Philips W8510 pametni telefon Xenium: pregledi, specifikacije, priročnik, pregledi

Trg sodobne tehnologije je poln različnih pripomočkov. Na njem lahko najdete pametni telefon za vsak okus. Vsak telefon ima številne funkcije. Danes je treba ugotoviti, kako dobra naprava je Philips W8510 Xenium. Kaj je ta telefon? Katere značilnosti ima? Kaj se razlikuje od številnih podobnih pametnih telefonov? Koliko vam všeč /ne marate lastniki? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Celovit pregled telefona "Philips V8510" je predstavljen na našo pozornost!

Kratek opis

Za začetek je vredno ugotoviti, kaj je celota pametnega telefona Philips W8510 Xenium. Kakšna je ta naprava?
Ta telefon je vodilni model današnjih mobilnih naprav s srednjo ceno. Eden od predstavnikov pametnih telefonov z dobrim zaslonom in baterijo. Primeren je za sprostitev, študij in delo.


Telefon je bolj primeren za ljudi, ki so navajeni na velike naprave. »Philips V8510« ni miniaturna, vendar težava ni problem. Na splošno je preiskovani pripomoček zelo zmogljiv in poceni telefon, ki ima številne pozitivne strani. O njih bomo razpravljali še naprej. Katere funkcije ima ta pripomoček? Katere so njegove značilnosti, na katere najprej posvečamo pozornost?

Značilnosti

Pravzaprav jih je veliko. Toda parametri telefona privabljajo nove kupce. Treba je opozoriti, da značilnosti Philips Xenium W8510 niso zelo izvirne. Vse, kar resnično ločuje napravo iz vrsticepodobno - to je dobra baterija. In nič več.


Philips V8510 ima do danes naslednje parametre:
 • plastično ohišje;
 • podpora za delo z dvema SIM-karticama (izmenično);
 • teža - 173 gramov;
 • zaslon na dotik;
 • podpora za večtočkovno tehnologijo;
 • diagonalni zaslon 47 palcev;
 • podpora za avtomatsko rotacijo zaslona;
 • prisotnost zadnje in sprednje komore;
 • mp3 podpora za FM radio in MPEG4;
 • 4-jedrni procesor s frekvenco 12 GHz;
 • RAM 1 GB;
 • razpoložljiv prostor na telefonu 18 GB;
 • podpora za priključitev pomnilniške kartice;
 • Wi-Fi, GPS, GPRS;
 • Bluetooth 4.0;
 • podpora za USB in 3G;
 • trajanje baterije - 950 ur, čas pogovora - 18 ur;
 • glasovni nadzor;
 • senzorji osvetlitve in približevanja;
 • prisotnost bliskavice /bliskavice;
 • Kapaciteta baterije - 3300 MAG.
 • V skladu z značilnostmi lahko rečemo, da preiskovana naprava resnično ne izstopa med večino podobnih telefonov. Ampak ali je res? Kaj pravijo lastniki Philips W8510 Xenium o svojem pametnem telefonu?

  Paket

  Na primer, veliko vlogo ima nabor dostave naprave. Ne razlikuje se veliko od tistih, ki so na voljo pri podobnih telefonih. Kljub temu mora vsak lastnik naprave vedeti za celoten sklop.
  V polju s telefonom "Philips V 8510" lahko najdete:
 • sam pametni telefon;
 • polnilec;
 • slušalke (žične);
 • Film za zaščitozaslon;
 • kabel za povezavo z računalnikom (micoUSB).
 • Vidite lahko, da baterija z mobilno napravo ni. To je običajen pojav, ki ga mora poznati vsak lastnik Philipsa. Dejstvo je, da je baterija Philips W8510 vgrajena neposredno v telefon. Zato ni v škatli z napravo.

  Oblika in dimenzije

  Zdaj malo o tem, kar predstavlja preučevani pametni telefon. Katere funkcije ima? Začnimo z videzom pripomočka. Philips W8510 Xenium je telefon, ki ima veliko dimenzij. Precej okoren je. Pametni telefon ima naslednje dimenzije - 697 x 1385 za 104 milimetre. Ugotovimo lahko, da ta naprava ne samo izgleda okorna, ampak tudi primerna za ljudi, ki so navajeni delati z velikimi telefoni.
  Zasnova naprave nikakor ni posebna. Philips V 8510 ima videz standardnega modernega pametnega telefona: pravokotno telo, rahlo konveksne zgornje in spodnje robove, zaobljene vogale. V smeri zadnje stene naprave je tu rahlo nagib. Ergonomija telefona na višini. Vsi sestavni deli so tesno drug ob drugem.


  Pomembno je omeniti, da je Philips W8510 Xenium idealen za ljubitelje klasike in minimalizma. Prav ta poudarek na oblikovanju pripomočkov. To je prijetno, da je zaslon telefona ima zaščito Gorilla Glass. Zato lahko govorimo o stabilnosti zaslona za praske in poškodbe. Kljub temu ima naprava nekaj pomanjkljivosti pri montaži. Samo nekajkrat pretresite pametni telefon. Lastnik bo slišal, kako se nekaj v njem nagiba. Najverjetneje je baterija. Razvijalci ga niso popravilipreveč V drugih ni nobenih pritožb - telefon ne škripa, ne škripajo, ne propadajo.
  Philips W8510 Xenium se kljub velikim dimenzijam in teži od 173 gramov popolnoma prilega vaši roki. Pametni telefon je zelo priročen. Nekateri lastniki pravijo, da je naprava lahko bolj kompaktna. Vendar ta funkcija ni poudarjena kot pomanjkljivost.

  O kontrolah

  Zdaj malo o kontrolah. Na sprednji plošči (zgoraj) je zvočnik telefona. Pokrita je z majhno mrežico. Ta nadzor deluje brezhibno: ima čudovit volumen, sogovornik se sliši jasno in čitljivo. Kljub temu držanje telefona ob ušesu ni vedno priročno - vse to je posledica ostrih robov kovinskega okvirja zvočnika. Lahko se praskajo. To pomanjkljivost je treba obravnavati. Desno od zvočnika je senzor svetlobe, levo - senzor bližine in prednja kamera. Na dnu naprave, pod zaslonom, so trije gumbi - Domov, Nazaj, Meni. Osvetljene so z belo svetlobo, občutljivo na dotik. Na levi strani Philips W8510 Xenium je poseben gumb za preklop v način varčevanja z energijo, na desni pa sta dve kontrolnici glasnosti. Izhod za priključitev slušalk, gumb "Power" in priključek micro-USB sta na zgornjem koncu, mikrofon pa na dnu. Na hrbtni strani naprave je bliskavica (svetilka), kamera in zvočnik. V Philips Xenium W8510 navodilo kaže, da je iz telefona odstranjen samo zgornji del zadnje plošče. Pod njoNa voljo sta 2 ločeni reži za kartice SIM in prostor za priključitev dodatnega pomnilnika (microSD).

  Zaslon

  Treba je omeniti, da je prikaz raziskovanega mobilnega telefona res vreden pozornosti. Dejstvo je, da je njegova kakovost odlična. Lahko bi rekli, da je najboljša med pametnimi telefoni povprečna cenovna kategorija. Zaslon Philips Xenium W8510 ima diagonalo 47 palcev. Naprava ima odlično ločljivost 720 x 1280 slikovnih pik in gostoto pik 312 dpi. Zaslonska matrika temelji na tehnologiji IPS-LSD, zračna plast med njo in zaslonom je odsotna. Na splošno slika na zaslonu postane jasna, svetla, nasičena. Vidni kot ne popači slike, na dnevni svetlobi je vse popolnoma vidno. Res je, da na soncu slika rahlo zbledi. Edina značilnost, ki jo je treba upoštevati, je povprečni obseg nadzora svetlosti.

  O pomnilniku

  Pomembna točka je spomin na mobilni telefon. Zanima jo veliko kupcev. Kot smo že omenili, je v Philips Xenium W8510 pomnilnik drugačen - operativen in vgrajen. Prva predvideva le 1 GB. To, če verjamete v številne ocene strank, je zelo majhno, da bi pripomoček deloval udobno. Nekatere aplikacije v telefonu so onemogočene. Zmogljive igre na Philips W8510 ne bodo delovale na noben način. Lahko pozabite na nove igre v industriji iger. V zastarelih igračah lahko igrate brez težav. Prosti RAM, ko začnete delati z gadget pričakujemo le okoli 500 MB. To je običajna situacija za današnje pametne telefone. Vgrajeni pomnilnik v napravi tudi ni zelo velik. Za shranjevanjePodatki so podani za 17 GB, približno 1 GB za shranjevanje programov. Preostalih 4 GB prostora, ki ga je prvotno zagotovil operacijski sistem Android 4.2. Če želite, lahko povečate prostor na telefonu z dodatno pomnilniško kartico microSD do največ 32 GB.

  Kamera

  Philips Xenium W8510 prejme povratne informacije Lastniki naprave pravijo, da gadget kamera pušča veliko za željo.To velja za obe komponenti - tako materiala in frontal. Samo kamera fotografira s kakovostjo 8 milijona slikovnih pik.V celoti, dobre slike prihajajo ven, vendar ne toliko. poleg tega se nekateri pritožujejo zaradi premika v beli otti Obstaja ena pomanjkljivost pri snemanju videa na telefonu - velika je, vendar je velika, vendar je to velika pomanjkljivost pri snemanju videa na telefonu. poveča sliko.
  Sprednja kamera ni primerna za fotografiranje. Vzleta s kakovostjo 13 MP. Za sephi ali video klic je sprednja kamera popolna.

  Komunikacije

  Philips W8510 Xenium ima dobre komunikacijske zmogljivosti. Vendar pa, kot večina sodobnih pametnih telefonov. Ta telefon je izšel leta 2013, vendar to ne pomeni, da uporablja zastarela komunikacijska orodja. Kot že omenjeno, naprava podpira brezžično povezljivost prek Bluetootha in Wi-Fi. Prav tako deluje z 2G in 3G. Toda 4G omrežje ne ujame pripomočka. Poleg tega lahko telefon deluje kot modem. V ta namen ima sistem poseben način. Veselite senavigacijo GPS. Vendar nikogar več ne preseneča. Vendar pa številni lastniki to funkcijo pogosto poudarjajo med pozitivnimi stranmi naprave. Ampak to še ni vse!

  Performance

  Philips Xenium W8510 prejme pozitivne povratne informacije za svojo učinkovitost. Telefon uporablja lep procesni čipov - MediaTek MT6589. Kot smo že omenili, je zasnovan za 4 jedra. Vsaka frekvenca je 12 GHz. Delovanje naprave je na kratko navedeno: telefon je produktiven, porabi majhno količino energije. Vendar pa hitrost naprave včasih pušča veliko za željo. RAM pripomočka ni zelo velik. Zato ima lahko neka programska oprema težave.

  Operacijski sistem

  O operacijskem sistemu gadgeta ni veliko govora. Naprava deluje v sistemu Android. Že to dejstvo veseli svoje lastnike. Različica programske opreme, nameščena v telefonu, je 4.2. Ni najnovejša različica Androida, vendar deluje dobro. Philips W8510 Xenium podpira samodejne posodobitve prenosov. Bolje je, da jih ne zanemarjamo. Ta programska oprema odpravlja manjše napake in napake Androida 4.2.

  O medijih

  Proučevana naprava, tako kot vsi sodobni telefoni, podpira delo medijskih formatov. Za poslušanje glasbe na pametnem telefonu je poseben predvajalnik. Standardna aplikacija za vse "Android" četrto različico. Tudi izenačevalnik v tem programu ne izstopa. Lahko ojačate nizke frekvence in prilagodite 3D zvok. Kakovost zvoka v slušalkah, če menite, da so povratne informacije odlične. Obseg tudi navdušuje. Zvok hrupnone brenčanje, se ne zlomi. Vokalni zvočnik se ne prekriva, kar zagotavlja dobro občutljivost v vseh okoliščinah. FM radio je prav tako zadovoljen. Deluje s frekvencami v območju 875-1078 FM. Aplikacija podpira snemanje oddaje. Dokumenti so shranjeni v obliki 3gpp. Predvaja se tudi video predvajalnik. Philips W8510 deluje z vsemi dovoljenji, sprejema mp4 3GP, AVI. Vendar avdio kodeki ne prepoznajo vsi.

  Stroški

  Neprekosljiva plus Philips Xenium W8510 - cena. Kot smo že omenili, je ta naprava v srednji cenovni kategoriji. Stane približno 7-9 tisoč rubljev. Ne moremo reči, da je zelo draga. Toda tudi najcenejša naprava ni. Treba je opozoriti, da cena na tej napravi ne ovira kupcev. Cena Philips Xenium W8510 je približno 9000 rubljev, kar resnično stane svoj denar.

  Recenzije

  Kaj lahko rečete o napravi, ki se preučuje kot celota? Kupci so zadovoljni s svojimi napravami. Philips Xenium W8510 pametni telefon je najbolj primeren za tiste, ki ne želijo plačati za univerzalni telefon. Ocene poudarjajo različne prednosti in slabosti naprave. Pogosto so pozitivne strani pametnega telefona naslednje značilnosti:
 • dobra matrika zaslona;
 • "trajna" baterija;
 • glasen zvok;
 • možnost dela z več telefonskimi številkami;
 • dober material za telo;
 • zaščita pred poškodbami;
 • velik zaslon;
 • je dober procesor;
 • Primer za Philips Xenium W8510 je poceni, tako kot vsi drugi dodatki.
 • Ampak slabosti so naslednje nianse:
 • majhna količina RAM-a;
 • Šibke komore;
 • zaslonska mreža;
 • velikost in teža telefona;
 • šibke vibracije;
 • težave z delovnimi pomnilniškimi karticami;
 • brez odstranljive baterije.
 • Vendar pa na splošno naprava ostaja zadovoljna. Če želite kupiti poceni in razmeroma zmogljiv pametni telefon, se bo Philips W8510 Xenium odlično ujemal. Samo nekateri njegovi lastniki so razočarani nad nakupom.

  Sorodne publikacije