Kako strgati kartico v Minckrafteju: nasveti in triki

Danes moramo ugotoviti, kako ukrasti kartico v igri z imenom "Maincraft". Za kaj gre? Zakaj ga potrebujete? Kje so predmeti, ki jih je treba ustvariti za njegovo ustvarjanje? Odgovore na vsa ta vprašanja boste našli spodaj. Vsak igralec mora razumeti to temo. Konec koncev je kartica v Minecraftu zelo uporabna stvar. To bo potrebno za vsakogar, ki želi raziskati velik svet iger.

Kartice v Minecraftu

Najprej je treba razumeti, kaj je predmet. Zemljevid v "Minecraft" je tisti, ki bo koristen vsakemu popotniku. To je majhen kos papirja, ki prikazuje relief na enem ali drugem odseku. Nova ozemlja znotraj posamezne kartice se lahko odprejo samo, ko je predmet v rokah. Če jih vstavite v okvir, bo na sliki prikazano celotno območje. V peklu predmet, ki ga proučujemo, ne kaže olajšave, lahko pa ga uporabimo kot vodilo.

Ampak kako se strgati s kartico? Preden odgovorite na to vprašanje, morate razumeti, da je ta element mogoče podvojiti. Zato se lahko v praksi srečate z več različnimi zemljevidi.

Ustvarjanje receptov

In kateri od subjektov oblikuje subjekt? Kaj je potrebno, da ga dobimo? Stvari niso tako velike, ampak pridobivanje nekaterih od njih bo zelo problematično. Kako ukrasti kartico v "Minecraft"? V ta namen mora imeti igralec naslednje objekte in vire:
 • delovno mizo (ustvarjeno iz katerega koliles v inventarju);
 • papir (8 kosov);
 • kompas (1 kos).
 • Da bi naredil kopijo obstoječega zemljevida, mora lik zbrati 8 listov papirja in ga vnesti v inventar, da ga kopira.

  Stroj

  Zdaj malo o tem, kje so točno ti ali drugi viri /predmeti sprejeti. Začnimo z najpogostejšimi in preprostimi stvarmi. Gre za ustvarjanje stroja in papirja. Prva tema je glavna stvar za obrt večine stvari v Minecraftu. Ustvari se v inventarju igralca. Da bi dobil delovno mizo, mora lik združevati 4 enote lesenih plošč istega tipa.

  Kako priti na tablo? Ustvarjajo se s pridobivanjem lesa. To pa je pridobljeno na zemljevidu iz različnih dreves. Dovolj, da premagam malo deblo, in kos lesa bo padel. Nato postavko, ki jo morate postaviti v inventar v obrtni škatli. Razstavili ga bomo na deske. Lahko jih združite v delovno mizo.

  Papir

  Kako strgati kartico v Minecraft? Naslednja pomembna točka je črpanje papirja. Lahko ga dobite brez veliko truda. To temo najdemo v deblih v zakladnicah, vendar jo je enostavno ustvariti. Dovolj, da najdem malo trsa. Za plovila boste potrebovali 3 enote te vegetacije. Ocheret ponavadi raste ob potokih in jezerih. Najdete ga lahko v katerem koli vodnem rezervoarju ali blizu njega. Kupili so z golimi rokami. Kako strgati kartico ali dobiti papir? Če želite to narediti, na stroju, boste morali dati 3 enote sladkornega trsa v spodnjem koraku. Nič več ni potrebno. Na izhodnem predvajalnikuIzdali bomo 3 liste papirja.

  Kompas

  Kompas je pogosto najpogostejši problem. Najdemo ga v deblih (velika redkost), najpogosteje pa je potrebno ustvariti ta predmet. Kako strgati kartico? Pred tem morate ustvariti kompas. Zlomi se z:
 • rdečim prahom (1 kos);
 • železovi ingoti (4 kosi).
 • Upoštevajte, da je železo velik problem za igralce. Ta vir je zelo redka. Najdemo ga na prvih ravneh jame in izločimo okostja in vzpenjače.
  Takoj, ko so zbrani vsi elementi kompasa, jih je treba združiti na stroju. Treba je uporabiti naslednje načelo postavitve komponent:
 • prazno, železo (1 kos), prazno - zgornjo linijo;
 • železo, rdeči prah, železo - sredina;
 • prazen, železni ingot, prazna - spodnja črta.
 • Podoben algoritem vam bo omogočil, da ustvarite 1 kompas. Uporabite ga lahko za zemljevid v Minecraftu.

  Ustvarjanje zemljevida

  Vsi viri so pridobljeni. Kako zamenjati kartico v igri "Maincraft"? Po vseh prej predlaganih ukrepov je treba postaviti klop na tla. Nato morate kompas položiti v sam center kvadrata (drugi korak, druga celica) in okrog napolniti ves papir. Končano! Zdaj je jasno, kako ukrasti kartico. V Unturned (tip igre Minecraft) ni take stvari. Tam se pri ustvarjanju zemljevida izvaja simulacija terena za učenje s strani igralca. To je zelo zapleten proces, ki je daleč od vseh, ki morajo razumetiigralec

  Sorodne publikacije