Blue Protodeacon je vožnja živali v igri World of Warcraft

V MMORPG "World of Warcraft" je ogromno vožnje različnih vrst živali, ki jih je težko dobiti. Modra protodrakon vključen v to številko. Za pridobitev morali pridobiti si podporo sreče, potrpljenja in ne obupajte v neskončno stripping ječo.

Generalni

je bil dodan Blue protodrakon na dodatke "srd od mrlič kralj" z drugimi barvami. To Mount razlikuje od standardne zmaja in zato ima velik pomen. V opisu piše, da se je udomačil lik z imenom Scud neusmiljeno. Ta bojevnik med različnimi vraykulov veliko silo.
Po prihodu na Nordskola za podporo Lich King Scud vztrajno išče dostojno živali, ki bi se lahko prebil v vrstah sovražnikov in jih uničili. Znak je bil prepričan, da se zdi, da je lahko strele greben. Zgodovina pove, kako je bil ujet modro protodrakon. Sodeč po tem, da SCADA neusmiljeno ukvarja v bitki z igralci jahanje na Mauna on skupaj s sodelavci uspelo ukrotiti starodavno kuščarja.


Zunanja

Blue protodrakon druge člane družine razlikuje le v barvi, in jo je treba pogledati na splošnih razlik vrste starih dinozavrov. Zgodovina igre "World of Warcraft" dogajalo. To pojasnjuje izvor vsaki dirki, protodrakonы nobena izjema.
To je skupni predniki stari zmaji, ki bi izbrali svojo hišo Nordskola.Odšli so tudi iz Galakronda - prednika vseh vrst kuščarjev. Prothodragons razlikujejo v strukturi telesa, imajo samo dve nogi, in ko pristanek kot druge okončine uporabljajo krila. Torej jim uspe ohraniti ravnotežje telesa, ki je nekoliko manjše kot pri bratih. Struktura osebe Protodracon ima bolj divji videz, masivni zobje, ki štrlijo iz različnih smeri, in glavo zasajena pod ukrivljeno hrbtenico.


Imajo dobro razvita krila in kremplje na nogah. Zaradi tega lahko te živali ostanejo na strmi navpični površini. V WoW, modri proto-Dacon ima vsa ta sredstva. Mnogim ljudem je všeč ta grob vzpon in še vedno ga iščejo.

Lov na vozilo

Da bi dobili predmet, imenovan "motiv modrega protodragona", ki vam omogoča, da pokličete isto vozilo, je zelo težko. Ta gora pade iz šefa Škode, brezobzirnega v Utgardovo ječo. To je glavni nasprotnik celotne lokacije, ki prispe v bitko pri istem prototrackonu.
Glavna težava je v tem, da je njena možnost padca približno 1-2 odstotka. Hkrati pa so razvijalci ustvarili takšno shemo, da sto ječo stripping ni jamstvo za vozilo. Na pohod, obresti ne nastanejo, vendar ostaja v 1-2. Zaradi tega raste vrednost takšnega zmaja. Tu igra vlogo sreča, igralci poročajo, da so nekateri uspeli doseči 10-30 poskusov, drugi pa 200-300. Če ne obupate, potem pa modroProtodragon bo dopolnil zbirko vsakega vztrajnega junaka.

Sorodne publikacije