Kako postaviti osebo v "Instagram": nasveti

Instagram je priljubljena socialna mreža. Njen namen je izmenjava fotografij. Ta mreža postaja vse bolj obsežna in zajema veliko držav. Zahvaljujoč njej lahko ugotovite, kaj točno je dekle iz Španije pojedlo za zajtrk in kako je preživel dan človek iz Kitajske. Poleg tega vam Instagram poleg poučevanja fotografij omogoča tudi praznovanje ljudi na njih. To je pomembno pri ustvarjanju slik v skupni rabi ali če želite prikazati nekaj fotografij ene.

Kako identificirati osebo v "Instagramu"?

Najlažji način je, da v času nalaganja fotografije določite pravo osebo. Ko je slika prenesena v sistem, morate klikniti na gumb "izberite uporabnika". Nato označite mesto, kjer se bo v prihodnosti pojavil znak za dodelitev. Običajno izberete sliko osebe. Vendar pa ni nujno, da je znamka v sami osebi. Izberete lahko katero koli področje slike.

Nato izberite uporabniško ime, ki je na sliki, ali kdo naj vidi fotografijo. Sedaj lahko vnesete samo prve črke imena računa, sam program pa vam bo omogočil izbor več možnih možnosti. Po izvedbi vseh navodil, kako označiti osebo v "Instagramu", kliknite gumb "Finish". Fotografija bo objavljena.

Urejanje starih fotografij

Kako postaviti osebo v "Instagram" na fotografijo, ki je bila že davno dodana? To storite tako, da uredite sliko. Odprite sliko in se prijavitePotegnite v kotu in izberite gumb "Uredi". Nato izberite polje »Označi uporabnike«, ki se prikaže na dnu fotografije. Naslednji korak je izbrati želenega uporabnika. Iščete lahko tudi po prvih črkah. Zadnji korak je, da izberete gumb "Finish". Omeniti je treba, da v "Instagram" obstaja težava z oznako tistih uporabnikov, katerih naročnina je odsotna. Kako določiti osebo v "Instagramu", če ni v naročninah? Samo če urejate obstoječo fotografijo. V tem primeru lahko uporabite iskanje za vse uporabnike. Mimogrede, najnovejša različica te napake je popravljena in lahko izbirate med vsemi registriranimi osebami že pri nalaganju izvirne fotografije.

Pustite komentarje v komentarjih na fotografije

Kako v komentarje dodati osebo v "Instagram"? Preprosto. V tem primeru bo znak "pas", uporabljen v e-pošti, pomagal. Najprej odprite ploščo s komentarji. Označena je z ikono, ki je podobna oblaku, in se nahaja poleg srca in puščice, kar omogoča pošiljanje sporočil neposrednemu. Potem se vtipka znak "pes" in nato začnejo vnesti uporabniško ime, ki mora biti prisotno. Kot niz bo videti podobna imena. Kot rezultat, obstaja samo ena stvar, morate klikniti nanj. Nato kliknite "pošlji". Komentar je objavljen. Kako v opisu fotografije določiti osebo v "Instagramu"? Podobno dodajanju komentarju. Samo napišite uporabniško imeopisati, ko pošiljate fotografijo ali po urejanju fotografije.

Zakaj morate označiti uporabnike?

Opombe uporabnikov za Instagram so zagotovo v pomoč. Pomaga razlikovati prijatelje, ki so prisotni na sliki. Prav tako lahko s tem prijateljem pogledate pravo fotografijo. Oznake komentarjev so bolj primerne za komercialne račune. Na primer, ko želijo opozoriti, da je fotografijo posnela določena umetnica v določenem fotografskem studiu. Prav tako prihaja v obliki oglaševanja drugih uporabnikov. Na primer, ko uporabljajo storitve nekoga in pustijo dober odziv.

Sorodne publikacije