Kako odpreti konzolo v brskalniku "Yandex" in drugih brskalnikih

Mnogi brskalniki nas naredijo eno celoto z globalnim internetnim omrežjem. Vendar, kako so spletne strani, kako jih napisati sami - te informacije so samo za tiste, ki želijo ustvariti nekaj novega. Vse te funkcije so skrite za navadne uporabnike, vse zaradi preprostosti in intuicije, v tem članku pa bomo analizirali temo, kako odpreti konzolo v brskalniku, za katero je bila ustvarjena, ki podpira jezik in še veliko več. Članek se priporoča uporabnikom, ne samo brskalniku "Yandex"


Kaj potrebuje konzola v brskalniku

Obstajajo trije razlogi za ustvarjanje konzole v brskalniku:
 • Konfiguriranje brskalnika je še vedno v fazi načrtovanja.
 • Naučiti mlade strokovnjake za funkcije enega ali drugega brskalnika.
 • Ustvarjanje njihovih spletnih strani v realnem času s strani strokovnjakov.
 • Malo ljudi ve, vendar je vaše spletno mesto lahko napisano z uporabo samo dveh stvari: znanje in notepad. Vendar pa je ta metoda polna izjemnih odpadkov svojega časa, saj boste morali po vsaki spremembi parametrov ponovno shraniti dokument. Posebna konzola za odpravljanje napak pride do pomoči - to je polje brskalnika, ki vsebuje vse informacije o strani in njeni izvorni kodi. Raziskovanje, lahko najdete veliko zanimivih, vključno z napakami razvijalcev. Če se želite izogniti napakam, uporabite konzolo brskalnika. Recimo, da steustvaril internetno stran, vendar morate prilagoditi sliko na želeno velikost, izhod pride na konzolo, ki ima možnost, da debug stran v realnem času, kar močno prihrani čas in moč. V naslednjem delu članka bomo opisali, kako odpreti konzolo v brskalniku "Yandex". To znanje vam bo zagotovo pomagalo, če ste novinec webmaster.


  Kako odpreti konzolo za razvijalce v Yandexu

  Za odpiranje konzole potrebujete posebno bližnjico na tipkovnici. Če ste prebrali dokumentacijo za vsak brskalnik, lahko ugotovite, da ni potrebno uporabiti miške. Obstaja neverjetno število bližnjic na tipkovnici, ki lahko izpolnijo vse vaše želje.
  Navodila za odpiranje konzole v brskalniku Yandex:
 • Z brskalnika Yandex zaženite brskalnik, nato pa počakajte na njegovo polno obremenitev v RAM, kar traja le nekaj sekund.
 • Zdaj odprite katero koli spletno stran, na primer Google, vendar ni pomembno, da bo kateri koli ustrezal.
 • Če želite odpreti Yandex orodja, pritisnite naslednje tipke: Ctrl + Shift + I »
 • Če želite delati z javascriptom - to je programski jezik, potem morate pritisniti naslednje tipke: Ctrl + Shift + J "
 • Vendar pa se različni brskalniki razlikujejo v tem, kako odpreti konzolo, zato v naslednjem odstavku gremo na najbolj priljubljene brskalnike.

  Odpiranje konzole v drugih brskalnikih

  Za začetek je priporočljivo povedati: ne poskušajte uporabljati istih bližnjic na tipkovnici zarazličnih brskalnikov. Veliko je bilo primerov, ko so uporabniki pomotoma izbrisali vse svoje zaznamke, vračanje pa je precej problematično in včasih je nemogoče. Spodaj so primeri, kako pravilno odpreti konzolo.
 • Google Chrome. Obstajata dve možnosti: pojdite na nastavitev, kjer se bo odprl gumb konzole, ali pritisnite kombinacijo tipk Ctrl + Shift + I.
 • Opera. Meni Orodja za razvoj bo imel gumb "Izvorna koda" ali kombinacijo tipk "Ctrl + U".
 • Firefox. V nastavitvah brskalnika ali »Ctrl + Shift + J«.
 • Safari. F12 ali pojdite na dodatke, kjer je "Prikaži meni za razvijalca"
 • Na koncu

  Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti, kako odpreti konzolo Yandex brskalnika. To znanje bo še posebej pomagalo študentom, mladim razvijalcem in navadnim uporabnikom, ki se želijo malo bolj spoznati z računalniško tehnologijo, ker so prihodnost našega sveta.

  Sorodne publikacije