Bistvo igre "Terraria": črv tartufov

V igri "Teraria" je eno zanimivo bitje - črv tartufov. Sam je nevtralen in ne napada igralca. Toda takšno bitje je zelo uporabno kot vaba in s svojo pomočjo lahko pokličete vojvodo traku s 100% verjetnostjo. V tem majhnem pregledu vam bomo povedali, kje živi črv tartufov in kako fermentira.

"Terraria": iskanje bitja

Najdi črv s tartufi lahko le na enem mestu - trdi način podzemnega gobnega bioma. Preden se odločite za to, morate dobiti poseben žebelj, ki ga lahko kupite pri vsakem prodajalcu igre "Teraria". Črv s tartufi se rad skriva, in če želite olajšati iskanje, vzemite s seboj vodno svečo. To bo povečalo verjetnost nastanka bitja.


Prav tako se ne potopite v vodo, saj bistveno zmanjša verjetnost srečanja z njim v igri "Teraria". Črv tartufov je precej pametno bitje, in ko pride do srečanja z igralcem, začne hitro bežati, zaradi česar je pridržanje precej težje. Zato je bolje napadati od zgoraj ali pri visoki hitrosti.

Ustvarite kmetijo črvov s tartufi

Če ne želite porabiti časa za iskanje tega bitja, lahko ustvarite posebno kmetijo, na kateri se bodo obvezno pojavili črvi tartufi. Za izgradnjo takšnega "območja" je potrebno globoko pod zemljo. Za ustvarjanje kmetije je treba očistiti veliko ploščad v dolžino, velikost "zemlje" pa vpliva na število črvov s tartufi. Priporočljivo je, da ustvarite več polic z majhnimi platformami. Takšna jepristop vam bo omogočil, da se udobno premikate med stopnjami in se tiho prikradejo bitjem.
Zdaj morate zgraditi kmetijo z zemeljskimi bloki in na teh platformah posaditi seme gob. To sestavino lahko dobimo z zbiranjem gliv, ki so svetleče ali kupljene iz življenja v ustreznem diytic biomu. Ko je kmetija ustanovljena, je treba malo počakati, nato pa začeti ujeti bitja v igri "Teraria". Črv tartufov se bo pojavil v količinah 1-3 kosov na minuto. In zahvaljujoč takšni kmetiji se lahko popolnoma znebite pomanjkanja teh bitij.

Sorodne publikacije