Kako spremeniti zemljevid na "Alyexpress": podrobna navodila

V tem gradivu bomo opisali, kako spremeniti zemljevid na Aliexpress. Ta trg je zdaj priljubljen po vsem svetu. Projekt omogoča majhno plačilo za nakup stvari in hrane. Vizualni vmesnik spletne trgovine je razumljiv na intuitivni ravni. Vendar lahko postopek plačila povzroči nekatere težave.

Izbira

Preden preidemo na praktično rešitev vprašanja, kako spremeniti zemljevid na "Alyxpress", morate ugotoviti, kaj naj bi bilo. Spletna stran podpira delo z MasterCard, Maestro in VISA standardi. Ampak tukaj so njihove posebnosti. Nekateri zemljevidi so podprti izključno v Rusiji. Zato se ne bodo uporabljali.


Navodilo

Obrnemo se k praktični rešitvi vprašanja, kako spremeniti zemljevidne podatke na "Aliexpress". Stran samodejno shrani številko računa pri nakupu izdelka. Pri nadaljnjih nakupih se trgovina sklicuje na te podatke. V nekaterih primerih postaja vprašanje, kako spremeniti zemljevid na "Alyxpress", še posebej pomembno. Prvič, to se zgodi, ko se banka spremeni. Tudi ta problem se lahko pojavi po izteku zemljevida in ga nadomesti z novim. Če ne potrdite prejema nakupa, se prikaže številka in določite novega, bodo podatki avtomatično spremenjeni in po opravljenem plačilu. Torej, da bi rešili vprašanje, kako spremeniti število kartic na "Alyxpress", je potrebno narediti več korakov:
 • Izberemo blago, ki ga želimo.
 • PošljemoOdnesite ga v koš.
 • Izpolnite naslov za pošiljanje in številna druga obvezna polja. Potrdimo nakup.
 • Pritisnite "Plačilo blaga".
 • Kot način navedite plastično kartico.
 • Iz polj odstranimo samodejno določene nepomembne podatke.
 • Uvajamo nove informacije.
 • Navedite: ime, številko kartice, trajanje uporabe, kodo CVV, sestavljeno iz 3 številk. Ta je pod magnetnim trakom na hrbtni strani. Ko so opisana dejanja končana, kliknite na "Pay Order". Mobilni telefon prejme sporočilo, ki potrjuje operacijsko kodo. Končali ste


  Dodatne informacije

  Že veste, kako spremeniti zemljevid na Aliexpress. Vendar pa je treba paziti na več pomembnih točk. Treba je povedati nekaj besed o tem, kako razdružiti neuporabljen plačilni instrument. Za to stran vsebuje zavihek "My Aliexpress". Na njej najdemo črto Alipay. Uporabljamo ga in spadamo v plačilni sistem. Prejmite e-pošto po e-pošti. Ima posebno povezavo. Gremo čez to in tako aktiviramo profil. Dobite priložnost, da spremenite podatke za zaračunavanje storitev. V ta namen je na voljo funkcija "Urejanje zemljevidov". Najdete ga v zgornjem kotu zaslona. Zdaj lahko s seznama odstranimo kartico, ki je ne uporablja več. Treba je opozoriti, da je razširjena v Rusiji, Oschadbank podpira sposobnost za plačilo za nakupe na mestu, ki nas zanima. Uporaba tako realnih kot virtualnih kartic te trgovalne platforme je pomembnaskrajša čas, potreben za nakup določene postavke na opisanem mestu.
 • Sorodne publikacije