Projekt RedeX: pregledi

Projekt Redex, katerega pregledi so številni danes, se lahko zdi negotova in zapletena, vendar to ni ravno tako. Da bi to razumeli, morate preučiti njegovo bistvo. Področja delovne valute so bitkoini, ki že kažejo na neko posebnost. Poleg tega obstaja možnost izbire različnih elektronskih denarnic za I /O. Vaša naloga je, da uporabite svojo referenčno povezavo, da povabite nove partnerje.

Projekt MLM je nastal v začetku leta 2016. Na začetku svoje kariere je bil običajna finančna piramida, ki je postala priljubljena februarja /marca 2016. Postopoma se je razvijal, promet družbe se je povečal. Klasične finančne piramide (kot so "Geometric", "100 kosov") v letu 2014 so bile zelo priljubljene.


Leta 2015 se je razmerje uporabnikov do teh projektov močno poslabšalo. Finančne piramide so začele izgubljati svoje stranke. Izguba interesov uporabnikov je privedla do zaprtja mnogih piramid in zelo pogosto se je pojavilo vprašanje o Redexu - razvezi ali ne. Treba je opozoriti, da je ta stran ostala precej uspešna.

Mnenja o Redexu

Redex - to je prva piramida, ki se je izkazala za uspešno po letnem odmoru. Poleg tega se je projekt sčasoma spremenil. Ima sistem RDXCoin, ki je pritegnil veliko uporabnikov. Kot v vsaki finančni piramidi je bilo treba vključiti tudi druge ljudi. Da bi se prepričali, da ni prevare, morate samo iti na mesto projekta. Na njem lahko spoznate pravila dela in kontaktne podatkepodjetje.


Redex: razveza ali nestandardna lokacija?

Projekt ima nekaj nenavadnih inovacij, vendar jih razumevanje ne bo posebna naloga. Recimo, da imate dve neposredni napotitvi in ​​več partnerjev na 3. in poznejših ravneh. Prva in druga napotitev sta na 1. in 2. stopnji, od tretje pa je zgrajen sistem napotitev teh partnerjev itd. Prisotnost vaših preverjenih spletnih mest za dajanje referenčne povezave je dobrodošla in to bo samo za vašo pomoč.

Kako začeti?

Redexova registracija je preprosta - na voljo sta dve možnosti. V prvem primeru je normalno, s polnjenjem prijave, gesla in vseh dodanih polj. V drugem - avtomatsko prijavo prek računa za socialno omrežje. Edina težava je, da je po taki registraciji potrebno priti do prijave. Vendar pa je treba upoštevati, da če zlomite osebno stran ali izgubite dostop, je težko obnoviti take račune, zato je bolj zanesljivo uporabiti običajni obrazec za registracijo in imeti račun, ki ni vezan na socialna omrežja.
Po prijavi na Redex Red boste prejeli vstop na spletno mesto - to bo 0005 PTS. Ta denar je potreben za začetek dela in izgradnjo vaše napotitvene mreže. Potem povabite, na primer, pet partnerjev, da začnete ustvarjati dobiček, vaš neto dohodek - 016 VC.

Osebna omarica

Kako deluje Redex v gradnji? Meni osebnega kabineta bo nepogrešljiv pomočnik za vas. Tukajvse je preprosto - naučite se navigacije po odsekih. Elementi menija pomenijo naslednje:
 • "Vaš sponzor" - kliknite na profil, vprašajte svojega sponzorja.
 • "Moje transakcije" - gibanje sredstev v projektu, kartiranje vseh I /O operacij.
 • "Stanje" je vaše trenutno stanje in dopolnitev prek vašega osebnega urada.
 • "Obiski" - statistika napotitev po postavljenih povezavah in pridruženih partnerjih (ti napotitve gredo drugim udeležencem).
 • Možno je prenesti avatar (desni zgornji kot), določiti skype za klice neposredno iz pisarne, kot tudi denarnico za dvig sredstev. Ne pozabite, da projekt uporablja več plačilnih sistemov za pridobitev zasluženega Redexa. To je uporabno, če imate več profilov. Pristojbina za dvig provizije ni plačana. Pomembna točka: denarnica za vhod in izhod sta dve različni torbici. Zato je v času prijave v projekt bolje poskrbeti za to vnaprej.

  Interakcija s sponzorjem

  Skupaj s sponzorjem boste delali hkrati na več lokacijah. Če ga nenadoma ne boste videli, mu lahko ponudite nakup vira in delate z njim. To storite tako, da v storitvi napišete sporočilo sponzorja. No, če se sponzor strinja. Vendar obstaja možnost, da bo zavrnila. Nato lahko sami kliknete gumb "Break" in sistem vam bo našel drugega sponzorja, ki vam bo omogočil, da vam zagotovi prostor v zaprtem prostoru, kjer še niste prisotni. Ustvarjalci projektaPriporočljivo je, da s svojim sponzorjem usklajujete akcije z gumbom "Prekoračimo", ker ni zagotovljeno, da boste odšli iz njega in našli novo. Tudi če je takšno iskanje uspešno, lahko novi sponzor postane celo manj aktiven, tudi pri visoki stopnji dohodka, kar povzroči dramatičen padec vašega dobička.

  Opis izdelka Redex

  Redex poroča, da je po reorganizaciji projekt ostal finančna piramida. Novi sistem RDXCoin še ni mogoče imenovati popoln izdelek. Kaj je marketinški načrt za preoblikovanje?
  Kot smo že omenili, se finančni izračuni v podjetju opravijo v bitkoinih. Če se želite prijaviti na spletno mesto, denar ni potreben. To lahko storite brezplačno. Znesek zaslužka je odvisen od zneska, vloženega v projekt.
  Dovolj je, da kupite enega od 7 paketov. Skupno podjetje je izdalo sedem paketov.

  Načini zaslužka

  Uporabnik lahko zasluži na več načinov: 1. kot partner projekta Redex. Če želite začeti zaslužiti, morate vložiti v projekt 0005 bitcoinov. Po stopnji za leto 2016 je ta znesek enak 2 dolarjem. Bitcoin v tem času strošek $ 420, strokovnjaki napovedujejo, rast Kriptovalyut bo še naprej. Da bi dobili nagrado, je dovolj, da zapolnimo matrico 2 s 5. Velikost dobička je lahko 0155 bitskoyov (65 dolarjev). 2. Uporabnik lahko postane vodja projekta, če vgradi 0064 bitcoin. V tem primeru lahko odda 096 bitcoin. 3. Dohodek vodje je še višji. Doseže 35 bitkov z vložkom $ 05Bitcoin, vendar je to dejansko delo na izgradnji piramide. 4. Prispevek vodje projekta je dva bitcoin. Znesek je precej majhen, vendar se hitro izplača. Dobiček vodje doseže fantastično količino 62 panjev. 5. Direktor zavzema najpomembnejše mesto v podjetju. Težko je priti na to delovno mesto, toda z veliko željo in odločnostjo je to mogoče.

  Redex: pregledi in statistika projekta

  Za popolnost odpoklica je mogoče omeniti nekaj točk, ki jih mora upoštevati udeleženec projekta: 1. Nihče ne prekliče klasične sheme. Konec koncev, za izvajanje plačil za piramide udeleženci potrebujejo denar novih uporabnikov. Zelo donosen projekt z visoko donosnostjo uživa veliko popularnost med ljudmi. Seveda ni smiselno zapreti, dokler ne more plačati denarja. V skrajnem primeru boste izgubili dva dolarja. Če niste pripravljeni tvegati svojega denarja, potem ne morete storiti ničesar v finančnih piramidah. V vsakem primeru znesek naložbe ni dovolj za preživetje.
  2. Projekt Redex aktivno razvija in privablja uporabnike s privlačnimi pogoji. Če imate določene organizacijske spretnosti in lahko na spletno stran povabite veliko novih udeležencev, boste lahko ustvarili kariero in dobili dobiček. 3. Uspeh podjetja je pritegnil ljudi, ki so začeli ustvarjati lastne projekte na tem področju. Med njimi sta Bokobok in Get Luck.

  Sorodne publikacije