Flash dogovor o "Aliexpress" - kaj je to? Značilnosti "hitrih poslov"

Mnogi so slišali za takšen način prodaje kot dogovor o Flashu na Alyxpress. Kaj je prevedeno v ruski jezik? Flash deal pomeni "hitre posle", sam proces pa je velika prodaja številnih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti s popustom do 90%. Izvaja se trikrat na teden, v ponedeljek, sredo in petek ob 11. uri. Ko že govorimo o Flash dogovoru o Alyxpressu, lahko rečemo, da je to priložnost za kupca, da dobi blago za minimalni znesek, medtem ko prodajalec naredi oglaševanje zase in za izdelke, ker je pred nakupom večina ljudi v profilu, ocene študija oglejte si katalog.


Značilnosti posla Flash

Ta način prodaje ima značilnosti:
 • Omejena količina izdelkov. V glavnem se število izdelkov razlikuje od 20 do 100 kosov enega imena izdelka.
 • Omejitev količine blaga na kupca. Da, en sam ID lahko kupi samo eno enoto z istim imenom.
 • Časovni okvir. Prodaja se začne in konča v strogo določenem času, ki je omejen. Lahko traja več dni, vendar je število tistih, ki želijo kupiti denar za peni, tako veliko, da se običajno proda v nekaj minutah.
 • Majhna izbira. Kupec, ki računa na ogromno paleto izdelkov, bo razočaran, saj je na prodaji predstavljenih le nekaj vrst blaga.
 • Torej, Flash dogovor o "Aliexpress" - kaj je to? Fantastično nizka cena. Prodajalci prodajajo enote blaga za 20-30 centov,najvišja vrednost redko presega znesek 1 $, realna cena pa je lahko višja od desetkrat.


  Kako najti "hitre operacije"

  Ne moremo reči, ko govorimo o Flash poslu za "Alyxpress", da je to priložnost mogoče uporabiti na dva načina:
 • Na glavni strani portala, desno od seznama delov kataloga in zgoraj napovedi dogodkov, se nahaja v oddelku "Vroče blago". Pravzaprav je on.
 • Na seznamu kategorij poiščite razdelek »Skoraj brezplačno« in pojdite do njega.
 • Ti oddelki se pojavijo le nekaj ur pred prodajo in včasih le nekaj minut pred začetkom prodaje. Za uporabnike mobilnih aplikacij je način iskanja za "hitre transakcije" podoben, saj se shema spletnega mesta ne razlikuje od polne različice. Pri nakupu blaga na ta način je bolje uporabiti mobilno aplikacijo, saj natančneje izračuna čas, kot tudi možnost plačila iz računa mobilnega telefona. Zdaj veste, kaj Flash deal pomeni za Alyxpress in lahko kupite bolj donosne izdelke.

  Sorodne publikacije