Nikon Coolpix S2800: Pregledi in ocene funkcij

Fotoaparat Nikon Coolpix S2800, katerega pregled je bil bistvenega pomena za pisanje tega pregleda, je precej kompakten. Na splošno je funkcionalna naprava dovolj, da sčasoma dobi popolno kakovost slike. Zaradi dodatnih možnosti bo ta fotoaparat postal nepogrešljiv pomočnik. Napravo je odlikovala odlična hitrost in dobra kakovost matrike. Pogosto se uporablja kot kamera na počitnicah.

Oblikovanje
Zasnova modela Nikon Coolpix S2800 Red (odlične ocene), tako kot druga barvna različica, je povsem standardna - ne razlikuje se od drugih modelov tega podjetja. Vse gladke konture in kontrole imajo dobro ergonomijo. Ta naprava je tanka in hkrati prijetna med delovanjem. Debelina naprave - ne več kot 20 mm. Napravo lahko nosite v žepu in majhni torbici. Na račun več barvnih možnosti lahko najdete najprimernejše za vas.


Vmesniki in krmiljenje

Svetilka se lahko zazna na sprednji strani. Tukaj je logotip podjetja in informacije, ki razkrivajo vse prednosti naprave. Malo pod objektivom lahko vidite luknjo. So mikrofon. Nekatere spremembe, namenjene dekletom, imajo na istem panelu lep vzorec. Zgornja stran ima standardni izgled. Mnenja o fotoaparatu Nikon Coolpix S2800 za tako rešitev je precej drugačna. Vsi kupci so izjemni za ergonomijo. Priročno nameščen gumb za vklop - nahaja se nav sredini Narejen je iz kovinskega materiala. Sama ovalna oblika. Nekoliko desno od njega lahko zaznate gumb za spust. Različne dimenzije se razlikujejo. Ključ ni samo odgovoren za fotografiranje, temveč tudi za druge funkcije. Tukaj, na zgornjem koncu, je bilo navedeno ime te naprave.


Spodaj je prikazan poseben nosilec, ki ga potrebujete za namestitev naprave na stojalo, kot tudi video izhod. Pod plastičnim pokrovom je ležišče pod baterijo in pomnilniška kartica skrita. Zaponka za pas je na desni strani Nikon Coolpix S2800. V pregledih potrošniki pohvalijo proizvajalca za takšno rešitev. Na hrbtni strani lahko najdete celotno funkcijo, s katero bo oseba morala delati. Na zgornjem vogalu je indikator, malo dlje - poseben gumb, ki je odgovoren za odstranjevanje valjev. Spodaj je mesto za štirismerni gumb. Tipka OK je na sredini. Na splošno se lahko imenuje glavni, saj je odgovoren za upravljanje naprave. Spodaj je ključ za delo z meniji in odstranjevanje materiala. Ključi so majhni, vendar jih je treba čim bolj uporabljati. Vsi imajo oznako, zato se zmedite s tem, kar je težko za kateri koli namen.

Leča in matrica

Objektiv ima membrano F3.2 - F6.5. Vsi kupci so zadovoljni s to izbiro, saj je za digitalno napravo ta indikator impresiven. Snemate lahko na razdalji 26 do 130 mm. Obstaja optični zoom, zasnovan za petkratno povečanje.
O fotografijah, ki jih izdeluje Nikon CoolpixS2800 Črna, pregledi so dobri. Njihova ločljivost je 5152x3864 slikovnih pik. Matrika se popolnoma ujema z njegovim cenovnim segmentom. Na splošno proizvajalec ni poskušal izumiti kolesa, zato je bilo vse zadržano, vendar na najboljši ravni. Proizvajalec je vključil veliko število načinov in učinkov. Zahvaljujoč mnogim od njih, ki posnamejo Nikon Coolpix S2800 (čigar pregledi so dobri), in ga nato do popolnosti ne bo naredil nobenega dela. Vmesnik je preprost, zato z njim ni težav. Nastali videoposnetki imajo obliko AVI. Njihova hitrost je 30 sličic na minuto. Vgrajen je mikrofon.

Zaslon

Na žalost naprava nima svojega iskala. Ravno za takšne primere se, kadar je to potrebno, uporabi zaslon. Njegova diagonala je 2,7 palca. LCD zaslon. Ima odličen kontrast in globino odtenkov. Sonce se kaže odlično, slika ni popačena, bleščanje ni vidno.

Baterija in pomnilnik

Vključuje litij-ionski akumulatorski paket. Dovolj je, da naredimo 250 fotografij brez doplačila. Notranji repozitorij je namenjen za 25 MB, zato morate kupiti pomnilniško kartico. Dovoljena je uporaba SD, SDHC, SDXC v Nikonu Coolpix S2800. Mnenja to potrjujejo. Druge vrste kartic niso primerne. Za povezavo z računalnikom morate uporabiti kabel USB. Njegova različica 2.0.

Sorodne publikacije