Retrica - kaj je to? Kako uporabljati storitev na različnih platformah?

Leta 2007, ko je prišel iPhone, je prišlo do resne spremembe v razumevanju tega, kaj sestavlja telefon. Nekaj ​​let kasneje je iPhone ustvaril koncept, kot je mobilna fotografija. Strokovnjak je postal vsak, ki je imel v rokah sodoben mobilni pripomoček. Hkrati so se rodile storitve za amaterske fotografe, kot je Instagram. Mobilni telefon in sephi se nadaljujeta vse do danes, zato vedno več podjetij poskuša vdreti v ta brezrazsežni trg, da bi pridobili svoje občinstvo, da bi vrgli kos. Leta 2014 so nekatere slike začele prikazovati skrivnostne nalepke, kar je sprožilo veliko vprašanj v zvezi z novo razvito storitvijo Retrica. Kaj je, zakaj se zdi, da so podporniki sefov nori glede novosti pridružitve uporabnikom programa? Ta in druga vprašanja so skladna s spodaj predstavljenim gradivom.

Retrica: Kaj je to?

Retrica je ena izmed najbolj priljubljenih storitev, ki so danes na voljo na mobilnih pripomočkih. Storitev dejansko nadomešča standardno kamero z bolj naprednim in funkcionalnim fotoaparatom. Naročnik ponuja številne zanimive filtre in druga orodja za obdelavo fotografij. Na primer, na fotografiji lahko uporabite učinek vinjete ali modrikaste barve. Če že opisujete program popolnoma nesramen: Retrica - "Photoshop" za tiste, ki malo razume, kaj je, ampak res želi, da se njihove fotografije. Poleg tega produkt aktivno razvija in pridobiva popularnost na socialnih omrežjih, kar označuje svoj logotip vsakega posnetka, ki se deli na internetu. Ta poteza je resno vznemirila uporabnike in vzbudila občinstvo Retrice. Kaj je to?- kratkoročno povečanje ali izdelek, ki trajno spremeni mobilno fotografijo - mora biti časovno preverjen.

Kako ga uporabljati?

Za začetek morate dobiti aplikacijo, ki jo lahko prenesete v eno od trgovin aplikacij (AppStore, Play Market in tako naprej). Takoj po zagonu vas bo pozdravil zaslonski posnetek, ki vključuje skoraj vso funkcionalnost programa. Kaj je vmesnik?

 • Na dnu zaslona lahko izberete glavni način fotografiranja: kolaž ali posamezno fotografijo.
 • Malo višji je digitalni zaklop, možnost izbire dokončanega posnetka (ali odpre seznam slik, posnetih s samo aplikacijo) in meni filtrov polne velikosti.
 • Zgoraj so orodja za urejanje fotografij: hiter dostop do filtrov (mnogi so podobni tistim v Instagramu, del je ekskluzivna oblika), modri način, način vinjete, gumb za mešanje (izbere naključni niz nastavitev) in gumb za urejanje menija filtra.
 • Na vrhu so gumbi za krmiljenje: časovnik, sprememba kamere, sprememba formata fotografije in meni.
 • V nastavitvenem meniju lahko izberete kakovost slik, nastavite geostacionarno definicijo in fotoaparat preklopite v zrcalnem načinu, tako da bodo slike videti enako, kot vidite v ogledalu.
 • Uporabnik lahko spremeni filtre tako, da premakne zaslon in na enak način spremeni stopnjo zasičenosti filtra. Po posnetku lahko fotografijo okrasimo z majhnim žigom z logotipomrazvijalec, in ga nato postavite na katero koli od socialnih omrežij. Če želite, lahko ustvarite račun Retrica, ustvarite skupine uporabnikov ali delite fotografije s prijatelji v osebnih sporočilih. Če želite, se lahko prijavite z enim od podprtih družabnih omrežij, da zagotovite še tesnejše povezovanje z Retrico.

  Retrica na vašem računalniku

  Zdaj, ko veste kaj več o Retrici o tem, kaj je in kaj jedo, bi morali ugotoviti, ali lahko uporabljate storitev v računalniku? Na žalost uradni urejevalnik za namizne operacijske sisteme ne obstaja, program se osredotoča na mobilne naprave in se premika samo v to smer.
  Še vedno obstaja rešitev, za zagon storitve na vašem računalniku bo potreben še en Retrica. Na Androidu je nameščen brez težav, tako da ga lahko zaženete v računalniku z uporabo emulatorja, ki je veliko omrežja. Najbolj priljubljeni in razpoložljivi emulatorji so Andy in BlueStacks. Oba programa sta opremljena s sodobno različico sistema z nameščenim Play Marketom. Dovolj, da obiščete trgovino in prenesete Retirca. Seveda pa slikanje ne deluje tako, vendar pa se bodo pojavile urejanje že končanih fotografij.

  Skoraj brezplačna

  Skratka, kamera Retrica je brezplačna. Vsakdo lahko prenese ta urejevalnik fotografij, vendar ne more vsakdo shraniti fotografije brezplačno, za to pa morate kupiti različico Pro.

  Sorodne publikacije