"Ice Crown": zaplet, grafika, znaki, mimoidoči nasveti

Znano je, da se v ledeni kroni pošasti kopičijo, pa tudi pridejo in zelo nepričakovane stvari. Ob ustvarjanju Citadele so oblikovalci in umetniki dolgo delali skupaj, saj so avtorji želeli, da se Citadela prilega oblikovanju, hkrati pa je bila nekaj drugačnega. Poleg nenavadne oblike je tudi Aspenska unija, nova frakcija, ki bo igralcem prinesla nekaj nagrad. Ko igralci pomislijo, kako prenesti ledeno krono, pogosto ne vedo, kaj je najbolj zanimivo, da ne samo šefi, ampak navadne mafije lahko prinesejo epski plen, za to se je razvila celo popolnoma nova obleka. V napadih igralcev, ki čakajo na novega mehanika - Air Battle. V vsaki frakciji so na ladji ladje, na katere lahko greste v zgornja nadstropja Citadele. Ustvarjalci trdijo, da so nameravali narediti Citadelo ledene krone v obliki stolpa.

Igralci bodo lahko krmarili po teleportacijskih napravah ali dvigalih na bojnih ladjah. V igri je zemljevid, ki olajša navigacijo.

Zgodovina kralja Licha

Nekje v Velikem temnem vesolju obstaja izobrazba, imenovana Circumference of the Void, ki združuje vse svetove. Nekega dne je prišel Ork šaman Ner'Zul, vendar ga je že čakal. Demon Kil'Jedina se ni dotaknil duha šamana, ampak se je začel rugati po njegovem telesu in nobena prošnja šamana, da bi mu dal smrt, ni prinesla rezultata. Orki niso mogli osvojiti sveta, zato se je Kil'Jedden odločil, da je časustvariti drugo vojsko, bolj poslušno, brezobzirno, pod poveljstvom enega vodje. Šamanu je rekel, da lahko služi legiji, ali da trpi neskončno. Ner'Zhul se je strinjal, da bo služil, potem pa je bil postavljen v kristal in njegova zavest je bila zlomljena, demonske energije so ga spremenile in tako je Ner'Zul postal King-Licham.


Vsi, ki so mu sledili, so se spremenili, po katerem je demon razložil: po vsej celini mora Azeroth King Leach širiti strah, sovraštvo, nasilje, kugo, tako da ni več nobenih ljudi in niti najmanjšega sleda. Okuženi z kugo bodo postali nesrečni in kralj mrtvih bo dobil njihove duše. Tudi demon je rekel, da če bo misija uspešna, bo šaman dal novo telo.

Briela, kjer je bil duh šamanov, je bila poslana v Azeroth. Kristal je padel v Nordscola in je bil poškodovan, po katerem je začel podobne prestore. Kasneje so postali znani kot ledeni prestol. Ner'Zhul je bil sposoben doseči zavest prebivalcev in zasužnjevati številne, potem pa je ustvaril vojsko in jo poslal v svoje bivališče - ledenik. V tem času ugotavlja, da ljudje živijo na ozemlju Zmajskega pokopališča. Pošilja mu kugo nemrtve. Ljudje umrejo in se nato vrnejo v obliki mraza. Tako je njegova vojska rasla in jo nadzoroval.


Horda je bila razpršena, njeni ostanki so poskušali pobegniti. Kdo je bil v Praznini, ki je ujetnik. Klan, imenovan Dragonmow, je vodil čarovnica po imenu Necros, ki je odkril zelo stari artefakt, Dušo Demona. S pomočjo relikvija bi lahkoKontrola Alekstra, kraljice zmajev (spodaj, na fotografiji), nato pa je sestavila vojsko, kot je bilo načrtovano za uporabo zmajev in združitev Horde.

Sorodne publikacije