto albumu, kjer lahko objavite svoje najljubše fotografije in kratke videoposnetke. Če si želite ogledati fotografijo, ki je zanimiva za vas, je dovolj, da obiščete njen profil. Sevedače je račun odprt. V nasprotnem primeru boste morali poslati zahtevo za naročnino. Lahko izvajate iste manipulacije z vašim računom, kot tudi naročite prijatelje ali, na primer, zvezde svetovnega razreda, ki prav tako niso obšli Instagrama, objavljajo zanimive naročnike v njihovem življenju in delu vsak dan.


Za izmenjavo aktualnih dogodkov so ustvarjalci "Insti" uvedli funkcijo "sneg". To so objave (fotografije in majhni videoposnetki), ki niso odložene v pomnilniku profila. Vidijo jih lahko samo vaši naročniki in samo za 24 ur. Mimogrede, nekateri naročniki lahko celo skrijejo to ali to "snap". Kaj pa komentarji? Kako odgovoriti na ta komentar v "Instagram"?

Ustreza Direct

Obstaja "Instagram" in vgrajena pošta pod imenom Direct. Tu se lahko povežete s svojimi naročniki in delite svoje zanimanje za objave. Recimo, da ste poslali navadno besedilno sporočilo. Kako odgovoriti na "Instagram"? Povlecite od desne proti levi in ​​videli boste vso zgodovino korespondence. "Tapnite" uporabniku, ki se bo odzval in napisal sporočilo v polje, ki se nahaja na dnu zaslona. Tukaj lahko priložite dodatno fotografijo in jo pošljete izbranemu uporabniku. Kako odgovoriti osebi na Instagramu, smo ugotovili, kaj storiti s komentarji?

Komentarji "Instagram"

Kot pri vseh drugih socialnih omrežjih, tukaj lahko ocenite fotografije drugih ljudi s klikom na "srce", kot tudikomentarje o objavah. Če vzamete primer profila katere koli znane osebe, boste pod vsako novo fotografijo lahko opazovali na tisoče komentarjev. Kaj pa znane osebnosti, če ima celo neviden profil, lahko družba prijateljev poskrbi za razpravo o temi. Če naletite na podobne situacije, potem verjetno imate vprašanje, kako odgovoriti na komentar v "Instagramu" določeni osebi. Konec koncev, želite, da razume, da je vaše razmišljanje odgovor nanj in ne drugemu uporabniku.

Kako odgovoriti uporabniku na Instagramu?

Razvijalci socialnih omrežij so napovedali takšen rezultat dogodkov. Zdaj ni treba napisati uvod o tem, komu je namenjeno vaše sporočilo. Torej vaš nasprotnik ne bo treba stalno spremljati, ne odgovarjati nanj. Da bi se v pripombah spomnila določena oseba, je dovolj, da mu se obrnete, pišejo pred komentarjem, znak @ in takoj za njim, pri čemer navedete vzdevek te osebe. Na primer, želite odgovoriti (ali se preprosto obrniti) Vanya Ivanova pod vzdevkom ivanovvanechka in mu povedati, da ni prav. Potem naj bi vaš komentar izgledal takole: "@ivanovvanechka, nisi prav." Seveda ni treba navesti nobenih narekovajev. Potem bo ta oseba prišla do sporočila, na katerega se je odzval. Obstaja tudi veliko ogorčenost uporabnikov glede potrebe po ročnem vnašanju vzdevka vsakič. Toda temu se lahko izognemo.

Kako odgovoriti na "Android" brez ročnega vnašanja vzdevka?

To je mogoče, če so pripombe specifičneTa oseba je že sodelovala pri objavi. Če želite to narediti, odprite celotno oblikovano pogovorno okno, kliknite na izbranega uporabnika in se ne mudi, da sprostite prst. Tudi tukaj se bo pojavila funkcija "Odgovori", ko boste kliknili, kateri vzdevek z ustreznim znakom se bo samodejno prikazal in boste morali napisati samo svoje mnenje, naslovljeno nanj. Če uporabnik v komentarjih ni utripal, bo moral ročno napisati vzdevek, toda tukaj bo "Instagram" ponudil svojo pomoč s predložitvijo variant iz vaših naročnin.

Različica Instagram za PC

Vsi uporabniki ne vedo, da Instagram ni le mobilna aplikacija, ampak ima tudi spletno različico, vendar so njene zmogljivosti veliko bolj omejene. Kar se tiče komentarjev, jih lahko tudi pošljete, vendar ne boste mogli videti celotnega pogovornega okna in morate vnesti vzdevek, ker tukaj ne bo nobene funkcije naslova. To je vse, kar potrebujete, da se naučite, kako se odzvati na komentar v Instagramu. Kot lahko vidite, v tem ni nič težkega. Zabavajte se v klepetu s prijatelji in naročniki!

Sorodne publikacije