Meizu M3 Mini: značilnosti, primerjave z analogi in pregledi

Vsakdo razume, da naprava iz segmenta proračuna ne sme videti in delati kot poceni naprava. Vsekakor pa je prav takšno pravilo, da se proizvajalec "Meizu" drži. To izjavo potrjuje M3 mini. Telefon je preprost, deluje na lupini YunOS. Namestite lahko programe, ki so ustvarjeni v "Android". Med delovanjem je dober vtis. Članek bo predstavil primerjavo s funkcijami Meizu M3 S Mini in pregledi naprav.
Specifikacije

Telefon deluje na osemjedrnem procesorju MediaTek. Njegova frekvenca je 1/15 GHz. 64-bitni sistem. Grafika Mali-T720 se pospeši na 600 MHz. RAM je bil 2/3 GB, notranji pomnilnik pa 16/32 GB. Na voljo je podpora za pomnilniške kartice. Njihova največja zmogljivost je 128 GB. Zaslon IPS. Diagonala 5 palcev. Namestite lahko zaščitno steklo. Sprednja kamera je dobila matrico z ločljivostjo 5 Mp, glavna - 13 Mp. To potrjuje značilnosti in preglede Meizu M3 Mini. Baterija ima moč 2870 MAG. Vgrajeni priključki za slušalke /polnilnik /sinhronizacija z računalnikom. Obstaja kompas, več senzorjev, žiroskop in merilnik pospeška. Brez čitalnika prstnih odtisov. Operacijski sistem YunOS. Podpira se brezžični internet in podpora Bluetooth. Signali prepoznavata 2G, 3G in 4G. Obstajata dve vrsti za kartice nano tipa SIM in eno mikro za zunanje shranjevanje. Vgrajen navigator. Naprava tehta 132 g. Ohišje je iz plastike.Dokončanje

Polje, v katerem je telefon poslan, bo prizadelo vsakogar. To je majhnost in vizualno spominja boks iz "iPhone" različica 4 ali 4S. V notranjosti bo kupec našel polnilnik, kabel za povezavo z računalnikom in poseben sekvenčni ekstraktor. Ima logotip Flyme. Naprava se najpogosteje prodaja brez zaščitnega stekla, pokrivnega filma. Dodatna oprema je adapter za vtičnico.

Oblikovanje

V Rusiji in drugih državah je telefon znan kot Meizu M3 mini. Na Kitajskem ni predpone "mini". Naslednji članek bo opisal obe možnosti, gre za isti telefon. Še vedno obstaja različica Opombe M3. Ima zaslon 55 palcev. Za razliko od običajnega modela je velikost zaslona. Telefon, ki je omenjen v članku, je 5 cm širok. Hkrati se resolucija zmanjša na HD (1280 x 720) v primerjavi s spremembo Note. Članek se bo še naprej primerjal s starejšim modelom. Značilnosti Meizu M3 Mini 32/16 Gb so impresivne. O njih - kasneje - Videz naprave se je zdelo kupcem posodobljen, svež. Zdaj primer nima pasu, ki se je v prejšnjih napravah povečal. Prej je bila izdelana iz plastike. Varnostno steklo je dobilo tudi posodobljeno obliko. Postala je zaokrožena. Pametni telefon je postal bolj edinstven v primerjavi z razponom izdelkov Meuse. In na splošno spominja na "iPhone" šeste različice. Njihova bistvena razlika je debelina "jabolka" približno 7 m, M3 - 83 mm. Ključ je tudi drugačen. V kitajski napravi je plastična in podolgovata. Fotoaparat se ne drži iz ohišja.
Steklo naprave ima oleofobni premaz.Kakovost prejšnjega modela je postala boljša. Zdaj je pripomoček maksimalno zaščiten pred prstnimi odtisi. Te funkcije telefona Meizu M3 Mini so odlične za vsakogar. Pod zaslonom lahko vidite tipko mBack. Je tip dotika. Če se želite vrniti na namizje, kliknite nanj. Dotik se vrne v prejšnji meni. Ko se začne glasovni pomočnik. S to funkcijo lahko nastavite zaklepanje telefona. Na žalost ga proizvajalec ne oglašuje neposredno, ampak to lahko naredite sami. Vsi pripomočki, ki delujejo v ozadju, se hitro odprejo s prstom od spodaj do vrha zaslona. Zavesa se bo odprla. Deluje takoj, ni pritožb. Vgrajen samodejni nadzor svetlosti in senzor razdalje. Delujejo dobro, vendar obstajajo nekatere pomanjkljivosti. V primeru, na hrbtni strani, je kamera. Lako je videti dimenzionalno oko. Nekoliko pod logotipom proizvajalca ni ničesar drugega. Kupci imajo minimalistične funkcije. Luknjice za mikrofon in zvočnik so na dnu in simetrično med seboj. Zvok je povprečne kakovosti. Zvočnik v mnogih prejšnjih modelih je bil grozen, drug model pa je bil nameščen takoj, tako da je bilo odpravljenih veliko težav (vendar ne vseh). Glasnost predvajanja ni zelo velika, tako da lahko na hrupnem mestu klic enostavno preskočite. Na žalost je ta funkcija v Meizu M3 Mini 32 Gb rahlo izpopolnjena. Na zgornjem robu je priključek za slušalke in akustiko. Njena zasnova, tehnologija in ozadje nisorazlikujejo od prejšnjih modelov. Levo je vrata za sim kartico. Ena je za nano številko, druga pa za drugega mobilnega operaterja ali zunanjega pogona. Takšna odločitev se že dolgo uporablja in je zelo priljubljena.
Plastika pri gradnji je bila najpreprostejša. Enostavno čiščenje. Lep je in ni spolzak. Slušalko je enostavno držati v roki, delo z njim je prijetno tudi z eno roko. Ta kazalnik je pomemben za večino kupcev, zato le še povečuje priljubljenost naprave. V tem primeru je Meizu M3 Mini lep. Prodajo se štiri različne odtenke telesa. Vsaka od možnosti je zanimiva in edinstvena. Barve so prijazne do oči. Mednarodna različica M3S mini je opremljena z kovinskim ohišjem in bralnikom prstnih odtisov. Stane več za 15 $.
Zaslon
Zaslon je bil skoraj nespremenjen. Ima matrico tipa IPS, ločljivost 1280 na 720 točk. Diagonala je pet centimetrov, tako da potrošniki ne čakajo na najboljše lastnosti. Pisave so prikazane jasno in gladko. Presežni piksli niso vidni. Slika ne "porabi" velike količine napolnjenosti baterije, ki jo lastniki upoštevajo. Ta proračunska naprava je všeč veliko. Druge tehnične podrobnosti Meizu M3 Mini lahko preberete zgoraj. Kot smo pričakovali, so koti gledanja dobri. Tak kazalnik je značilen za skoraj vse zaslone, ustvarjene na matrici IPS. Vendar pa z močnim umikom naprave na stran lahko vidite, kako so barve pokvarjene. Dobijo rumene odtenke. Žal to nakazuje, da panel ni uspel. Če obstaja želja, potem vNastavitve lahko enostavno prilagodijo toploto odtenkov. Svetlost ima odličen donos. Zahvaljujoč temu, tudi ko je najboljši zaslon neposrednega sonca, ostane berljiv. Prispeva k temu učinku in pokriva tudi zaslon, ki varuje pred kopičenjem prstnih odtisov.

Razlike med Meizu M2 mini in Meizu M3S mini

Razlika med drugim in tretjim modelom je otipljiva in zelo opazna. Toda razlika med zmogljivostjo M3 in funkcijami Meizu M3 S mini je veliko manjša. Uporabnik bo moral plačati približno $ 12 za dodani skener, kovino in visoko zmogljivost baterije. To je vredno. Po izdaji nove različice tretje generacije M3 je postal nedostopen na uradni spletni strani proizvajalca. To pomeni, da bo naprava verjetno ukinjena ali da se ne bo več tržila na Kitajskem. Naprava bo resnično, kot trdi podjetje, delala na omrežju tipa 4G. Lastniki opazijo, da naprava popolnoma ujame signal. V omrežju ni ovir. Tudi pozitivne povratne informacije so usmerjene na Wi-Fi. Vse to pomeni, da bo naprava brez težav delala na naših 4G omrežjih. Na splošno ni bilo pritožb uporabnikov o kakovosti komunikacije. Wi-Fi "beats" je dobro tudi za velike razdalje.

Produktivnost

Še naprej bomo pregledovali značilnosti Meizu M3 Mini z opisom vmesnika. Uporabniki ugotavljajo, da je primeren in poteka gladko. Programska oprema med operacijo ne pojasni, da je telefon tip proračuna. Čim bolj se preklaplja med vmesniki aplikacijgladko, brez zamikov in zavor. Tudi pri polni obremenitvi naprave ni zahtevkov za delo. Edina stvar, ki kupci poudariti - tri do štiri sekunde lahko prevzame korist, vendar pa ne povzroča negativnih vtisov. Uporaba telefona je užitek. Če govorimo o značilnostih pametnega telefona Meizu M3 Mini v igrah, je tudi na dobri ravni. Razmislite primer igre v znameniti "Asfalt 8". Za tega lastnika telefona nastavitve srednje in visoke grafike niso na voljo. Izberete lahko nizko ali nizko. Z igro ni posebnega udobja, vendar ni obešenj in padcev. Vendar pa je gladkost na strašni ravni. Igra Unkilled vam omogoča igranje visokih nastavitev. Morda z najnovejšimi posodobitvami je postalo manj zahtevno, vendar je kakovost slike odlična. Vendar pa obstaja ena, ampak - indeks FPS je šibek. Zato bo igranje teh nastavitev zelo težko. Lastniki ugotavljajo, da je v povprečju udobno preživeti nekaj časa. Igra World of Tanks Blitz proizvede vsaj 50 sličic na sekundo, zato ni problema.

Sprednja kamera

Sprednja kamera Meizu M3 Mini ima 5MP senzor. Objektiv ima odlične svetlobne lastnosti. Vendar pa še posebej poudarite fotoaparat z nič. Primerna za video klice, kot tudi za sephi za dobro osvetlitev.

Glavna kamera

Zadnja kamera ima 13 MP fotoaparat. Ta telefon ima podobne funkcije kot Meizu M3 S mini. Tudi po mnenju kupcev je nameščen isti senzor, kot pri modelu druge generacije. Kakovost slike, kiizkaže se dobro. Okviri arhitekture niso preveč impresivni, pa tudi niso slabi. Vesel sem, da imam možnost HDR. Omogoča vam, da naredite fotografijo bolj nasičeno in lepo. Ponoči in pri šibki svetlobi pade kakovost slike, vendar lastniki opozarjajo, da lahko posnamete tri ali pet poskusov, če lahko streljate. Če upoštevate, da je proračun telefon, potem so kamere normalno. V splošni kategoriji niso zelo zadovoljni. Prav tako je treba povedati o razpoložljivih načinih fotografiranja. Obstaja celo ročni, ki se pogosto uporablja le na vodilnih in drugih dragih napravah. Funkcija odstranjevanja GIF-animacije je na voljo, kar ne more, ampak prosim. Njegovo trajanje ni več kot šest sekund. Ločljivost - 320 x 320 slikovnih pik.

Programska oprema Shell

Meizu M3 Mini 32Gb je zelo pomemben, zato ga je treba poudariti. Ta kazalnik je neposredno povezan s stroški. Opozoriti je treba, da je bila v proračunskem segmentu naprava nenamerno udarjena - težko jo je mogoče pripisati tej kategoriji. Vendar ni lokalizacije. Da bi rešili ta problem, morate namestiti Russified firmware. To lahko stori tudi prodajalec, če ima lastnik težave. Za prvi vstop v "Google Market" je priporočljivo uporabljati le mobilni internet. Nato lahko že uporabljate Wi-Fi. Če morate prenesti aplikacijo prek mobilnega omrežja, pojdite v meni »Prenesi«. Obstaja posebna nastavitev, ki vam bo omogočila, da to storite. Vrh operacijskega sistema je FlymeOS, ki ga odlikuje stabilnostdobre kazalce uspešnosti. Najnovejše nadgradnje so izboljšale vmesnik. Zdaj je to bolj razumljivo za vsako osebo.

Kakovost zvoka

Ta telefon je primeren in bo privlačen vsem, ki radi poslušajo glasbo na svojem pametnem telefonu. Predvajanje ima odlične funkcije. Meizu M3 Mini 32Gb zveni veliko bolj zanimivo kot najdražje rešitve na trgu. Vgrajen posebni predvajalnik, ki ima veliko nastavitev. Skladbe lahko razvrstite po kategorijah. Na voljo je tudi izenačevalnik za pet pasov. Vmesnik je temen, če ni skladbe za skladbo, tako da ni vsakdo všeč. Če telefon ostane na neposredni sončni svetlobi, bo v tem načinu težko razstaviti nekaj na zaslonu.

Življenjska doba baterije

Naprava Meizu M3 Mini ne vpliva na nobene osebe z avtonomno zmogljivostjo. Glede na ocene, če ga uporabljate aktivno, ne bo trajalo niti do večera. V povprečnem načinu delovanja lahko deluje do polnoči, vendar je ta indikator maksimalen. V stanju pripravljenosti porabi do 20% na noč. Nekateri uporabniki menijo, da je to posledica Googlovih nameščenih storitev, drugi pa zaračunavajo brezžični signal. Napredni uporabniki so ugotovili, da problem očitno ni. Tudi če je način za varčevanje z energijo omogočen in aktiviran kljukic, ki izklopi povezavo, ko je zaslon zaklenjen, izgine ena petina stroškov na noč. Napravo je treba polniti skoraj celo noč, potem pa zjutraj lahko dobite 100%.

Ocene

Kakor bi moralo bitiSeveda, Meizu M3 Mini naprava, ki je dobra, je priljubljena pri kupcih. Mnogi pohvalijo status firmware, njegovo funkcionalnost in hitrost delovanja. Aplikacije se preklapljajo gladko. Igre morda ne bodo zadovoljne s kakovostjo grafike, zlasti v težkih pripomočkih. Vendar pa se večina priljubljenih procesov izvaja odlično. Zgoraj je primerjava z analogi, ki jih proizvaja isti proizvajalec. Katera možnost naj daje prednost posamezni osebi. Značilnosti se ne razlikujejo kritično, ponekod pa ena generacija slabša od druge. Lastniki priporočajo, da vzamete to plastično različico, ali tako izboljšano, iz kovine.

Povzetek

Proizvajalec pri izdelavi tega telefona je poskrbel, da se njegova majhna cena ne odraža močno v funkcionalnosti in materialih. Tudi z majhno ceno ima naprava veliko stvari, ki so na voljo le pod vodstvom. Razlika je v tem, da ima telefon enostaven vmesnik. Mnogi imajo lahko vprašanja, ali naj kupijo to napravo. Seveda, še posebej, če želite dati majhen znesek, vendar pa dobil dober fit. Izbira med plastiko M3 in M3S bi morala imeti prednost druga. Stane več kot $ 12, vendar je uporabniku na voljo bralnik prstnih odtisov in izboljšana baterija. Povprečna cena opisanega modela je do 100 USD za različico 16 GB in 130 USD za 32 GB.

Sorodne publikacije