Unarc dll vrne kodo napake 6: reševanje težav

Oboževalci, ki prenašajo zlomljene igre in torrent programe, imenovane RePack, lahko naletijo na napako "Unarc.dll vrne kodo napake-6". Mimogrede, število v tem sporočilu je lahko absolutno vsako, od 1 do 12 to bistvo se ne spremeni, razlog za pojav je vedno eden. V tem članku bo razloženo, kako odpraviti to napako, da bo namestitev prenesenega programa pravilno delovala.

Kaj je napaka?

Pred razpravo o tem, kako popraviti napako "Unarc.dll vrne kodo napake-6", morate razmisliti o razlogih za njen pojav. In to je zelo preprosto. Napaka pri razpakiranju arhiva, ki je ni mogoče dokončati. Vzrok za to so lahko različni razlogi, najpogosteje pa gre za pomanjkanje potrebnega arhivarja na računalniku ali njegovi različici. Ta pojav se lahko zelo enostavno popravi, kot bomo obravnavali spodaj, vendar obstajajo tudi tako imenovane kritične napake, ki jih ni mogoče popraviti.


Kritična napaka

Pomembno je, da takoj ugotovimo kritično napako. Če se pojavi v vas, morate v sporočilu videti vrstico, ki vsebuje besede, ki jih je napisal CRC. Žal pa popravka ne popravi. To pomeni, da igre ali programa ne boste mogli namestiti z upravljanjem računalnika. Vendar pa obstaja en način, ki lahko pomaga. V članku gre najprej po vrsti, tako da, če ugotovite, da imate kritično napako, se obrnite nanj.

Ni kritična napaka

Ampak skupaj s kritično napako obstaja in nikritično in na srečo se to dogaja pogosteje kot prvo. Če želite razumeti, kaj je to, morate pogledati na vrstico, ki gre po "Unarc.dll vrniti kodo napake-6", bi moral biti napis: datoteka branje ni uspelo. Če ga vidite, to pomeni, da vam bo katera od naslednjih metod pomagala popraviti. Vendar pa morate paziti tudi na dejstvo, da jih je treba izvesti v vrstnem redu, določenem v čakalni vrsti - to bo povečalo možnosti za uspeh. Nekateri med njimi delajo le skupaj z drugimi, zato pozorno preučite navodila in poskusite ne preskočiti ničesar.

Rešitev # 1: ko je arhiv poškodovan

Zato je čas, da začnete zgodbo o popravljanju napake "Unarc.dll vrne kodo napake-6". Zdaj bo povedano, kako popraviti napako, če je povezana z poškodovanim arhivom. Mimogrede, na ta način lahko pomagate, če pride do kritične napake.
Dejstvo je, da lahko v nekaterih primerih prenesete arhiv, ki je "pokvarjen". Poleg tega se lahko poškoduje med nakladanjem in tako od samega začetka. V tem primeru namestite igro ali program ne bo uspel, vendar bo le pomagal prenesti novo RePack.

Rešitev # 2: nameščanje arhivarjev

Zgoraj je bilo omenjeno, da je najpogostejši vzrok napake pomanjkanje potrebnega arhivarja, ki bi lahko deloval z obliko, določeno v samem RePacku. Dejstvo je, da mnogi avtorji, ki te arhive uporabljajo, uporabljajo "eksotične" metode arhiviranja, da bi čim bolj zmanjšali svojo težo. Rešitev Unarc.dll je v tem primeru vrnila kodo napake 6 "precej preprosta. Na računalnik morate prenesti in namestiti najnovejše različice dveh arhiverjev: 7-Zip in WinRar. Po namestitvi mora napaka izginiti.

Rešitev # 3: onemogočanje protivirusnih in drugih varnostnih funkcij

Čeprav se poroča o napaki in se pojavi v odsotnosti zahtevanih arhiverjev, to ni edini razlog. In namestitev programov drugih proizvajalcev morda ne bo vedno v pomoč. Včasih napaka protivirusne ali druge zaščite Windows. Zdaj bomo opisali, kako popraviti "Unarc.dll vrniti kodo napake-6", če je kriv antivirus.
Če ste namestili protivirusno programsko opremo drugega proizvajalca, na spletnem mestu podajte, kako ga onemogočite. Če uporabljate Windows Defender, se prijavite na nadzorno ploščo, pojdite na ustrezen razdelek in izklopite zaščito v nastavitvah. Prav tako lahko onemogočite požarni zid na nadzorni plošči - lahko povzroči tudi napako. Mimogrede, po namestitvi igre ali programa lahko varnostne funkcije ponovno vklopite.

Ukrep # 4: Pridobivanje pravic

Antivirus je bil onemogočen, toda kaj storiti z "Unarc.dll vrne kodo napake-6", če se to sporočilo še vedno pojavi. Zdaj bomo razmislili o dokaj preprostem načinu reševanja te težave. Kot je navedeno na začetku članka, so nekatere metode bolje uporabiti v povezavi z drugimi, to je le primer - uporabite ga pri prejšnjem.

Torej izklopite varnost sistema in poskusite zagnati program s skrbniškimi pravicami. To je, kliknite na to PCM in kliknite na "Launch"v imenu skrbnika. "

Ukrep # 5: Povečanje obsega paging

Na žalost težava ni vedno tako preprosta kot prejšnja. Napaka je lahko posledica majhnega obsega paging datoteke.
 • Odprite sistemske lastnosti s klikom na PCM pod bližnjico My Computer in izberite Properties.
 • V levem podoknu v levem podoknu izberite »Advanced«.
 • V oknu, ki se prikaže, pojdite na razdelek "Napredno".
 • Uv pojdite na možnosti izvedbe.
 • Pojdi na "Advanced".
 • Kliknite na "Urejanje".
 • Zdaj v oknu, ki ga morate označiti v prvem odstavku, izberite disk z ostranjevalno datoteko in podajte največjo velikost, ki je enaka vaši RAM, in shranite spremembe.

  Rešitev # 6: Povečanje RAM-a

  Na žalost je rešitev napake Unarc.dll-6 preprosto nerealna z uporabo orodij samega operacijskega sistema. Včasih morate posegati v sistemsko enoto. Dejstvo je, da za pravilno razpakiranje morda ne bo dovolj RAM-a, v tem primeru bo pomagalo samo njegovo povečanje. Vendar pa vam svetujemo, da kupite to vrsto spomina samo, če vam vsi drugi načini niso pomagali.

  Rešitev # 7: Zamenjava knjižnic

  Na koncu lahko poskusite zamenjati najbolj dinamične knjižnice, ki se uporabljajo med postopkom namestitve. ISDone je treba spremeniti zUnarc To je lažje:
 • Pojdite na spletu in prenesite isto knjižnico v računalnik.
 • Prenesite prenesene datoteke po poti C: WindowsSystem32 ali C: WindowsSysWOW64, odvisno od velikosti vašega sistema.
 • Kliknite Win + R.
 • Zaženite ukaz regsvr32 isdone.dll in regsvr32 unarc.dll.
 • Morda bo po teh manipulacijah problem izginil.

  Sorodne publikacije