Pregled sesalnika Redmond RV-308

Sedaj so pulti za pijačo napolnjeni z izdelki blagovne znamke Redmond. Razlikuje se po nizki ceni. Seveda to vodi do večjega zanimanja potrošnikov. Redmond je ruska blagovna znamka, ki prodaja gospodinjske aparate. Glavna specializacija je multivart, vendar lahko vidite druge naprave, kot so sesalniki. Ali lahko zaupam domači blagovni znamki? Nemogoče je jasno odgovoriti na to vprašanje. To je osebna zadeva za vse. Vendar pa ima ta blagovna znamka eno veliko prednost - dostopno ceno. Sesalnik Redmond RV-308 je sodobna enota, opremljena z inovativnimi tehnologijami. Njegova povprečna cena - 10.000 rubljev, in podobne tehnične lastnosti modela drugih znamk dražje za 3000-5000. Nemogoče je na kratko opisati to napravo, zato si poglejmo vse glavne točke. Odločimo se tudi, ali je RV-308 dobra izbira ali nakup.
Opis

Sesalnik Redmond RV-308 je zunaj okrašen v modernem stilu. Kombinacija gladkih ukrivljenih linij je spektakularna. Primer je sijajen, ima lep srebrni odtenek. Zbiralnik za smeti je postavljen pod kotom. Sesalna cev je pritrjena na dno telesa. Ta oblika daje pogumen in nekoliko agresiven videz. Zadnja kolesa so precej velika v višino, ki segajo skoraj do samega vrha. Sprednji so skriti, se nahajajo neposredno na spodnji plošči. Kontrolni gumbi so v splošnem ozadju ugodni. Od zadaj je posebna pritrditev cevi s čopičem. Tu je tudi prostor za shranjevanješobe


Redmond RV-308 tehta skoraj 10 kg. Za prodajo v paketu, katerega dimenzije so 55 x 31 x 395 cm.

Značilnosti

Ta naprava napolni obročke sesalnikov brez vrečke za prah. Namesto tega je nameščen poseben zabojnik s prostornino 15 litrov. Namenjen je samo za suho čiščenje. Z uporabo modela RV-308 je prepovedano zbirati tekoče ostanke, ker lahko to povzroči okvaro motorja. Enota proizvaja hrup 78 dB med delovanjem. Motor za sesalnik Redmond RV-308 je zasnovan za naslednje kazalnike: poraba energije - 1600 W, sesanje - 380 W. Sprejemljiva napetost: 220-240 V (50-60 Hz). Motor je zaščiten tudi s tremi sistemi: od pregrevanja, nadzora temperature in gladkega zagona. Obstaja teleskopska jeklena cev, cev - plastika. Dolžina kabla je 6 m, polmer čiščenja je 10 m. Kabel se samodejno zavrti. Gumb za nadzor moči je na telesu. Uporablja se lahko za nastavitev individualne ravni: od minimalne do maksimalne. Vrste filtrov za sesalnik Redmond RV-308 - HEPA (H10) in večstopenjski ciklon. Obstaja tudi ultra-sodoben sistem MultyCyclone 8 + 1. Odgovorna je za čiščenje zraka.

Dokončanje

Pred nakupom vseh gospodinjskih aparatov je priporočljivo preveriti komplet. Spremembe lahko izvede samo proizvajalec. Torej, kaj je treba vključiti v Redmond RV-308:
 • Sesalnik sam. Priporočljivo je preveriti celovitost primera.
 • Navodila in garancijski list so najpomembnejši dokumenti. Pri nakupu jih je treba zapolnitiprodajalca. Če tega ne storite, se bo v garancijskem obdobju v brezplačni storitvi pojavila napaka, tudi če ima naprava tovarniško napako.
 • Prožna cev in teleskopska cev. Bolje je, da takoj preverite pritrditve v skladišču (naj bodo popolnoma v premeru).
 • Šest šob: za opcijo "pihano", čiščenje volnenih živali, univerzalno, turbo, kombinirano, režo.

  Naprava za zbiranje prahu

  Redmond RV-308 ima posodo s ciklonskim čistilnim sistemom. V luknji je oddelek za zbiranje smeti. Na njo je pritrjena prozorna žarnica. Na zunanji površini je gumb. Z njim lahko odklopite odsek, v katerem se zbira prah. Obstaja tudi posebna luknja za umazan zrak.
  V balonu je nameščen filtrirni sistem ciklonskega tipa. Sestavljen je iz več predelkov, kjer prvotnemu čiščenju sledi sekundarna (za majhna prašna zrna). Sama plastenka je pokrita s pokrovom s ključavnicami. Ima luknjo za čist zrak. V njem je dvojni zaščitni motor in odstranljiva plošča. Po uporabi sesalnika je priporočljivo, da se ti elementi izperejo.

  Priprava na delo

  Pred preskušanjem Redmond RV-308 v poslu ga je potrebno pravilno sestaviti. Najprej morate v sesalno luknjo vstaviti gibko cev. Na njej je poseben nosilec, tako da mora zvok značilnega klika. Šele pomogoče ga je šteti za kombinacijo zanesljivih. Nato se cev poveže s širokim delom cevi. In nasprotno - nameščena je šoba. Izbira je odvisna od vrste površine. Sedaj morate pravilno namestiti posodo. V prednjem delu ohišja je posebna reža. Ima dno zbiralnika prahu s fleksibilno cevjo in premikanje svetlobe. Morajo biti kliki Še lažje ga je odstraniti - pritisnite gumb in ročaj se dvigne navzgor. Po tem lahko teleskopsko cev nastavite za rast in vklop aparata.

  Redmond RV-308: pregledi

  Treba je opozoriti, da so pregledi modelov RV-308 dvoumni. Mnogi najdejo plus in minuse. Prednosti nakupa so sodoben dizajn, nizka raven hrupa, širok izbor šob. Kar se tiče slabosti, obstaja veliko pritožb glede kakovosti. Mnogi poročajo, da je po šestih mesecih delovanja znatno zmanjšala moč, je oster vonj po prahu. Nekaterim kupcem je motor zgorel v drugem letu dela. Kategorično izjavljam, da gre za tovarniško napako, da ni razlogov.

  Sorodne publikacije