Audi-90: fotografije, tehnične specifikacije, popolni kompleti in povratne informacije lastnika

Nemški avtomobili so znani po vsem svetu. Eden od vodilnih proizvajalcev avtomobilov je Audi. To podjetje je izdelalo veliko modelov, mnogi so postali legendarni. Med njimi je treba omeniti "sod" (to je "Audi 80") in "Sotko". Ampak danes bomo govorili o vmesni različici. To je Audi 90. Fotografije, značilnosti in značilnosti avtomobila - še naprej.

Opis

Le malo ljudi je slišalo za ta model. Audi-90 je srednje velik avtomobil, ki ga proizvaja serija Audi v obdobju od 87 do 91 let. Avto je bil razvit na podlagi istega "sodčka". Audi-90 je zasnovan tako, da tekmuje s peto serijo BMW. in z Mercedesom dvesto. Ta model je bil namenjen zelo donosnemu občinstvu osemnajstih kupcev (za tiste, ki si še vedno niso mogli privoščiti "sto").


Oblikovanje

Ta avto ima klasičen, strog videz. Spredaj so pravokotni žarometi in črna maska ​​radiatorja, v središču katere so ponosni štirje obroči. Odbijač je bil barvan v barvi karoserije. Imel je tudi smernike in meglenke. Ta dva detajla sta bila vedno združena. Avto je bil opremljen s 14-palčnimi aluminijastimi platišči. Vendar pa, kot je navedeno v pregledih, loki lahko zlahka vsebujejo in 16-palčna kolesa ne na najbolj nizko profilnih pnevmatik.
Mimogrede, v ameriških različicah Audija je imel odbijač tri ločene odseke. Letve se razlikujejo po kromirani oblogi. V tem primeru so loki koles bolj izbočeni, stranska ogledala pa vednopobarvane v barvi telesa. Zanimivo je, da so skoraj vsi Audi-90 (ne samo ameriške različice) pobarvani v kovinsko barvo, vendar je videti precej spektakularno, vendar je v primeru napak (sekanje in praskanje) zelo težko priti v ton.
Avto "Audi-90" je odličen za uglaševanje. Da bi dobil spodoben videz, je dovolj, da namestite le lepe diske. Ampak, seveda, za to je mogoče kupiti druge odbijač, obloge na brzice, kot tudi druge elemente. Kaj pravijo kakovosti kovine na tem avtu pregledi? Kot pri "sodu", je telo tukaj povsem pocinkano. Zato ne skrbite, ali bo avto gnil. V tovarni je varno zaščiten pred korozijo. To je postalo posebnost Audija, zaradi česar je na trgu pomembnejša od drugih nemških avtomobilov 90-ih (BMW in Mercedes sta takrat imela resne težave z rjo). Tudi če bi barvo »Audi« poškodovala s kovino, slednja ni bila prekrita z brezovo lubje. To je resen plus za avto, ki je star več kot dvajset let.

Dimenzije

Avto spada v razred C in ima naslednje dimenzije:
 • dolžina karoserije - 44 m;
 • širina - 17 m;
 • višina - 14 metrov
 • Očistek

  S temi parametri je lumen le 13 centimetrov. Avto je nizek in to je dejstvo. Toda v zimskem času je "veslanje" ni slabše od SUV. Vse različice Audija 90 so pogon na vsa kolesa in ta tehnologija je ponosna, da se imenuje "Quattro". Mimogrede, avto je približno 13 ton

  Notranjost avtomobila ni slabša od konkurentov teh časov. (vzetivsaj "Mercedes" E-razred).
  Kakovost obdelovalnih materialov je impresivna. Tudi po eni uri ni vrzeli, vendar plastika na hrbtu ne škripi. Za voznika je na voljo 4-kraki volan z udobnim oprijemom (različice s tremi kraki). Instrumentna plošča je puščica, dovolj informativna. Sedeži niso nič manj kakovostni in imajo dobro stransko podporo. Mimogrede, fotelji so opremljeni z električnim pogonom in ogrevanjem. Kot zaključni material smo uporabili le mehko plastiko in les. Sedeži v večini različic so bili usnjeni. In različice barvanja salona so različne. Lahko se srečate z bežim salonom, črnim ali enim, kot na fotografiji v članku.
  Centralna konzola ima vse, kar potrebujete. To je ogromen deflektor, magnetofon, klimatska naprava. Na nekaterih različicah so bili tudi trije daljinski senzorji. Ena prikazuje napetost v omrežju na vozilu, drugi je tlak olja, tretja pa je njegova temperatura.
  Kljub razmeroma kratki osnove zadostuje dovolj prostora. Tukaj, z udobjem, lahko sprejme dve osebi. Sedeži so zelo udobni, zložljivi naslon za roke. Tudi pod njo je primer, ki vam omogoča, da nosijo dolge obremenitve v prtljažniku. Mimogrede, prostornina slednjega je 425 litrov. Zadnji del sedeža se ne prilega - smuči lahko uporabljate samo smučarje. Za pozitivne točke v svojih ocenah lastniki vključujejo:
 • materiale, odporne na obrabo. To velja za usnje in velur.
 • Visokokakovostna izolacija hrupa. Znotraj je tiho, celo skozi leta.
 • Razpoložljivost prostega prostora. BehindUdoben potnik se bo udobno počutil tudi z njim. V območju kolen je prostor.
 • Ergonomija. Stari Nemec lahko postavi sprednjo stran vsakega sodobnega tujega avtomobila - vse kontrole so pri roki, sedež pa je idealen za voznika.
 • Praktičnost. Poleg smučarja ima salon številne podružnice za dokumente in trivialnosti.
 • Specifikacije

  Za razliko od "osemdesetih", so bili "Audi-90" motorji močnejši, z enim dizelskim in tremi bencinskimi enotami v seriji, z motorjem 19 litrov, turbodizelskim motorjem z močjo 90 konjskih moči.Ta motor je bil zelo ekonomičen - pravijo motoristi v svojih ocenah.Na 100 kilometrov poti avtomobil porabi do šest litrov goriva.V istem času je bil ta motor najšibkejši v smislu dinamike. je trajalo 14 sekund.

  Nato že delujejo bencinski motorji. Osnova v tej liniji je bil dvolitrski motor. Razvija moč 115 konjskih moči. Z njim avtomobil porabi do devet litrov 95. za sto v mešanem načinu. Vredno je reči, da je imel ta motor 5 valjev. Dva-litrski Audi-90 pospeši na stotine v 95 sekundah, z največjo hitrostjo 187 kilometrov na uro, 22-litrskim motorjem in različnimi modifikacijami, z običajno različico 115 konjskih moči in različico KV-136. Stotine v prvem primeru so zasedle devet sekund, v drugem pa 86. Največja hitrost je dosegla dvesto kilometrov na uro, ti motorji pa so porabili do devet litrov v mešanem ciklu.
  Poleg tega je avto namestil 23-litrski motor. 23-litrski Audi-90 razvije moč 133 konjskih moči, dinamične lastnosti in stroški te spremembe pa so enaki kot pri prejšnjem 136-im motorju. Ta motor je porabil približno deset litrov goriva, ustvaril je dobro moč 174 konjskih moči, pospešek na sto pa samo osem sekund, največja hitrost 220 kilometrov na uro.
  Glede prenosa je bil za vse izvedenke predviden alternativni mehanik za pet korakov. Navor je bil takoj prenesen na štiri kolesa. Kakršne koli težave s škatlico lastnikov niso izpolnile. Vendar pa je na 100 tisočih bolje zamenjati maslo. Prenos bo torej trajal zelo dolgo. Sklopka pride do neprimernosti nekje na 150 tisoč kilometrih.

  Vzmetenje

  Pred vozilom je neodvisen vzmetni nosilec z vzmetnimi regali in prečni trikotni vzvodi. Poleg tega ima strukturni stabilizator bočno stabilnost. Zadnji del je tudi neodvisen vzmetni nosilec s prečnim stabilizatorjem. Zavorni sistem - hidravličen, z diskastimi mehanizmi na vsakem kolesu. Spredaj so bili še vedno prezračevani. Kako je ta avto na poti? Kot poudarjajo motoristi v svojih pregledih, je vzmetenje tega nemškega avtomobila zelo pretreseno. Avto z lahkoto vstopi v zavoje in popolnoma popije neenakosti. Prav tako avto samozavestno ohranja cesto na avtocestihitrosti Upravljanje ni slabše kot v istem BMW 5. seriji. Hkrati je avtomobil cenejši.

  Stroški

  Avtomobil se trenutno lahko kupi na sekundarnem trgu po ceni od 100 do 180 tisoč rubljev. Povprečna kilometra avtomobilov, ki so v prodaji, je več kot tristo tisoč kilometrov. Veliko število osebkov ima idealno telo. Kot je bilo že povedano, je to zasluga pocinkanja.
  Za razliko od drugih nemških avtomobilov iz teh let, lastniku Audi-90 ne bo treba opraviti varilnih operacij, na tej ceni pa je mogoče najti dokaj običajen vzorec, ki ne zahteva veliko naložb. ugotovili smo, kaj ima Audi-90 značilnosti in funkcije. Kaj lahko rečemo o tem avtu na koncu? To je dobra izbira za tiste, ki iščejo svoj prvi avto. Avto ima veliko zaloge virov in ne bo izčrpal toliko denarja kot bonus BMW ali Mercedes E-razred. In za takšno ceno je težko najti nekaj boljšega. Avto ima prijeten videz, močne motorje in udobno notranjost. In kar je najpomembneje, karoserija bo vedno v redu (če ni "volkodlak").

  Sorodne publikacije