Najcenejši dotik telefon: pregled, specifikacije in pregledi

Trenutno poceni in poceni telefone in pametne telefone v trgovinah predstavlja velik izbor. Mnogi kupci mislijo, da če je naprava prodana po nizki ceni, potem je nizka kakovost. Ta ideja je napačna. Zdaj večina proizvajalcev, ki izdajajo novo kopijo, samodejno znižajo stroške prejšnjega modela in so na voljo večini ljudi. Izjema, razen da obstaja samo Apple. Njihovi izdelki redko padajo v ceni. Omeniti je treba tudi številne promocije velikih nakupovalnih centrov. V tem času lahko zelo dober pametni telefon kupite za nekaj tisoč ceneje. Na žalost, niso vsi domači kupci imajo priložnost za nakup pripomočkov za 15000-25000 UAH. Trenutno povečano povpraševanje potrošnikov je opaziti v proračunski kategoriji (do 5.000 UAH). Seveda, izbira naprave takšnega segmenta, ni treba zanašati na inovativni razvoj. Vendar opomnimo, da in zakaj zavrnitev ne bo potrebna. Trenutno ni težko najti kakovostnih in precej funkcionalnih poceni telefonov. V tem gradivu bo predstavljen pregled modelov v tej kategoriji. Vsi vredni primerki ne bodo opisani, saj jih je toliko. Toda značilnosti teh pripomočkov, ki so prejeli veliko število pozitivnih pregledov, je treba govoriti. To bo kupcu pomagalo, da bo hitro razumel razpon in naredil pravo izbiro.


Naprave Android

Preden bralcu predstavite najcenejšeSenzorične telefon na svetu, cena, ki v prodaji na drobno se giblje v okviru 5000 UAH, je vredno govoriti o nekaterih pomembnih točkah. Za kupce, da predložijo takšno možnost, bo koristno vedeti, da dobri proračunski ljudje delajo pod vodstvom Androida. Ta sistem je trenutno najbolj uravnotežen. Na napravo je nameščen ne le proračunski segment, temveč tudi premium razred. Razlike bodo narejene samo v različici. Drage naprave temeljijo na najpomembnejših - sedmih. Toda poceni pametni telefoni najpogosteje delujejo na četrti ali peti različici. Upoštevajte, da so naprave v napravi Android predstavljene z obsežnim izborom. S telefonom Windows Phone lahko izberete poceni telefon. Vendar se bo tukaj kupec soočil z omejitvami. Ta operacijski sistem je nameščen samo na napravah, ki jih izdeluje Microsoft, zato se ni treba zanašati na široko paleto modelov. Toda z OS iOS sploh brez možnosti. Pod nadzorom tega sistema delujejo samo "jabolčne" naprave. Ta proizvajalec v ponudbi nima poceni pametnih telefonov.

Na podlagi teh informacij lahko sklepamo, da je najbolje, da dajemo prednost najcenejšim telefonom z zaslonom na dotik v Androidu.

Proizvajalci

Trenutno večina podjetij z dobro znanimi in ne zelo uglednimi imeni redno dopolnjuje paleto modelov s preprostimi pripomočki, ki se prodajajo po nizki ceni. Namenjeni so kupcu, ki nima visokih dohodkov. Upoštevajte, da tudi tisti uporabniki, ki si lahko privoščijo, da kupijo pametni telefon za 10-15.000 UAH, tudi datiprednost devays proračunskega segmenta. Prav ta pristop omogoča, da se telefoni pogosto spremenijo, ne da bi porabili veliko denarja. Katere družbe razlikujejo uporabniki? Korejski proizvajalec Samsung prejme najvišje ocene. Malo slabši položaj, vendar ne veliko, drugo znamko - LG. Zdaj je ukrajinski trg poln pripomočkov iz Srednjega kraljestva. HTC, Xiaomi, Meizu, ARK, Digma, ZTE, Doogee, Huawei - vse te blagovne znamke so že trdno uveljavile svoje pozicije. V svoji liniji so pametni telefoni, katerih cena se giblje od 1000 do 6000 grivna. Seveda bo vse odvisno od opreme.
Kadar govorimo o proizvajalcih poceni telefonov na dotik na Androidu in s ceno do 5000 grivni, se o ruskih podjetjih ne more molčati. Uporabniki v svojih pregledih razlikujejo blagovne znamke BQ-mobile in Highscreen. Tudi indijska družba Micromax se je dobro izkazala. Njegovi izdelki, čeprav niso opremljeni z inovativnimi tehnologijami, imajo nekaj lepih poceni telefonov na dotik.

Koristi

Na žalost so uporabniki že navajeni na dejstvo, da poceni izdelki ne vplivajo na njihovo funkcionalnost in opremo. Vendar, če ste jasno določiti svoje zahteve za pripomoček, potem je mogoče najti dostojne naprave v segmentu proračuna. Ali imajo prednosti? Treba je opozoriti, da je to res. Obstajajo takšni modeli, ki so opremljeni z dobrimi fotoaparati ali visoko ločljivostjo. Seveda ne smete računati na Full HD kakovost, vendar je HD precej realističen. O teh parametrih se lahko pogovarjate že dolgo časa, vendar jih je najbolje obravnavati na primerih določenih blagovnih znamk. InTo je tisto, kar uporabniki imajo nedvomno prednosti, tako da koliko je najcenejši touchscreen telefon. Presenetljivo, tudi zdaj, če želite, lahko najdete napravo, katere cena bo v okviru 900 GRN. Seveda, čaka na njega nekaj nadnaravnega ni vredno. Vse značilnosti tega modela bodo precej skromne.

Slabosti

Kaj uporabniki označujejo kot najpomembnejše slabosti modelov poceni pripomočkov? Strojna platforma. Seveda, proizvajalci morajo shraniti na nekaj za zmanjšanje stroškov pametni telefon. Kot kaže pregled takšnih modelov, je najbolj trpljenje posledica te uspešnosti. Poceni naprave ne namestijo zmogljivih procesorjev. Običajno takšne naprave delujejo na čipih, ki jih proizvaja MediaTek ali Spreadtrum. Uporabljeni modeli se ne razlikujejo v visoki hitrosti.

Žal tudi pri nakupu poceni pametnih telefonov ne smete pričakovati visoke zmogljivosti pomnilnika, tako vgrajene kot operativne. Kar zadeva slednje, ima večina modelov 512 MB, vendar obstajajo tisti, v katerih je proizvajalec že namestil en gigabajt, na primer Archos 40 Helium 4G. Treba je opozoriti, da je Samsungov najcenejši telefon na dotik opremljen s 768 MB RAM-a. Osupljiv primer tega je Galaxy J1 Duos Mini. Poglejmo ga takoj in poglejmo njegove značilnosti.

Samsung Galaxy J1 Duos Mini

V salonu je ta model naprodaj s ceno 3300 USD. Na nekaterih točkah lahko najdete celo malo cenejše. Lahko se imenuje najcenejši zaslon na dotiktelefon korejskega proizvajalca. Njegove lastnosti niso zelo impresivne, vendar je ta pametni telefon primeren za tiste, ki želijo imeti znano svetovno znamko. Kakšno opremo ponuja proizvajalec? 4-palčni zaslon z največjo ločljivostjo 800 x 480 px. Tudi pri takih indikatorjih je slika na zaslonu jasno in jasno prikazana. Možgani naprave so postali čip Spreadtrum SC8830. Ima štiri računalniške module, ki pri povečani obremenitvi dajo frekvenco 1200 MHz. Vzporedno z glavnim čipom deluje tudi kartica Mali-400 MP2, ki deluje na urniku. Na žalost je vgrajeni (ROM) pomnilnik v napravi samo 8 GB. Delovanje (OZ) - 768 MB. Če slednjega ni mogoče razširiti, se skladišče datotek poveča s pomočjo zunanjega pogona do 128 GB. Najcenejši telefon na dotik korejske blagovne znamke ima dve kameri. Reševanje, žal, šibko - samo 0,3 (spredaj) in 5 MP (glavno). Avtonomija zagotavlja odstranljivo baterijo z zmogljivostjo 1500 mAh.
Zdaj pa si poglejmo preglede za ta model. Načeloma so pripombe večinoma pozitivne. Čeprav se naprava ne spopada z intenzivnimi viri iger, bo za vsakodnevne naloge takšna oprema dovolj. Zasnova je preprosta, kot pri večini naprav Samsung. Med prednostmi je bila kakovost fotografij, posnetih s 5 milijoni slikovnih pik kamero, sposobnost za delo s 128GB bliskovni pogon, dve reži za klice in optimizacijo stroškov polnjenja. Katere so slabosti tega modela? Lastniki so ostali nezadovoljni s šibko strojno platformo. Vendar ga je treba razumetida pri oblikovanju cene za izdelke proizvajalca s svetovnim imenom je določen določen znesek, kot pravijo, "za blagovno znamko."

Doogee Y100X Nova

Kitajski proizvajalci so premagali vse zapise o sprostitvi proračunskih pametnih telefonov. Na ruskem trgu zasedajo določeno nišo. Nekateri uporabniki takšne pripomočke obravnavajo s strahovi, saj dvomijo v njihovo kakovost. V skladu s tem merilom ne bodo mogli tekmovati, na primer LG, Samsung. Vendar pa je treba pokloniti dejstvu, da proizvajalec opreme ne prihrani veliko. V okviru tega članka bomo določili zmagovalca, upoštevajoč povratne informacije uporabnikov. Izbira je bila izvedena med tistimi modeli, ki imajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Kateri telefon je najbolj cenovno ugoden za blagovno znamko Doogee? Čeprav je v postavitev tega proizvajalca obstajajo naprave s stroški do 2800 UAH (linija X), vendar so uporabniki pozorni na model Y100X Nova. Plačati za to v trgovini bo stala približno 3500 UAH. Kaj za ta denar je na voljo kupcu? Prvič, velik zaslon z diagonalo 5 ?. Njegovo dovoljenje je vredno spoštovanja. Slika je prikazana v kakovosti HD. Osnova je MT6582 procesor s štirimi jedri. Največ njihovih zmogljivosti je 1300 MHz. Za zmogljivost je značilen en gigabajt RAM-ov. Vgrajen pomnilnik z zmogljivostjo 8 GB in zmogljivostjo do 64 GB. Kamere so povprečne - ločljivost senzorjev 2 in 5 Mp. Razvijalci nameščeni na telefonu, baterijo 2200 mAh.
Da bi ocenili ta pametni telefon, se bomo obrnili za pomoč uporabnikom. V svojih pregledih so menile, da so odlike odličnezvočnik, steklo s 25-D efektom, kakovostna slika, lepo in elegantno ohišje, dobro premišljena ergonomija. Seveda, brez pomanjkljivosti. Ti napredni uporabniki vključujejo starejšo različico operacijskega sistema, Lollipop in nepomembno kakovost slik.

Micromax Bolt Q346

Naslov "Najcenejši telefon na dotik na svetu" ni več prvič, ko dobite pametni telefon, ki so ga izdale indijske družbe Micromax. Model Bolt Q346 se prodaja za približno 2000 USD. Pogosto telefoni te blagovne znamke polnijo števce mobilnih telefonov, kjer so razdeljene promocijske ponudbe, kar vam omogoča, da kupite napravo po še nižji ceni. Kaj je zanimivo v tem poceni pametnem telefonu? Seveda, neke vrste trik ni treba čakati. Velikost zaslona je 45? Ločljivost, s katero se igra graf, je 854 x 480 px. Delovanje zagotavlja procesor Spreadtrum SC7731. Povprečna zmogljivost. Pomnilnik - 1/8 GB. Akumulatorska baterija - 1700 mga Zdaj pa se odločimo o prednostih in slabostih devaysa. Kot je za slednje, potem uporabniki pripisujejo ne dovolj kakovosti slike, baterije, prisotnost samo eno kamero (5 MP). Toda značilnost in nesporna prednost so oblikovanje telefona. Z dejstvom, da je celotno telo narejeno iz plastike, je videti trdno in od daleč je enostavno zamenjati s kovino. Nepričakovan za večino kupcev je bil, da ima najcenejši Touch Bolt Q346 gigabajt RAM-a. Prav tako zadovoljen s prisotnostjo režo za uporabo flash pogonov, zahvaljujoč katerim lahko razširite vgrajenoskladišče

BQ-4072 Strike Mini

V kategoriji poceni pametnih telefonov so dodeljeni in pripomočki ruskega podjetja BQ-mobile. Od celotnega kroga uporabnikov so uporabniki prepoznali model BQ-4072 Strike Mini. Njena nedvomna prednost je nova različica operacijskega sistema. Zamislite si, da se cena za najcenejši mobilni telefon v ruski proizvodnji spreminja le v 1500 grivnah. Obstaja tudi druga značilnost - kovinski kovček. Glede na cenovni segment je to nedvomno prednost, saj v BQ-4072 Strike Mini praktično ni tekmecev. In kaj uporabniki mislijo o značilnostih? Seveda se ta pametni telefon ne bo imenoval super zmogljiv. Deluje na procesorju Spreadtrum SC7731. RAM je 1 GB. Izvaja se podpora 3G. Zaslon je majhen (4?), Kar označuje mini predpona v naslovu. Posebnih pritožb ni vložil, njegova resolucija pa je bila 800 x 480 px. 8 GB vgrajenega pomnilnika je mogoče povečati z namestitvijo pomnilniške kartice. Avtonomija je opremljena z baterijo 1300 mAh. Za fotografiranje sta nameščeni dve kameri - 2 in 5 MP.

Archos 40 Helium 4G

Archos 40 Helium 4G - najcenejši mobilni telefon s 4G podporo. Vendar pa je po mnenju uporabnikov to edina prednost. Vse druge značilnosti so precej povprečne. Vendar upoštevajte, da kategorija pametnih telefonov do 1600 UAH, da bi našli napravo s sposobnostjo za delo z omrežji četrte generacije je nerealno, tako da lahko zaprete oči na odkrito šibko "nadev. Baterija 1500 mAh, 4-palčni zaslon (800 x 480) in peta naprava Android ne zadovoljijo uporabnika. Toda količina RAM-a v enem gigabajtu kaže, da z vsemi vsakdanjiminaloge, ki jih bo stroj obvladoval. Seveda boste morali opustiti sodobne igrače, vendar lahko uporabljate hitri internet. V svojih pregledih uporabniki trdijo, da je proizvajalec izdal uspešen model, ki mu je sledilo ravnotežje stroškov in opreme.

V zaključku

Zato je zelo težko natančno določiti, kateri najcenejši telefon na dotik je. Dejstvo je, da se morate zanesti na funkcionalnost in opremo. V prodaji so lahko naprave s ceno manj kot 1500 USD, vendar njeno "polnjenje" ne upravičuje niti tako nizkih stroškov. Preden izberete pripomoček, je priporočljivo ugotoviti, kaj kupec potrebuje (določene funkcije, fotoaparat ali življenjska doba baterije), nato pa se ustavite na določenem modelu.

Sorodne publikacije