Sadni denar: pregledi in ocene

21. oktobra je bila sproščena nova gospodarska strategija ustanoviteljev avtomobilskega denarja, imenovana "sadni denar". Naloga igralca je skrbeti za sadna drevesa, za izbor je na voljo več sort. Če uporabnik uspešno vrtnarjenje, potem je lahko tudi realni dohodek. Igra predvideva umik zbranih sredstev z gotovinskimi transferji, kar je seveda povzročilo razcvet popularnosti projekta. Trenutno se potencialne igralce zanima samo za dve stvari: ali se lahko na takem projektu zasluži pravi denar in se vrne kri? Nekatere podobne platforme prav tako zahtevajo možnost prenosa dobitnika, kar je namerna goljufija. Recenzije o sadju Denar pravijo nasprotno, ali so resnične?


Mehanik igre

Uporabnik lahko izbere 4 sorte sadnega drevja z različno plodnostjo in stroški. Na začetku dobi začetnik jabolko, ki ima seveda precej manj dohodka. Igralec mora skrbeti in razvijati svoj vrt, da prinese dohodek. Ta razvoj je mogoče doseči tako s stroški neverjetnih naporov in časa kot z uporabo denarnih injekcij. Pravzaprav je imenovani ekonomski simulator zapleten sistem zbiranja depozitov glavnemu igralcu, ki se mora sčasoma odplačati. Kako resnični so resnični, po mnenju ustvarjalcev projekta, sadje, ki se lahko proda za elektronski denar, je predmet denarnega prenosa.


Prednostiiz besed ustvarjalcev

Vsako drevo vsak dan prinese določen odstotek. Recenzije o sadnem denarju pravijo, da tudi skozi določeno število ravni vrt začne ustvarjati več prihodkov kot tisti, ki jih je vložil igralec. Razvijalci ponujajo popolno zaščito naložb, zanesljiv sistem za prenos gotovine v gotovino, ki vključuje najpogostejše elektronske mehanizme poravnave, pa tudi številne druge ugodnosti. Vključno s 100-odstotnim jamstvom za umik zasluženih sredstev z manjšimi omejitvami. Dobičkonosnost je med 20% in 30% na mesec. Uprava tudi navaja, da je projekt ustvarjen na edinstvenem skriptu, ki zagotavlja stabilno delovanje projekta.

Druge značilnosti

Simulator ponuja ne samo zaslužek na lastne naložbe, ampak tudi deskanje. S tem lahko zaslužite z enakimi prispevki, ki jih drugi igralci kupijo za pravi denar. Dejstvo je, da spletna stran ponuja priložnost, da zaslužite tako z naložbo kot brez nje. Minimalni znesek depozita je 10 rubljev. Za zaključek ni omejitev. Minimalni prevod je 1 rubelj. Poleg tega uprava redno organizira različna tekmovanja in promocije za vse, ki želijo graditi isti vrt brez naložb. Tisti, ki prvič ustvari račun, uprava ponuja dodatno podporo na stopnji formacije.

Partnerski program

Kot pri Motor Money, ima projekt tudi affiliate program, ki vam omogoča, da zaslužite denarReferenti, ki sodelujejo pri igranju. Po mnenju uprave so kritične izjave o piramidi neutemeljene, saj je to samo bonus, in ne samo sebi namen. Igralec, ki je pritegnil dodatne uporabnike v projekt, dobi glavni dobiček določen bonus. Ampak, da zaslužijo, spet, glede na strani razvijalcev, je mogoče in absolutno brez njega. Sistem je na dveh ravneh v 3 oziroma 7%.

Drevesa in njihova donosnost

Kot smo že omenili, ima igra 4 vrste dreves: jabolko, slive, marelice in hruške. Najcenejša - jabolka, ki je prav tako dana začetnikom na začetku igre. Njena donosnost na prvi stopnji je 20% mesečno, na zadnji - 30%. Najdražja je marelica. Dobičkonosnost je 23% oziroma 35%. Ocene in ocene o sadnem denarju je izdelalo le nekaj uporabnikov. V veliki večini so imeli raje agresivno strategijo z veliko naložbami na začetku. Priponke vam omogočajo, da razvijete lastna drevesa, ki dajejo isto žetev. Lahko ga zberete kadar koli, vendar se sistem "obresti" indeksira, ker se obračunski% pojavlja v določenem trenutku. Najmanjša količina zbiranja sadja, na primer, je 10 plodov. Za prodajo - 1000. To pomeni, preverite donosnost programa "takoj" ne bo delovalo. Seveda zbiranje 1000 plodov z enega drevesa ne bo samo dolgo, temveč tudi neverjetno dolgo. Vendar pa v neresnici uprava ne zavaja, da bo neto dohodek. Igra za umik s sadnim denarjem, katere pregledi so na voljo na nekaj spletnih mestih, ostajatemni konj

Ocene uporabnikov in kritike

Projekt se je začel 21. oktobra, vendar za en mesec ni dobil stalnega občinstva in baze mnenj. Na spletnem mestu je veliko navzočnosti, vendar tako nihče ne ve. Večino kritičnih izjav za affiliate program narekuje dejstvo, da je uprava ostala "inkognito". Ni pravega naslova za registracijo pravne osebe niti fiksnega telefona. Druga točka, ki je v dvomih, je podporna služba. Uporabniki ugotavljajo, da so odzivi na aplikacije zelo dolgi in ne vedno v celoti, kar lahko rečemo tudi za namensko zamudo pri finančnih transakcijah. Ocene o sadnem denarju, analogu sadja ali "stroju", so še vedno sveže in jih je treba preveriti.
Ob ohranjanju objektivnosti pa je treba opozoriti, da projekt dejansko omogoča dvig sredstev. Drugo vprašanje je v dobičkonosnosti. Eno jabolko stopnje 1 bo dalo zahtevano količino pridelka za zelo dolgo časa, vendar je igralec stalo brezplačno. 10 takih dreves - to je še vedno majhna naložba, le 100 rubljev. Ampak, če prenesete drevesa še naprej, se postavlja vprašanje, ali je igra sveče vredno? Predhodni osnutek uprave resnično nadaljuje z delom in ima dovolj pozitivnih in negativnih povratnih informacij. Toda, ali vlagati v igrišče ali ne, rešuje vsakega posameznika posebej. Mnenja o "Fruit Money org" pravijo, da projekt še ni zaslužil nobenega dobrega ali slabega ugleda.

Ali naj poskusim igrati?

Velikouporabniki postavljajo to vprašanje najprej. Reči s 100-odstotnim zaupanjem v zanesljivost vira dohodka na internetu je nemogoče. Vsak igralec se sam odloči za investicijski prag in ali bo sodeloval v sistemu kot partner. Doslej je spletno mesto šele začelo s svojim delom in možne napake se še niso predale. Morda ne bodo v prihodnosti, vendar ni vredno pohititi s pomembnimi naložbami. Na koncu lahko poskusite z majhnim prispevkom in potem sami razumete, ali je to sodelovanje smiselno. Igra z umikom sadnega denarja, ki je v mesecu dni ostala nejasna, ostaja vprašljiva, ali je vredno vlagati.

Sorodne publikacije