Kako ustvariti bot v VC: navodila

V zadnjem času so pošto postali izjemno priljubljeni. To je trend sezone. Z razvojem informacijske tehnologije, pojavom novih idej in programov za zamenjavo žive komunikacije - je to bolj verjetno norma kot čudež. Verjetno se je vsak izmed nas vsaj enkrat srečal z robotom, ko je prejel novice ali sporočilo po telefonu, se obrnil na klicni center, igral spletne igre. Mnogi uporabniki socialnih omrežij vedo, kako ustvariti bot v VC. O tem bomo govorili v članku.

Kaj je bot?

Boti v VC so strani, napolnjene z netočnimi informacijami. Opravljajo naloge, ki jih avtor določi v samodejnem načinu. Pogosto pošto v socialnih omrežjih postanejo zlomljene strani dejanskih uporabnikov. Boti so poplavljeni na tisoče skupnosti. Njihova glavna naloga - promocija skupine, opustitev komentarjev, priseganje mečev, repostanje in še veliko več. Opravljajo številne lopovske naloge: pošiljajo spam, uničijo število naročnikov ali prijateljev.


Bot se zlahka zamenjuje s ponarejeno stranjo, ki jo ustvari prava oseba. Če ne veste, kako ustvariti bot v VC in če ga potrebujete, ne pozabite, da je njegova glavna naloga - da samodejno opravi nalogo, ki je pred njo. Koristno bo, če ima uporabnik veliko skupnost, ki jo je treba spodbujati in začasno spremljati. Delovni pošto lahko traja več tednov. Njihova nadaljnja usoda - zamrzovanje in blokiranje.

Zakaj je potrebna?

Kako ustvariti bot v VC za skupino? Boti v znani družbeni mreži spodbujajo različne skupnosti. ŽvečiteNaročniki socialnih omrežij so ogroženi, še posebej, če njihovo število presega petsto na dan. Če skupino sestavljajo delovna mesta, ki so več kot 30%, jih bo uprava blokirala.

Ampak ne vedno botov je slabo. Lahko zagotovijo znatno podporo resnični osebi ali sistemu. Čevlji za pomoč se odzovejo v samodejnem načinu na zahteve, zagotovijo potrebne informacije. Preprost primer so roboti, ki sporočajo najnovejše novice ali vreme.

Oblikovalci

Mnogi uporabniki socialnih omrežij ne vedo, kako ustvariti bot v VC. Preden to storite, se morate odločiti, kaj je potrebno. Njegovo ustvarjanje ne zahteva sposobnosti programiranja in kakršnega koli posebnega znanja. Bot dizajnerji (eden od najbolj priljubljenih je Chatfuel) vam omogočajo, da ustvarite bot za komunikacijo z uporabniku prijaznim vmesnikom. Takšne pomočnike uporabljajo resna podjetja in podjetja. Danes zahtevani oblikovalci so: Api.ai, Meya, Pandarabots, Manybot. Te storitve se uporabljajo za ustvarjanje klepetalnic v socialnih omrežjih.


Chat-bot VC

Sodoben uporabnik socialnih omrežij potrebuje aktivnega pomočnika. Pomanjkanje časa je postalo izhodišče za ustvarjanje robotov, ki se odzivajo na sporočila in opravljajo druge naloge. Chat-bot je program, prek katerega uporabnik komunicira.
Obstajajo štiri vrste klepetalnic:
 • asistenti. Vedno so v bližini, najdejo informacije, ki jih potrebujejo, postavijo budilko, opravljajo organizacijske naloge, kot je naročanje hrane vv pisarni ali doma, rezervacija hotelskih sob, nakup vstopnic.
 • Umetna inteligenca. Zadnji dogodki vodijo do dejstva, da čevlji za klepet opravljajo naloge, ki zahtevajo veliko časa za osebo. Dela lahko odgovarjajo na vprašanja sogovornika.
 • Poslovni pošto. Namenjeni so povečanju učinkovitosti in optimizaciji poslovanja. Storitev SpyCat 2.0 na primer obvesti uporabnika o prejetih komentarjih v VC z funkcijo glasovne pošte. Poslovni roboti zmanjšujejo stroške, avtomatizirajo delovne procese (rešujejo pošiljanje sporočil zaposlenim in strankam).
 • Igre na srečo. Računalniško krmiljen program. Posnema partnerje v ekipni spletni igri. Takšni roboti temeljijo na umetni inteligenci in so prilagojeni posebnostim posamezne igre.
 • Kako ustvariti bot klepeta v VC? Naredite to precej enostavno. Pred nadaljevanjem morate izpolnjevati nekatera merila: stalen dostop do interneta in veliko prostega časa. Prenesite brezplačen bot za klepet, ga zaženite in dodajte vnos. Nato v VC vnesite uporabniško ime in geslo za svojo stran. Nato se bodo odprla navodila, prebrati jih in pojdite na zavihek "Sporočila". Napišite na steno svojega računa "Bot, hello!". Po 30 sekundah mora odgovoriti. V zavihkih "Račun", "Ukazi" program lahko prilagodite in spremenite funkcije bot.

  Nasveti

  Ne vem, kako ustvariti bot v VC? To lahko pomaga svobodnim oblikovalcem. Če načrtujete, da bo bot težji, je bolje, da ga napišeteročno, z uporabo katerega koli programskega jezika. Obstajajo orodja, ki poenostavljajo nalogo oblikovalca. Api.ai lahko na primer pretvori zahteve uporabnikov, tako da ti ukazi razumejo računalnik. Če vprašate bot: "Kaj bo vreme jutri v regiji Rostov?" - on bo razumel vprašanje ključnih besed, vreme, jutri, Rostov regiji "in bo dal rezultat.
  Na vprašanje, kako ustvariti bot v VC brez programov, strokovnjaki odgovorijo: najprej izberite programski jezik. To velja za tiste uporabnike, ki imajo to idejo. Najpogosteje uporabljen Python, javascript. Potem je izbrana platforma za bot: vsaka socialna mreža, pošiljanje in prejemanje sporočil ter knjiľnica (API). Programu omogoča komunikacijo s socialno mrežo. Ko izberete platformo in programski jezik, lahko ustvarite preprost bot in vsa nadaljnja dejanja so odvisna od prvega. Ko je bot ustvarjen, ga poskusite testirati. Pomaga odpraviti napake in napake, jih izboljšati.

  Kako ravnati?

  Android je operacijski sistem, ustvarjen za elektronske naprave. Temelji na jedru Linuxa in omogoča ustvarjanje programov, ki jih naprava nadzoruje prek Googlovih knjižnic. Kako ustvariti bot VC? Android podpira programe za ustvarjanje pošto iz pametnega telefona. Samopodoba bo spet pomagala pri poznavanju programskega jezika. Če je to težava, uporabite samodejni mehanizem ali storitve. Na primer, Abot vam bo pomagal ustvaritiosebni virtualni pomočnik. Odziva se na sporočila in različna vprašanja strank. To je priročna stvar za vodenje ali nadzor poslovanja prek pametnega telefona.

  Sorodne publikacije