Microsoft Lumia 435 pametni telefon: pregledi, tehnični podatki in pregledi

Mobilni telefon - naprava, ki je praktično vsaka sodobna oseba. Izbira pametnega telefona v trgovini ni tako enostavna, kot se zdi. Takšna oprema ima različne značilnosti, ki izpolnjujejo eno ali drugo zahtevo kupca. Zato morate najprej najprej poiskati informacije o določenem telefonu, zahtevati povratne informacije strank in zmožnosti naprave. Danes bo pozornost namenjena Lumia 435. To je relativno nov pametni telefon, ki je osvojil srca številnih kupcev. Zakaj? Kakšne so prednosti in slabosti tega? O tem bomo nadalje razpravljali. Šele po podrobnem pregledu modela bo mogoče končno ugotoviti, da naprava izpolnjuje zahteve naročnika.

Kratek opis

Je vprašanje časa, o katerem telefonu govori. Microsoft Lumia 435 ni nič drugega kot sodoben pametni telefon. Združuje neverjetne priložnosti, ki bodo zagotovo zadovoljile stranke.
Telefon ima vse standardne funkcije sodobnega pametnega telefona. Razlikovalna značilnost te naprave je v sistemu Windows. To je popolnoma nova beseda v pripomočkih. Microsoft je ustvaril telefon posebej za tiste, ki želijo delati z mobilno napravo brez težav in dela. Večina računalniških programov se bo začela na Lumia 435. To je za mnoge stranke prijetno.

Videz

Oblika in videz telefona ne puščata ravnodušnega. Vsak kupec lahko prevzame za sebe poseben model naprave. ZaSplošno sprejeta pravila podjetja Lumia so na voljo v več barvnih shemah. Kupite lahko klasični črni, beli, oranžni in svetli solatni telefon. Zadnja stran pametnega telefona je spremenljiva. Tako lahko stranka spremeni barvno lestvico po lastni presoji kupca. Pripomoček je dovolj debel. Debelina je 117 milimetrov. Druge dimenzije omogočajo, da pametni telefon izgleda kot večina analogov. Dolžina telefona je 1181, širina pa 647 milimetrov. Precej velik pametni telefon. Kljub temu je Lumia 435 priročna naprava. Vsebuje ga skoraj vsaka roka in se združi z njo. Treba je opozoriti, da je študiral pametni ni poseben v "videz" ni dodeljena. Je ta svetla solata včasih privlači izgled. Po drugi strani v modelu ni resnih iskanj.

Zaslon

Microsoft Lumia 435 Dual Sim je telefon, ki ima majhen, a udoben zaslon. 4 palca diagonalno, resolucija 480 s 800 točk - vse to je na voljo kupcem "Lumiya". Preiskan telefon je proračunska naprava. Zato ne smemo računati na nekatere neverjetne funkcije zaslona. Lumia 435 nima premaza proti bleščanju, zaradi česar je telefon ranljiv pri delu na svetlobi. Svetlost, če verjamete v nekatere preglede, pametni telefon tudi ni dovolj.

Barve naprave niso zelo prijetne, vendar so nastavitve lahko "premešane" in svetlost je čim bolj udobna. Vidni kot prikazovalnika pušča veliko možnosti - pri pretvorbi v 45 stopinj se slika združi. Senzor kot celota dobro deluje, vendar se včasih upočasni. Ampak do jasnosti ni pritožbne Slika v Microsoft Lumia 435 Dual Sim je jasna in jasna. Ne smete misliti, da je "Lumiya" opremljen z najboljšim zaslonom - ima vse standardne pomanjkljivosti pametnih telefonov nižjega cenovnega razreda. Kljub temu je celoten zaslon prijeten. Za svojo cenovno kategorijo se naprava ne šteje za najslabše.

Moč

Microsoft Lumia 435 se imenuje proračunski telefon. Nekateri se sprašujejo, kako zanesljiva je lahko naprava. Na tem področju ni soglasja. Vsak kupec sam oceni to priložnost.
Na splošno je moč telefona navdušena. Ohišje je izdelano iz trpežnega in trpežnega materiala, ki je odporen na padce. Na pametnem telefonu ni naključne praske. Ko je naprava popolnoma pritisnjena na napravi, na napravi ni nasmeha. Povratne informacije lahko zaupate, kar kaže, da je »Lumiya 435« zelo zanesljiv in odporni proti udarcem pametni telefon. Kaj iščejo mnogi kupci! Ne moremo reči, da je ta naprava 100% zaščitena, vendar pripomoček ni poškodovan.

Moč dela

Pomembno je, kaj so glavne značilnosti v bližini telefona. Kaj je Lumia 435 Dual? Kako močan je pripomoček, ki ga lahko pokličete? Za proračunski telefon ima "Lumiya 435" dobre lastnosti. Pripomoček je dvojedrni procesor s hitrostjo 12 GHz. To ni dovolj za sodoben telefon. RAM za igre in aplikacije v pametnem telefonu je samo 1 GB. To, če menite, da je večina pregledov dovolj, da udobno delate s pripomočkom.


Obstaja tudi veliko vgrajenega spomina. Opozoriti je treba, da je Lumia 435 opremljena z 8 GB prostega prostora. Tudi blizuTelefon omogoča umetno širitev lokacije s pomnilniško kartico. Podpora microSD do vključno 128 GB. Nekateri kupci pravijo, da je Lumia 435 Dual Sim dobra naprava, vendar ni dobra kot igralni pripomoček. Vse to je posledica zelo majhnega zaslona. Na primer, Angry Birds po telefonu ne upočasnijo, vendar igra ni zelo priročna - slika je zdrobljena. V "težkih" igrah so včasih prisotne zavore. Nekatere novosti v gaming mobilne industrije "ne na zobeh" je študiral pametni. Kljub temu, za delo, internet in ne najbolj nove igre "Lumiya 435" ni slabo. Ne smete pričakovati neverjetnih funkcij proračunskega pametnega telefona. Pripomoček je primeren za gledanje videoposnetkov in videoposnetkov. Tudi surfanje po internetu je prijetno. Ni vedno primerno, da besedilo vtipkate na zaslonsko tipkovnico, vendar lahko s takšno pomanjkljivostjo odstopite.

Kamera

Seveda je vsak sodoben pametni telefon večnamenska naprava. Pomembno vlogo za ta pripomoček ima kamera. Na skoraj vsakem telefonu. Iskanje modela brez fotoaparata je problematično.
Lumia 435 ima več kamer. Eden od njih je frontalni. Vzleta s kakovostjo 03 MP. To ni najboljši kazalnik, vendar je za video klice dovolj. Zadnja kamera vam omogoča snemanje s kakovostjo 2 MP. Tudi malo. Nekateri menijo, da Lumiya ni opremljena z najboljšo kamero. Pravzaprav to ni res. Kamera je bila prijetno zadovoljna s prenosom barv in osvetlitvijo. Jasnost, seveda, pušča veliko želje. Na okvirjih je viden tudi hrup. V sobah in na ulici streljanje ni slabo, ampak nočni način ni prijeten.V napravi ni makroja. Videoposnetki niso slabi, shranjeni so v formatu MP4. Ni posebnih pritožb glede streljanja. Videoposnetek se izkaže za dostojno, vendar s slabo jasnostjo. Toda barvni lestvici le navdušuje - slika se prenaša bogata in živa.

Brezžične funkcije

Nokia Lumia 435 je sodoben in uporabniku prijazen pripomoček z veliko različnimi funkcijami. Večina od njih - standardne funkcije pametnega telefona. Vendar še vedno ne prenehajo zadovoljiti kupcev. Lumia 435 ima možnost brezžičnega prenosa podatkov prek povezave Bluetooth 4.0. Poleg tega je naprava opremljena z Wi-Fi in 3G. Vse to vam omogoča hiter in preprost prenos podatkov iz telefona v telefon. Poleg tega pametni telefon podpira GPRS, GPS in možnost, imenovano GLONASS. Vse to vam omogoča, da dobite neverjetne funkcije, močno poenostavijo življenje sodobne osebe. Treba je omeniti, da je Microsoft Lumia 435 pametni telefon, ki deluje sočasno z dvema SIM karticama. Na voljo v nadomestnem načinu. Ta funkcija se dobro izvaja - telefonske številke dosledno opravljajo svoje funkcije. Kljub temu se še vedno dogajajo nekatera presenečenja. Večinoma prek operaterjev. Morda so prekinitve povezave. Določajo se s spreminjanjem operaterja ali tarifnega načrta. V drugem, delo pripomočka z več sedmimi karticami samo užitke.

Trajanje

Naslednji odsev, ki si ga je treba ogledati, je, koliko pripomoček deluje. Dejansko je ta možnost zanimiva za skoraj vse uporabnike. Microsoft Lumia 435 Dual je lepa in zmogljivanapravo To vam omogoča, da pozabite na potrebo po zaračunavanju pametni telefon za nekaj dni. Brez ponovnega polnjenja naprava "drži" nekaj dni - približno 3 dni. In to je predmet precej aktivne uporabe. Naprava v stanju pripravljenosti deluje dlje. Ko govorite ali poslušate glasbo, lahko pričakujete 8-9 ur stabilnega delovanja pripomočka. Toda ura igre traja približno 20% polnjenja baterije. Zato morate pri uporabi naprave za igre na srečo sprejeti, da bo telefon hitro sedel. Mnogi poudarjajo, da z Lumia 435 ne morete skrbeti za baterijo. Ne bo nenadoma sedela. Pametni telefon se napolni za kratek čas, kar vam omogoča, da se čim prej vrnete na delo.

O stroških

Naslednja pomembna točka so stroški naprave. Veliko kupcev skrbi. Konec koncev, nihče ne želi plačati. Na Lumia 435 je cena, kot je bilo že povedano več kot enkrat, proračun. Dejstvo je, da je naprava mogoče najti za približno 3-5 tisoč rubljev. Prav te cenovne oznake se pojavljajo v različnih regijah Rusije. Stroški se lahko razlikujejo, vendar na splošno priporočamo, da se pomaknete na določeno območje. "Lumiya 435" - cenovno ugoden telefon z dobrimi lastnostmi. Uporabniki ne puščajo ravnodušne. Zato Nokia Lumia 435 privablja nove stranke. Mobilne naprave ne morete preveč plačati in kar najbolje izkoristiti. Za kupce ni pritožb. Mnogi poudarjajo, da je strošek telefona popoln s svojimi funkcijami.

Operacijski sistem

Posebna značilnost naprave je, da se izvaja na osnovi operacijskega sistema Windows.Lumia 435 je telefon podjetja "Mikosoft", ki omogoča kombiniranje ne le mobilnih aplikacij, temveč tudi računalnika.
Nekdo ni zadovoljen z operacijskim sistemom "Vetrovi". Zato del potrošnikov noče kupiti. Če želite delati na Windows, se bo "Lumiya" popolnoma ujemala. Opozoriti je treba, da je Windows 8 na mobilnem telefonu delal odlično. Posodabljanje operacijskega sistema poteka hitro in brez težav. Toda Windows 10 deluje počasneje. Vendar to ni toliko pomanjkljivost. Z njimi je enostavno uskladiti. Kupci pravijo, da je celotno delo operacijskega sistema prijetno. Torej, če se uporabnik uporablja za Android, se mora novi OS navaditi nanj. Toda na dolgi rok na tem področju ni večjih pritožb.

Paket

Paket dostave v Lumia 435 lahko imenujemo standard. Pri tem ni nič posebnega. Kupec skupaj s telefonom prejme:
 • škatlo za napravo;
 • baterija (ni rezervna);
 • polnilec;
 • žica za povezavo telefona z računalnikom;
 • Navodila za uporabo.
 • Zato v stavku ni nič čudnega. Toda primer Lumia 435 ne vključuje standardnega kompleta. Kupiti ga je treba v trgovini. Toda iskanje takšne komponente ni tako težko. Vse te stvari so na voljo vsem kupcem 100%. Zato morate pri nakupu naprave paziti nanje.

  Sklepi

  Katere sklepe lahko povzamemo iz vsega zgoraj navedenega? Kupci so na splošno zadovoljni z Lumio 435. To je poceni, a precej funkcionalen pametni telefon, ki kupcem omogoča, da dobijo vse standardnezmogljivosti mobilnega telefona. Ni dobra izbira za darilo ali preprosta proračunska mobilna naprava. Nekateri kupci opozarjajo na slabosti trgovine Windows Phone, kar pušča veliko možnosti za željo. Tukaj ni veliko vsebine. Večina običajnih aplikacij za Android ni na voljo. Zato lahko pri delu s telefonom pride do nekaterih težav. Ni kritično, vendar je vedno priporočljivo, da se spomnite o njih. Nekateri potrošniki pravijo, da telefon nima svetilke. To naredi fotografiranje nočno problematično. In poudariti situacijo pogosto pride s pomočjo zaslona. To je neprijetno, vendar tudi ne zelo kritično. Kljub temu je Microsoft Lumia 435 zmogljiv in odporni na udarce telefon, ki vam omogoča, da dolgo časa delate brez težav. Vreden je svojega denarja. Nobeden od kupcev se ni pritožil zaradi denarja, ki ga je vrgel na veter.
  Nakup "Lumia 435"? Odgovor je odvisen od tega, kaj želi uporabnik dobiti. Lumia 435 Dual Sim je dobra naprava za delo in sprostitev. Toda nove igrače in dodatki na njem verjetno ne bodo izginili. Če želite opraviti spletno brskanje, usposabljanje ali samo preživljanje časa z ne najbolj zmogljivimi aplikacijami, je priporočljivo, da si ogledate model. Ampak kot igralni pametni telefon "Lumiya 435" ni primeren. To bi si moral zapomniti vsak kupec. Potem ne bo večjih pritožb glede dela pripomočka. Pogosto je priporočljivo kupiti ta telefon za otroke. To je dobra izbira za študente, ki potrebujejo pametni telefon, in porabijo veliko denarja za najnovejši model, ki ga starši ne želijo.Tudi model se preučuje - je vir poslovnih ljudi, ki ne želijo več porabiti za telefon. Iz vsega zgoraj navedenega sledi, da se je Lumia 435 kot proračunski telefon izkazala za dobro. Pametni telefon ima svoje slabosti, nekatere se zdijo pomembne. Zato ne smemo misliti, da je "Lumiya 435" idealen pripomoček za delo. Ni slab, ampak ideal je daleč. Iskanje mobilne naprave v trgovinah je lažje kot kdajkoli prej. Na voljo je v skoraj vsaki trgovini.

  Sorodne publikacije