Golden Clover: Vse informacije o viru

Znana online mojstrovina igralne industrije, imenovana World of Warcraft, ima ogromno uporabnih predmetov. Izvlečemo jih na različne načine in informacij o vseh se jih ne da zadržati v glavi. Ta vodnik je namenjen vsem igralcem, ki ne vedo, kam naj zberejo zlato deteljo. Tu so vsi koristni podatki, povezani s to stvarjo.

Splošne informacije

Začetniki v igri imajo lahko napačne informacije o tem, kaj je Zlata detelja. To je trava s štirimi velikimi listi. Raste z grmovjem in izstopa v svetlo rumeni barvi. Prva značilnost je ta, da lahko najdete to sestavino samo na ozemlju Nordscole. Dodana je bila v aplikacijo "Wrath of King Lich" in prinesla veliko vsebine. Kljub splošni zasneženosti lokacij je rastlina prisotna le na čistih delih zemlje. Igralcem olajša iskanje. Pomembno je tudi opozoriti, da naj bi se zbiranje detelje začelo s 350. stopnjo poklica "Tradicija". V nasprotnem primeru bo uporabnik zbiral le liste namesto celotne rastline.


Lokacije za zbiranje

Obstajajo tri dokazana mesta na Nordscoli, kjer je treba izkopati zlato deteljo:
 • Prva je lokacija "fjorda Rudy", kjer je najbolje leteti tako na robovih lokacije kot na obeh straneh. reka. Rastline na tem področju ogromno, da črpajo poklic in zberejo pomembno sestavino, ne bo delovalo.
 • Veliko ljudi se odloči za kmetovanjeZlata detelja ima 335 obližev na lokaciji "Sile Hills". Tukaj je 57 grmovnic, kar je trikrat manj kot v "silovitem plamenu". Primerno je, da ga sestavite zaradi preprostosti poti. Dovolj je, da letimo po zahodnem robu zemljevida, nato še severno in vzhodno, nato pa se vrnemo.
 • Tretje ozemlje na seznamu objektov za pridelavo rastlin velja za "borejsko tundro". Tu bo potrebno leteti v severnem, zahodnem in južnem robu lokacije.
 • V bližini "trdnjave vojne pesmi" in "kaskade" je tudi nekaj grmovja.
 • Da bi prihranili čas, je priporočljivo izbrati "Revolucionarni fjord". Ne bo nobenih strahov, da bi drugi igralci vzeli plen, ker ga je ogromno. Poleg tega lahko takoj pojdete na Tiger Lilies, da prenesete Herbalife.


  Koristni subjekt

  V obratu za pridobivanje zlata detelje so pridelali številni uporabniki v času, ko je bila dodana "Wrath of King Lich", tudi po doseganju najvišje ravni 80. Razlog za to je bil, da je aktivno kupoval na avkcijskih igralcih, ki so prenesli Alkemijsko stroko. Ta trava je bila nujna sestavina za ustvarjanje uporabnega nakita, imenovanega "Variabilni alkemični kamen". Nekateri liki so opremo uporabljali na začetku razvoja vsebin na visoki ravni.
  Prav tako je kupil deteljo alkimista, da bi ustvaril stvar "Raziskovanje trave Nordscole". Ta skrivnostni recept vam je omogočil, da na seznam dodate nove kombinacije predmetov in ustvarite edinstvene stvari. Zato je bil obrat uporabljenpriljubljen (in celo zdaj se dogaja) na piratskih strežnikih, kjer je nameščen dejanski popravek 335. Igralci niso bili vključeni v uradne vire farmacevtskih obratov.

  Sorodne publikacije