Iron Man v "GTA 5" je ena izmed najboljših modifikacij legendarne igre

"GTA 5" - sodobna igra legendarnih serij. Odprti svet, popolna svoboda delovanja, stalna podpora razvijalca, razburljive naloge in še veliko več! Vendar pa nič ne podaljša življenjske dobe iger, kot je njihova prilagoditev za amatersko modding. Kaj storiti, če želite igrati vlogo Tonyja Starka in postati železni človek "GTA 5"? Seveda namestite mod in uživajte v njegovi funkcionalnosti.

Skoraj kot v filmu

Skoraj vsaka oseba je gledala vsaj en film o karizmatičnem milijarderju Tonyju Starku in ekipi Avengers. Iron Man je bil vedno vrhunac serije. Njegova ljubezen do znanosti in tehnologije, njegov oster um in karizma - vse to je tako razkrilo značaj lika, ki ga je nehote privlačil.


Seveda lahko ustvarjate igre iz vesolja Marvel, vendar je to le parodija. Ni podobne igre, ki bi bila resnično upravičena. Vendar pa imajo navijači priložnost, da uživajo svoje najljubše superheroje v drugih igrah. Na primer, da bi postal železni človek, je "GTA 5" zelo enostavno. Preprosto postavite mod in zaženite en način igre. Za veselje oboževalcev je treba omeniti, da ima moda dobro funkcionalno obleko. Vse na dobri ravni, ni ničesar, kar bi bilo neprimerno ali oblikovano. Zdi se, da so razvijalci sami dodali priložnost, da postanejo železni človek. Še več, v nekem smislu je tako. Igralni motor je precej napreden, tako daavtorji bi lahko ustvarili celo najbolj neverjetne načine in nadaljevali življenje igre že več let.


Kje najti?

Različni načini za GTA 5 so razdeljeni brezplačno. Vendar pa je najbolje, da vidite, kdo je razvijalec spremembe, in ga prenesite z uradne strani. V nasprotnem primeru obstaja, skupaj z modifikacijo, upravičeno tveganje za namestitev izmenjevalnika kript. Na žalost nihče ne daje jamstva. Tudi prvotni mod lahko vsebuje neprijetna "presenečenja", poleg tega pa so lahko tako popolna in nevidna, da uporabnik ne bo nikoli izvedel za to, in avtor spremembe bo prejel dodaten denar.

Kaj pomeni sprememba?

Mod na Iron Man "GTA 5" vam omogoča, da igrajo v starih časih Tony. Na žalost ne uvaja dodatnih iskalnih verig, ampak dodaja želeni kostum. Je tudi oklep in sredstvo za potovanje. Poleg tega mod dodaja bojni način s sovražnimi nošami brez posadke in možnostjo uživanja zaveznikov v prijaznih kostumih. Ta del modifikacije je zelo slab na slabotnih računalnikih in tudi na močnih je znan po svoji pretencioznosti.

Kostum z možnostmi

Kostum Iron Man "GTA 5" se nekoliko razlikuje od tistega, kar lahko vidimo v kinematografih. Dejstvo je, da je razvijalec modifikacije, kot tudi drugi avtorji, poskušal obdržati vse možnosti obleke. Z drugimi besedami, igralec prejme več vrst napadov z laserji, vključno s posnetkom iz prsnega koša, zmožnostjo letenja neposredno v film, po izbiri izklopi vmesnik čelade,nadzorni meni za glasovni pomočnik in spreminjanje. V njej je mogoče sprožiti zračno bitko in izginiti zaveznika.
Nekateri avtorji grejo še dlje in dodajo obleko protiraketne obrambe in neverjetno oklep, primerljivo s tankom, ki v bistvu poveča preživetje. V nekaterih primerih obleka poveča hitrost potovanja, vendar bo podobna smeri "zveri", ker je v bistvu ona in se uporablja v modi z zamenjavo tekstur na obleko. Skoraj vsi načini železa človeka dobro sodelujejo s fiziko letov, vendar imajo splošno slabost. V primeru prekinitve leta se junak lahko razbije na asfaltu. Najverjetneje, to je posledica dejstva, da igra traja let v obleko kot let na padalu.

Sorodne publikacije