Huawei 4G modemi: pregledi, specifikacije, modeli in ocene

Trenutno večina podjetij proizvaja opremo, ki omogoča dostop do svetovnega spleta vsakomur, ki to želi. V njihovem asortimanu so bili 4G-modemi. Huawei je ena najboljših podjetij, ki je priljubljena pri domačih kupcih. Razvijalci iz Celestial realizirajo v napravah samo inovativne tehnologije. Linija ima modele različnih cenovnih kategorij, zaradi česar so dostopne javnosti. Poglejmo si nekaj modemov, ki so prejeli veliko pozitivnih ocen.


Modemi Huawei 4G: pregledi uporabnikov

Ob preučevanju forumov lahko opazite, da so Huawei izdelki ocenjeni s strani uporabnikov precej visoko. Številni modeli so bili označeni s pozitivnimi ocenami. E392 E3372 E8372. Kaj je mogoče pripisati njihovim prednostim? Lastniki so opozorili na tehnične lastnosti, zlasti hitrost prenosa, ki doseže 50-150 Mbps. Veliko teh naprav deluje z vsemi priljubljenimi operacijskimi sistemi. Za antene in pomnilniške kartice so na voljo posebni priključki. Pred nakupom 4G modema Huawei, morate paziti na eno dejstvo: nekateri od njih se prodajajo z vdelano programsko opremo pod določenim omrežnim operaterjem (Kyivstar, Vodafon itd.). V tem primeru bodo naprave delovale samo z enim ponudnikom. Našli smo uporabnike in slabosti v modemih te blagovne znamke. Najpomembnejše so velikosti. Dimenzije naprave povzročajo nekaj neprijetnosti med delovanjem. Če je narobeblokiral bo dostop do drugih priključkov. Toda, po mnenju strokovnjakov, so takšne dimenzije povsem upravičene, saj so 4G-modemi Huawei zmogljive naprave. Zato sklepamo sam: če ima uporabnik pomembne tehnične lastnosti, bo brez žaljenja žrtvoval estetiko.


Čas je, da začnemo podroben pregled 4G modemov kitajskega proizvajalca.

Huawei E3372

Zahteve sodobnega uporabnika niso več sposobne v celoti izpolniti žičnih usmerjevalnikov, zato so zamenjale nove generacije naprav. Njihove nedvomne prednosti - dostop do interneta je mogoče dobiti, medtem ko na katerem koli mestu. To je natanko to, kar ponuja modem Huawei E3372 4G. To velja za enega najboljših usmerjevalnikov, ki so trenutno na trgu. Ima visoko hitrost povezave. To se prodaja z vsestransko firmware, tako da lahko deluje z vsakim operaterjem. Na mestih s šibkim signalom je priporočljivo namestiti anteno, za katero so razvijalci zagotovili posebno pristanišče. Podpira 3G, 4G. Edina stvar, ki jo mora uporabnik upoštevati, je, da bo na mestih s slabo pokritostjo v pripomočkih, s katerimi je povezan modem, življenjska doba baterije bistveno manjša. Razlog je v tem, da šibek signal porabi več energije. Upoštevajte značilnosti tega modela:
 • Vrsta modema - USB, LTE.
 • Mere: višina - 91 mm, širina - 29 mm, debelina - 11 mm.
 • Teža - 31 gr.
 • Hitrost sprejema signala - do 100 Mb /s, prenos - do 50 Mb /s.
 • Zunanji priključekantene: tip - količina CRC9 - 2.
 • Omrežni standard: 2G /3G /LTE.
 • Združljivost z OS: Linux, Windows (vse različice), MAC, Win Blue.
 • Lastniki tega modela niso odkrili pomanjkljivosti med delovanjem. Pregledi se nanašajo predvsem na prednosti modema. Ti vključujejo: vsestranskost (delo z vsemi operaterji), prisotnost reže za pomnilniško kartico microSD, majhnost, hitra povezava, možnost namestitve zunanje antene. Povprečni strošek Huawei E3372 se giblje znotraj 1200 GRN.

  Huawei E392

  Po mnenju večine uporabnikov je E392 idealen za prenosni računalnik. V pregledih se imenuje najboljši in najhitrejši. Napravo lahko kupite v salonih Kyivstar. 4G-modem Huawei E392 bo v tem primeru opremljen s posebno programsko opremo, ki omejuje delo samo s karticami SIM tega operaterja. Razvijalci so zagotovili režo za namestitev zunanjega pomnilnika microSD. Modem E392 lahko uporabite tudi kot bralnik USB. V celotnem kompletu je proizvajalec vključil zunanjo anteno in U-SIM kartico "Kyivstar". Značilnosti naprave:
 • Vrsta namestitve - zunanja.
 • Mere: višina - 100 mm, širina - 35 mm, debelina karoserije - 14 mm.
 • Teža modema: 50 str
 • OS: Mac OS /Windows.
 • Mreženje: 100 Mb /s - hitrost sprejemanja, 50 Mb /s - prenos. Glavna pomanjkljivost uporabnikov je velikost modema. Ko je nameščen na računalniku, prekriva dostop do sosednjih priključkov. Oblikovanje je tudi težko imenovati močno stran. Črna "opeka", uokvirjena s plastičnim profilom v obliki črke P sive. Atvse slabosti tega modela so končane in pluse se začnejo. Uporabniki pripisujejo visoke hitrosti povezav moči, podpori za številna območja in vsestranskosti. Plačati za tako napravo bo v povprečju 1700 UAH.

  Huawei E8372

  USB modem 3G /4G Huawei E8372 se lahko uporablja kot mobilna naprava in kot stacionarna naprava. Model je opremljen z možnostjo Wi-Fi. Standard je 80211 b /g /n. Frekvenčno območje - 24 GHz. To je dostopna točka, ki lahko prenaša signal na razdalji do 5 metrov in lahko hkrati zagotavlja do 10 Wi-Fi pripomočkov na internetu. Ima tudi zunanji antenski priključek (TS-9), za katerega je značilna hitra povezava. Preklapljanje med omrežji poteka ročno. Modem je zasnovan tako, da deluje na prenosnih računalnikih in tablicah, ki temeljijo na operacijskih sistemih Windows in Mac OS. Funkcije niso samostojne, napajanje je zagotovljeno prek vrat USB, tako da se poveže z vsako napravo (Power Bank, avto /itd). Modem ne spada v kompaktne pripomočke, saj ima dimenzije 94 (B) X 30 (W) X 14 (T) mm Njegova teža ne presega 40 g. Največja omejitev hitrosti prenosa podatkov v 3G omrežju je 433 Mbps, v 4G - 100 Mb /s Med prednostmi uporabnikov je sposobnost dela kot usmerjevalnik in pomanjkanje programske opreme za enega mobilnega operaterja. Lahko kupite modem za 1600 UAH.

  Huawei E8278

  Ta naprava omogoča visoke hitrosti prenosa do 150 Mb /s. Podpira delo na omrežjih 2G /3G /4G. Združljiv z napravami v operacijskih sistemih Mac OS (različice X 10.5 - X 10.8) in Windows (Vista, XP, 7 8). Obstaja zunanji priključekantene tipa TS9. Z maso 50 gramov ima naslednje dimenzije: 980x320x142 mm, zato je precej velika, tako kot drugi 4G modemi Huawei. MTS se prodaja pod drugačnim imenom - 825FT in v salonih Kyivstar - 4G + (LTE) /Wi-Fi modem Kyivstar Turbo. Lahko se uporablja kot dostopna točka Wi-Fi. Sprejemljivo število naprav je 10.

  Huawei E3276

  Ta model odlikujejo ne le pomembne značilnosti, temveč tudi enostavnost namestitve. Za uporabo modema je dovolj, da ga priključite na računalnik. Sistem prepozna napravo in samodejno zažene posodobitev. Hitrost sprejema je precej visoka - do 150 Mb /s, prenos je standarden - do 50 Mb /s. Glede na dimenzije je debelina modema 14 mm, širina in višina pa 34 in 92 mm. Teža modula - samo 35 gramov. Priporočamo, da za povečanje 4G signala uporabite zunanjo anteno. Za lažjo uporabo so razvijalci namestili rotacijski mehanizem vtiča. Naprava je vsestranska, saj podpira SIM kartice vseh mobilnih operaterjev. Med pomanjkljivostmi so uporabniki izpostavili eno funkcijo - medtem ko je modem zelo vroč. Njegova cena je približno 1300 UAH.
 • Sorodne publikacije