Dwarf Tender - je koristna parazitska riba

Mehanika sodobnih MMORPG iger je taka, da se parcela zmanjša ne samo za uničenje več deset tisoč pošasti in šefov, temveč tudi za črpanje gospodarskih komponent. - Poklici, trgovina in odnosi z igralnimi frakcijami. To je točno to, kar World of Warcraft ima, z milijoni oboževalcev po vsem svetu.

Ribolov v World of Warcraft

Ribolov je le manjši poklic za WOW značaj, vendar je pomemben za ustvarjanje dobička v igri. Prvič, ulov rib pomaga povečati spretnost kuhanja (tudi sekundarni poklic). Še posebej zato, ker ima WOW zelo velik izbor užitnih morskih sadežev.
Drugič, s povečanjem ribolovnih spretnosti obstaja možnost, da se izvleče nekaj nenavadnega. Na primer, tam je škrlatna riba. Iz nje nastane vir "carlo-maslos", ki je pomemben za obrtniško alkemijo. Še vedno lahko ujamete vire, ki so koristni za vsak poklic.


Tretjič, zvišanje maksimalne ribolovne spretnosti in izdelava elitnih jedi iz rib na visoki ravni (običajno hrana dobro napolni raven CP in nekaj časa daje koristen učinek), lahko močno zaslužite denarno igro.

Kje lahko ujameš škrlatno jagodo

Ta riba ni tako preprosta, kot se zdi na prvi pogled. Vredno je začeti z dejstvom, da ga ni mogoče ujeti, ker je v resnici parazit. Konkreten odgovor na vprašanje je, da za ribe, kot je pritlikavi losos, ne obstaja, kjer ga ujame. Obstajajo le približne lokacije, kjer je možnost ujeti z drugo ribo skupajdoseže 10-15%. To je Rorefjord, Seveh Hills, Zul'Byok, Uldum, Ledena krona, Crystal Forest Pie. Kot smo že omenili, palčkov junk nima svojega podboja. In kot da se držijo drugih rib, hranjenje na njihove stroške. In samo če spretnost ribolova v znaku preseže 100, obstaja možnost, da jo ujamemo.


Kaj lahko izluščimo iz rib iz parazitov

Razen že omenjenega vira "carloasmus", se škrlatna jagoda ne more več uporabljati nikjer. Vendar je vredno veliko ustaviti v tem trenutku.
Pijača hkrati z nekaj bučkami "carloas", je značilno zmanjšana in se spremeni v liliput. Poleg tega značilnosti tega ne vplivajo na noben način. In kaj je bolj zanimivo, cena za eno "fosilno" žarnico se giblje od 10 do 20 zlata. Tudi pri najvišjih ravneh je to trdna vsota. Tako bo s črpanjem poklica "ribištvo" ta riba še vedno padla v igralce, več kot enkrat. Torej, lovljenje, znak ne izgubi ničesar, in nasprotno, lahko kupijo dodatne prihodke.

Sorodne publikacije

CSS sprite: opis, osnovne tehnike in koristna priporočila