Najboljše lestve z "Bandit" za Clash Royale

Takšna legendarna kartica "Banditka" se običajno nahaja v različnih zbirkah na kateremkoli prizorišču. Standardna dejanja znaka so močan napad nasprotnika s klubom. Obstaja tudi nekaj edinstvenih sposobnosti, ki se pojavljajo v pospešenem gibanju in takojšnjem učinku. Če je "Bandit" uspel ukvarjati z enim nasprotnikom, potem bo takoj prešla na naslednji cilj.

Glavna prednost take lestve z "banditom" je, da na promocijo na kartico ne morejo vplivati ​​druge enote. Če nasprotnik poskuša očarati ali napadati lik, bo preprosto izgubil svoj eliksir.


V današnjem članku smo se odločili govoriti o več zbirkah, ki so vključevale ta zemljevid. Mimogrede, igralci lahko uporabljajo dnevnike s "Bandit" in za 10 aren, saj so v celotnem setu precej močni.

Zračni sklop

Preden začnemo opisovati značilnosti tega dnevnika, je vredno razkriti nekaj zanimivih dejstev o "banditu". Ta zemljevid se pogosto primerja s "obrezanim" princem - manj poškodb in manj vrednosti. Če je prekoračena, ustavljanje ne bo tako enostavno. Pri tem je treba paziti na trčenje z vsemi stavbami. Ampak gremo nazaj do letalskega prevoznika z "Banditom". Glavne napadalne enote so poleg glavne komponente tudi "Hell Goncha" in "Shakhtar". Prva kartica bo igrala vlogo "tank", sledi "Bandit". Ne pozabite zagotovitiDodatne enote ali uroke. Karto Shakhtarja se vrže samo v času loma.


Zbiranje z "pokopališčem"

Še en krov z "Bandit" vredno pozornosti. To je eden od standardnih krovov z "pokopališčem", v katerem "Grubka" zagotavlja podporo in mikrotaktiko. "Bandit" gre v bitko s podporo, ki jo sestavljajo dbble "Logs" in "Poison". Za glavni napad ustreza karta "pokopališče". S to zbirko je bolj ali manj jasno, ker je spet standard. Kljub temu, če igrate pravilno, lahko nasprotniku izenačite resničen udarec.

Zmogljiva paluba z "banditom"

Za 9 prizorišč (in več) smo pripravili tako močan sklop. Dodamo še "Bandit", "Koloda", "Poison", "Humor" (ostalo je neobvezno). Ne pozabite, da se lahko vse karte združijo, kar povzroči še večji odstotek izgube. Glavni napad leži na Shakhtarju, on se bo spopadal tako s strukturami kot z enotami. Dodate lahko "strup". "Bandit" v tem primeru popolnoma dopolnjuje lagodno in racionalno način igre. S pomočjo zemljevida bo "Koloda" lahko odvrnila zelo priljubljen lik v tej areni - "Cabanem Horseman". Druge komponente se uporabljajo v situaciji na terenu.
Govorili smo o nekaterih "Bandit" karticah, ki bi jih lahko uporabili med tekmami Clash Royale. Te zbirke veljajo za eno najboljših, zato njihova pravilna igra daje veliko prednost pred nasprotnikom. Vendar pa to niso vsi dnevniki s tem znakom, možne kombinacije v igriveliko več. Igraj in zmagaj!

Sorodne publikacije