Coinbase Bitcoin torbica: pregled, kako umakniti denar

Coinbase bitcoin torbica je kripto valuta. Vsak mesec postaja vse bolj priljubljena v svetu. V tem članku boste izvedeli več o Coinbase denarnicah, ugotovite, kako ga uporabite za dvig denarja. Spoznajmo povratne informacije uporabnikov sistema.

Coinbase Purse

Odkrita je bila relativno pred kratkim - leta 2012. Danes je Coinbase eden glavnih tekmecev druge znane denarnice. Imenuje se Blockchain. Sedež podjetja Coinbase se nahaja v San Franciscu (Kalifornija, ZDA). Do danes se obe teh denarnic ponašata z enako število uporabnikov.


Uradni spletni strani kovancev je bilo dodeljeno ime domene in poleg tega več jezikovnih vmesnikov. Žal pa med njimi ni nobenega ukrajinskega. To dejstvo takoj zazna rojake. Mnogi sklepajo, da Coinbase ne deluje v Rusiji. To ni ravno tako. Uporaba storitev za denarnice preko posrednikov je precej resnična. Zato so Rusi aktivno registrirani na mestu, in kot glavna izbira najbolj enostaven za razumevanje jezika - angleščina. Trenutno je menjalna kocka Coinbase zelo priročna. Vendar pa po mnenju večine uporabnikov ni popolna. Prvič, ker je katastrofalno pomanjkljiva raznolikost kriptografije. V začetku jeseni je skupno število uporabnikov Coinbase Exchange doseglo rekordno višino in preseglo deset milijonov ljudi. V zadnjem času se je bistveno povečala kupna osnova denarnicepovečati V povprečju mesečno raste za milijon uporabnikov. In to, po mnenju strokovnjakov, ni meja. Kripto-valutne denarnice so na tej platformi registrirane več kot trideset milijonov.


Coinbase je nedavno uvedel novo storitev za uporabnike, kjer se je začela podpora strankam izvajati po telefonu. S pomočjo telefona osebje podjetja pomaga uporabnikom pri preverjanju vprašanj, blokiranju dostopa do lastnih pisarn, v primeru, da sumijo, da so bili vdrli, in svetovanje o povečanju omejitev. Reševanje drugih problemov je sistem vstopnic.
Veliko zanimanje in priljubljenost storitve potrjuje pozornost vsiljivcev, ki redno napadajo Coinbase in krajo sredstev strank prek trojanskih konjev.

Registracija na Coinbase

Da bi postali del sistema, morate iti na uradno spletno stran ameriškega podjetja. Na prvi strani portala boste našli gumb "Sign Up", ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. Po pritisku se samodejno preusmeri na stran za vnos podatkov. V oknu, ki se pojavi, morate vnesti svoje ime in priimek. Vnese se tudi e-poštni naslov in vnese izumljeno geslo. Na znaku, za katerega se strinjam, označite in kliknite na velik modri gumb, imenovan Ustvari račun. Takoj po zaključku tega postopka novi uporabnik pošlje pošto, ki vsebuje povezavo do pošte. Za to mora itiDokončaj registracijo denarnice. To e-poštno sporočilo potrdi e-poštni naslov. Opozoriti je treba, da sporočilo ne bi smelo gledati samo v mapo »Prejeto«, temveč tudi na zavihek »Neželena pošta«, saj lahko sistem sodi po pošti, ki jo družba pošlje kot obsesivni oglas.

Osebna pisarna v Coinbase: vaše lastno ozemlje

Registracija je končana. Kaj sledi? Stranka vstopi v svojo osebno garderobo. Treba je opozoriti, da vir določa lokacijo osebe. Na glavni strani je prikazano poročilo o cenah in spremembah poteka glavne kriptne enote Coinbase - bitcoin. Tu si lahko ogledate tudi informacije o nacionalni valuti. Če želite, lahko preučite menjalni tečaj in druge valute, ki podpirajo torbico tega sistema. Kako uporabljati Coinbase? V razdelku Nastavitve lahko prilagodite, spremenite, dodate ali naredite vse potrebne nastavitve. Obstaja tudi možnost, da postavite avatar neposredno za vaš račun in poleg tega vključite preverjanje pristnosti v dveh korakih.
Na kartici Računi lahko uporabnik spletnega mesta vidi svoje stanje na računu. V blagajni vsakega registriranega posameznika so shranjene tri vrste kriptografskega blaga: BTC, LTC in ETH. Če si želite ogledati svoj naslov, kliknite zavihek Sprejem.

Affiliate program

Funkcionalni niz kriptografskih valut je skoraj enak in nima razlik. Toda Coinbase ima svojo posebnost. Sestavlja ga dejstvo, da ima ta sistem affiliate program. Oseba lahko dostopa do nje, če gre skozinaslednjo pot na spletnem mestu: v zgornjem desnem kotu kliknite na svoje ime, nato se prikaže meni, v katerem boste morali klikniti na zeleni gumb z oznako Get $ 10. Nato morate iti na stran, kjer bo postavljena referenčna povezava. V primeru, da ga uporabnik deli na svojih spletnih straneh na socialnih omrežjih ali na drugih virih, bo lahko dobil deset dolarjev.

Coinbase: kako dvigniti denar?

Ta sistem omogoča uporabnikom, da izvajajo operacije izključno v kriptografiji. Ni drugih načinov za delo z njim. Torej, če oseba, ki želi zapolniti coinbase denarnico s karticami, potem bo moral izkoristiti izmenjevalnika. Najboljše te vrste je danes Bestchange. Če želite dvigniti sredstva iz Coinbase torbice, v primeru, da morate prenesti denar na kartico, je to mogoče tudi s pomočjo izmenjevalcev.

Zaključek bitokinov

Torej ste zbrali določeno količino. Kako priti do bitkoinov na bančni kartici? To ni tako težko, kot se zdi. Izbira načina, kako ustvariti ali pretvoriti v veliko, je odvisna od ciljev ene ali druge osebe. Ko gre za spletne trgovine ali nekakšne storitve, ponuja blago in storitve ter sprejema plačila z bitcoini, Coinbase denarnica pa bo delovala čim bolje. Poleg tega je pomembno, da take različice umika sredstev, ki bo omogočila izmenjavo bitokini takoj na rubljih, kot tudi bo omogočila transakcijo po najugodnejši stopnji Coinbase. Kdaj?ta hitrost postopka je manj pomembna od finančnih prednosti. V tej situaciji, najboljša možnost je izvajanje bitcoins prek posebne izmenjave, ki jih prodajajo in kupujejo rubljev. Algoritem dejanj bo približno takole:
 • Lastnik denarnice opravi prevod določenega števila bitcoinov v svoj račun, ki je bil odprt v okviru platforme za izmenjavo.
 • Prodajo kripto valuto za rublje. V okviru tega postopka se denarni tokovi knjižijo na ustrezen račun stranke na borzi.
 • Stranka izvede dvig rubljev na svoji kartici.
 • Postopek je zaključen! Omeniti je treba, da je postopek umika prek izmenjave priložnost za prodajo bitcoinov na najbolj donosni stopnji. V tem primeru bo komisija za skupno financiranje minimalna, vendar bo izmenjava trajala nekaj časa. V tem primeru, če želite kratkoročno prenesti sorazmerno majhno količino kredita na kartico, na primer za izvedbo nujnih izračunov, se lahko sklepanje bitkoinov izvede s pomočjo storitve izmenjave. Podoben postopek bo trajal kar nekaj časa. Hkrati bo čakalna doba neposredno odvisna od tega, kako hitro bo služila kartica, bančna institucija pa bo denar kreditirala. Operacija se izvede samodejno. Praviloma je nalog za ukrepanje naslednji:
 • Lastnik bitcoina izvede njihov prevod v denarnico, ki je navedena na viru izmenjevalca.
 • Rubni zneski za servisiranje se s kartičnega računa prenesejo na plastiko nasprotne stranke, ki je navedena v vlogi za zamenjavo.
 • Običajno imajo izmenjevalci različne računebanke, zaradi tega prenosa denarja, praviloma ne traja veliko časa. Zahtevek za umik storitev izmenjave vključuje plačilo provizije. Lahko pa rečemo, da je popolnoma izravnana s hitrostjo in udobjem.

  Sklenitev bitkoinov in elektronskih plačilnih sistemov

  V primeru, da je uporabnik interneta na račun svojega projekta zaslužil določeno število bitcoinov, vendar brez denarja, lahko opravi zamenjavo za naslove plačilnih sistemov. Torej, kako prinašati bitcoine iz denarnice v elektronske račune? Sodeč po ocenah Coinbase, je odgovor na to vprašanje zelo preprost. Zaključek bitkoinov se lahko izvede s pomočjo izmenjave. Ta postopek je bil opisan zgoraj. Poleg tega se lahko bitcoini neposredno prevedejo v elektronski sistem, če jih podpira. Tak pomočnik je na primer dobro znana denarnica WebMoney. Poleg tega predpostavimo neposredno izmenjavo, ki izključuje storitve posredovanja. V ta namen jih lastnik bitcoina lahko proda popolnoma vsakemu uporabniku, ki ponuja plačilo določene valute ali naslovov. Res je, da je treba opozoriti, da se ta metoda šteje za precej tvegano, saj lahko prodajalec preprosto ne čaka na povračilo. Tako lahko povzamemo vse prednosti in slabosti naštetih načinov umika bitkoinov, tako lahko sklepamo naslednje:
 • Delnica ponuja najugodnejši menjalni tečaj. Toda v tem primeru je treba upoštevati, da ta proces lahko zahteva dovoljveliko časa.
 • Izmenjevalci hitro pretvorijo Bitcoin v rublje in jih prenesejo na kartico, vendar je sam tečaj manj privlačen in privlačen.
 • Neposredna izmenjava omogoča izogibanje plačilu provizije, določitev samega razmerja valute, povezanega s tveganji.
 • Kaj je varno?

  Nacionalne valute bi lahko že prej zagotovili s srebrom ali zlatom, zdaj BDP. Teoretično lahko prideš v katerokoli banko v državi in ​​zamenjaš svoj papir za enakovredno zlato in nazaj. Bitcoin ni na voljo - to je čista matematika. Vsaka oseba v katerem koli delu sveta lahko na svojem računalniku izvaja scenarij ekstrakcije bitokinov in se bo lahko počutil kot centralna banka v miniaturi. Izvorna koda scenarija je objavljena v odprti obliki, vsi bodo videli, kako deluje.

  Bitcoin Zaključek: Varnostni ukrepi

  Delo z elektronskim denarjem zahteva previdnost. Pri odstranjevanju bitcoins iz svoje denarnice za namene njihovega naknadnega preoblikovanja v denar ali naslov znakov, in pri nakupu kriptovalyuty morali slediti varnostne ukrepe. Preden prvič uporabite storitve izmenjave ali borze, je priporočljivo poiskati in preveriti, ali storitev dejansko izmenjuje transakcije in ni zasnovana izključno za goljufije. Končna odločitev vam lahko pomaga izvedeti povratne informacije o delu teh virov. V primeru, da je velika večina pripomb negativna, je to mogoče šteti za zadosten razlogda ne bi sklenili bitcoinov s pomočjo te storitve. Zdaj bomo izvedeli, kaj ljudje govorijo o delu Coinbase.

  Ocene: negativne izkušnje

  Treba je takoj opozoriti, da o tem ni enotnega stališča. Mnenja v mnenjih o Coinbase so precej sporna in nezadovoljstvo s to torbico na internetu je veliko. Ljudje pravijo, da ta družba shranjuje osebne ključe iz uporabniških denarnic na nezaščitenih strežnikih. Zato kupci menijo, da se v bistvu ne razlikujejo od standardnih bank. Med najpogostejšimi kritičnimi pripombami so naslednje:
 • Coinbase spremlja, kako ljudje porabijo na svoji uradni spletni strani bitcoin.
 • Ta sistem pogosto zamrzne plačila.
 • Običajno blokira uporabniške račune.
 • Sistem krade sredstva iz računov svojih strank, tako da vračilo vrne v nedoločenem času.
 • Coinbase lahko mesece ignorira napotitev strank na podporo.
 • Sistem zagotavlja osebne podatke o transakcijah tujim organom, ki delujejo zlasti v interesu FBI.
 • Zlasti uporabniki pravijo, da se skupina za podporo coinbase dolgo ni odzvala na zahteve, zato so se mnogi v takih primerih navadili, da ne upoštevajo svojih zahtev za reševanje problema na spletnem mestu Reddit, kjer so vsaj opazili in pomagali rešiti določeno vprašanje. tkani z torbico. Poleg tega, glede na nekatere ocene Coinbase, si podjetje pridržuje pravico do zaplembeuporabnikom v višini več tisoč dolarjev in zaprejo račune, ker so bili ljudje prijavljeni v to storitev ne s svojega naslova IP. Morda pa najpomembnejši prikrajšani ljudje menijo, da pri uporabi tega sistema ni anonimnosti. Zato uporabniki pišejo, da preprosto ne zaupajo denarnici Coinbase. Poleg tega se pogosto zgodi, da ta sistem zmanjša omejitve ljudi na te ali druge nakupe. Obstajajo pritožbe, da pri prodaji bitokinov za določen znesek 50 odstotkov dobička ni mogoče poslati. V takšnih situacijah lahko pišemo le v podporo. Nekateri prav tako govorijo o pridobivanju groženj s Coinbase, da zamrznejo račun, tako da pošljejo kriptoil na spletno mesto. Poleg tega se uporabniki pritožujejo, da je nakupna funkcija, kot tudi umik valut, nemogoča v CIS. Dejansko Coinbase ne deluje neposredno v Rusiji. Visoka komisija je nezadovoljna.

  Ocene: pozitivne izkušnje

  V zvezi s pozitivnimi vidiki tega sistema ljudje poročajo, da jim je mobilna aplikacija všeč, da nadzorujejo svoje račune. Še en plus je brezplačen prenos sredstev iz ene bilance na drugo neposredno v profilu. Pozitivne povratne informacije o Coinbase prav tako povzročajo nizko provizijo za transakcije na poti, skupaj s hitrostjo in razpoložljivostjo. Kljub nezadovoljstvu je torbica tega sistema danes zelo priljubljena, saj sodeluje s številnimi plačilnimi strukturami, ki delajo z mobilnimi telefoni.Obstaja veliko pozitivnih vidikov. Na splošno pa so ljudje ogorčeni, ker lahko Coinbase zamuja s plačili za največ štiri do deset dni, zamrzne uporabniške račune in podaljša odzivni čas podporne storitve tako, da sledi vedenju strank na spletu.

  Sorodne publikacije