Športna ura s pulsometrom in pedometrom, tonometer: pregled najboljših modelov in pregledov.

Mobilna tehnologija je vedno bolj vključena v sklop dodatkov, ki jih sodobni človek uporablja v svojem življenju. Takšne naprave, čeprav so postavljene pod vprašaj v smislu njihove dejanske uporabnosti, povečanje vojske občudovalcev te vrste pripomočkov daje razlog za razmišljanje o nasprotnem. Pravzaprav niz njihovih funkcij govori sam zase. Praviloma je to športna ura s pulzometrom in pedometrom, tonometrom in celo vrsto pomožnih možnosti. Ostaja le, da se seznanijo z najboljšimi predstavniki segmenta in določi najbolj primerna možnost.


Model Polar RCX5 SD RUN

Takoj moram reči, da imajo športne ure z zmožnostmi "pametne" nosljive tehnologije nekaj razlik in nimajo vedno enake zmogljivosti kot njihovi polni intelektualni bratje in sestre. Vendar pa družba Polar in v tej kategoriji kaže zelo opazen uspeh, ki redno preseneča svoje oboževalce. V tem primeru se na primer upoštevajo večfunkcionalne in tehnološke "pametne" ure. Pregled modela bo razkril njegove prednosti in slabosti. Kot je bilo že omenjeno, ima ta sprememba veliko možnosti, vključno s pulzometrom, senzorjem za vožnjo itd. Komplet vsebuje poseben prsni trak iz tekstila, pomaga pri zajemanju potrebnih parametrov vitalnih funkcij telesa. Temu je treba dodati tudi prisotnost GPS-senzorja, zahvaljujoč kateremu lahko lastnikpluti po tleh v daljni dirki. Na splošno je to dobra športna ura s pulzometrom in pedometrom, tonometrom in navigacijsko možnostjo, katere značilnost je relativno visoka natančnost izračunanih podatkov.


GPS model Suunto Quest

To je možnost manj znanega, vendar obetajočega igralca na trgu, ki uporablja pripomočke. Z vidika funkcionalnosti lahko model postavimo v eni smeri z razvojem Polar. Še posebej športne ure podjetja Suunto vključujejo vgrajene kardio detektorje, GPS sledilce in USB-adapterje. Ta niz je dovolj za sledenje prevožene razdalje, registriranje hitrosti in celo postavitev poti. Seveda je treba posebno pozornost nameniti možnostim nadzora stanja organizma. Poleg osnovnih instrumentov, kot so pulzometer in tonometer, je na voljo tudi možnost fiksiranja opeklin. Za vidnost dinamike doseženih rezultatov lahko ustvarite posebne grafike - ta funkcija zagotavlja tudi podatkovne športne ure. Priročnik priporoča tudi uporabo socialne komponente in zlasti sodelovanje v programu usposabljanja, ki je na voljo na spletni strani proizvajalca. Vsi podatki bodo obdelani avtomatsko, kar uporabniku omogoča vizualno sliko športnega uspeha.

Model Suunto M5

Še en model iz Suunta, ki si zasluži pozornost, ker je na nek način osnovna različica športnega urnega pulzmerja. To pomeni, da poleg kardio senzorja in potrebnih sredstev vzdrževanjav tem modelu ni ničesar. Kaj je plus takšnega pristopa? Predvsem sposobnost za samostojno ustvarjanje seznama funkcij, primernih za določeno obliko delovanja. To pomeni, da lastnik sam opremi športne ure te modifikacije s potrebnimi senzorji, ki razširijo zmogljivosti pripomočka. Po eni strani prikrajša uporabnika že naložene v glavni različici možnosti, na drugi strani pa pozitivno vpliva na ceno, čeprav morajo zahtevani senzorji še vedno plačati dodatno.

Model Runsense SF-510F

Če je prejšnja različica ponujena kot platforma za nadaljnje oblikovanje poljubnega polnjenja po vašem okusu, potem lahko tukaj rečemo, da je vse potrebno v presežku. To je klasična športna ura s pulzometrom in pedometrom, tonometrom in modulom GPS, ki bo ustrezal tako profesionalnemu vozniku kot amaterju. Ponovno obstajajo funkcije polaganja poti in možnost izbire optimalnih "delovnih" načinov.
Posebnost te različice ni v funkcionalnosti, ampak v operativnih prednostih same naprave. Pripomoček je sposoben vzdrževati zmogljivost za 30 ur, kar je skoraj rekord. Poleg tega model v stanju izključenosti traja skoraj 3 tedne. Izkazalo se je, da lahko v obliki SF-510F dobite zelo praktično in preprosto "pametno" uro. Pregled pregledov, ki so predstavljeni spodaj, vam bo pomagal razumeti druge operativne podrobnosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri modela.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Pravilomalastniki hvalijo merilnik urnega utripa za sposobnost pridobivanja potrebnih informacij o svojem telesu v procesu športa. Opozoriti je treba, da se ta del orodja ne obravnava vedno kot dodaten, saj ima veliko uporabnikov medicinske indikacije za tovrstne raziskave. Nekaj ​​drugačnega v letalu je pozitivno ocenjena in zgolj športna metrološka sredstva, ki so opremljena z elektronskimi športnimi urami, intelektualnimi nadevi. Isti korak metri, hitrost vožnje in druge možnosti sledenja so zelo priročne z vidika njihovih športnih rezultatov.

Negativni odzivi

Kljub temu pa predlagane možnosti še zdaleč ne upravičujejo njihovih upov. Prvič, zadeva natančnost meritev. Čeprav proizvajalci to število redno povečujejo in zmanjšujejo odstopanja od dejanskih podatkov, lastniki pogosto opozarjajo na nedoslednosti v rezultatih specializiranih naprav. Poleg tega športne ure s funkcijo pulzometra in pedometra, tonometra in navigacijskega sistema niso vedno udobne pri upravljanju. Veliko število elektronskih instrumentov, hkrati pa je minimalno število kontrol slabo kombiniranih, in da bi našli ergonomsko rešitev za uporabniško interakcijo in "pametno" polnjenje ne vsak proizvajalec.

Zaključek

Tako ali drugače vam lahko velik izbor urnih pulzov z različnimi zmogljivostmi in značilnostmi omogoča izbiro najboljše možnosti za vse zainteresirane.oseba Res je, da je za mnoge pomembna vrednost in vprašanje vrednosti prodaje športnih ur. Cena v začetnem segmentu je lahko približno 5-7 tisoč rubljev. Seveda, če ne upoštevajo odkrito ponarejenih izdelkov, ki je na voljo za 3 tisoč rubljev. Najbolj funkcionalne, produktivne in elegantne oblikovalske rešitve lahko stanejo 15-20 tisoč rubljev. To so modeli podjetij Polar in Casio.

Sorodne publikacije