Igra Sims 3: napaka inicializacije 0x0175dcbb. Kaj je to in kaj storiti glede tega

Kljub visoki priljubljenosti igre "Sims 3" so napake, ki lahko ustavijo celoten proces igre, precej običajna. To je v veliki meri posledica samega uporabniškega računalnika. Konec koncev, ta igra ima veliko dodatkov, ki preprosto preobremenijo napravo ali pa na njej niso podprti. Včasih se na zaslonu prikaže sporočilo "Initialization Error 0x0175dcbb". Kaj storiti v tem primeru? Poglejmo si to.

Splošne informacije

Serija iger Sims je splošno znana po vsem svetu. Tretji del pa nikakor ni slabši od prejšnjih dveh. Njegove prednosti vključujejo odprt svet (z izjemo nekaterih delovnih mest) in ustvarjanje maksimalnega približevanja realnosti ozračja. Prav tako igra ima približno 18 dodatkov, ki veliko prispevajo k igri - od malenkosti, kot so oblačila, do velikih sprememb v okolju (vreme, učenci ali nadnaravni svet).


Vse to naredi ploskev "obsežna". Če lahko čisto igro "Sims 3" (brez aplikacije) zažene kateri koli računalnik, potem pa s polnim naborom modov, bo to težko tudi za nekatere močne računalnike. Ta dejavnik vodi do številnih napak in napak, ki jih ni vedno lahko rešiti. Ena od teh težav je inicializacijska napaka 0x0175dcbb. O tem bomo govorili podrobneje.

Vrednost napake

Pogosto lahko igralci naletijo na sporočilo "Inicializacijska napaka 0x0175dcbb", ki kaže, da v knjižnici OS manjka datoteka ali da je prišlo do konflikta datotek. Vendar, govorimoo "Sims 3", je treba upoštevati še en razlog - uporabljene modove.


Odpravljanje težav

Če ste naleteli na inicializacijsko napako 0x0175dcbb, vedite, da obstaja več načinov za njeno odpravo. Vsak od njih je treba upoštevati in uporabljati, kadar je to mogoče, dokler ne dosežemo pozitivnega učinka.

Enostavne metode reševanja problema

Izberite eno od naslednjih metod: 1. Najlažji način za odpravo težave je "0x0175dcbb inicializacijska napaka", da začnete igro kot skrbnik. V tem primeru morate onemogočiti protivirusni program. 2. Preverite, ali je nameščena trenutna različica gonilnika grafične kartice. To je mogoče pomagati z "Device Manager", ki se začenja prek Start, in uradno spletno stran proizvajalca, ki ima vso potrebno programsko opremo. 3. Možna težava v programu DirectX, ki je posledica poškodb glavnih knjižnic. V tem primeru morate program odstraniti in ponovno namestiti. 4. Razmislite o mapi s spremembami, imenovanimi paketi. Preden izbrišete, poskusite spremeniti ime v katerokoli drugo besedo, ne vključujte datotek iger. Če to ne pomaga, odstranite ali premaknite igro. Če povzamemo, je treba v igri "Sims 3" rešiti inicializacijsko napako 0x0175dcbb. Zgornje metode so zelo učinkovite. V večini primerov rešujejo problem. In kaj, če se napaka inicializacije "Sees" 0x0175dcbb še naprej pojavlja? Nato uporabite spodnjo metodo. Vendar boste morali izbrisati uveljavljene modove in dodatke. Za nekatere se to zdi nezaželeno. Vendar lahko ta metoda dejansko pomaga.

Odstranjevanje aplikacij za igre

Ko se prva različica izkaže za neučinkovito in se prikaže "Initialization Error 0x0175dcbb", morate odstraniti vse načine igranja. To storite tako:
 • Zaženite meni »Start« in odprite »Programi in komponente«.
 • Poiščite vse dodatke in modele igre in jih odstranite.
 • Počistite preostale datoteke in register. To lahko pomaga CCleanerju in podobnim programom.
 • Opisana dejanja bi morala pomagati odpraviti napako. Upoštevajte tudi posamezne nasvete, ki so navedeni spodaj. Čeprav so splošne narave in se lahko uporabljajo v drugih igrah, ki poročajo o težavah, jih ne smete zanemariti. Vendar ne pozabite, da v igri "Sims 3" veliko dodatnih materialov, ki jih ustvarijo uporabniki sami. Pogosto so vzrok vseh težav. Kar je ustvarilo ustvarjalca dodatnega elementa (vzorec oblačil ali frizure), lahko poškoduje drugega igralca tako, da prekine proces igre.
  Pri prenosu takšnih predmetov vedno bodite previdni. Uradni dodatki imajo tudi veliko različnih stvari. Za razliko od amaterske vsebine ne povzročajo nobene škode (virusi ali konflikti datotek), ki se lahko pojavijo zaradi nepremišljenega dodajanja mnogih stvari v igro.

  Napredno

  Ta težava se lahko pojavi v kateri koli drugi igri. Zato je treba upoštevati splošne informacije, ki lahko pomagajo rešiti težave. Tukaj so:
 • pravočasno posodobite gonilnike za grafične kartice in druge naprave. Pomoč vTo je lahko poseben program, kot je Driver Booster in podobno.
 • Namestitev ali nadgradnja Net Framework in Visual C ++. Ko nameščate igro, boste ponudili namestitev takšne programske opreme, ne obupajte.
 • Preverite, ali je v vaši napravi viruse s katerim koli protivirusnim programom.
 • Začnite igro v imenu upravljavca.
 • Protivirusni program bo morda moral dodati igro izključitvi (ali izvleči iz karantene, če je protivirusni program tam že dodal datoteke iger).
 • Nekatere igre zagotavljajo nastavitve za grafiko iger. Če je mogoče, jih zamenjajte z manj zahtevnimi, da naprave ne preobremenite.
 • V primeru sprememb tretjih - izbrišite. Morda boste morali namestiti izvirno različico igre brez sprememb tretjih oseb.
 • Ti koraki bodo pomagali preprečiti sporočilo "Error initializing 0x0175dcbb" v Sims 3 in mnogih drugih igrah. Problem naj se reši z najlažjimi sredstvi. Gre za posodobitev in ponovno namestitev programske opreme in tako naprej. Zgornje metode, ki vplivajo na brisanje dodatkov, lahko omejijo igro (ker takšni modovi spreminjajo raznolikost v igri).

  Sorodne publikacije