Pregledovalnik Android TV: ocena aplikacije. Brezplačna televizija

Danes, zahvaljujoč razvoju informacijske tehnologije, razvoju zmogljivosti železa in povečanju hitrosti povezave z internetom, lahko gledanje televizije poteka tudi na mobilnem telefonu. V tem članku obstajajo programi za gledanje televizije na Androidu.

SPB TV

SPB TV je nesporni vodja na področju gledanja televizije v mobilnih operacijskih sistemih. Razvijalci neposredno sodelujejo s televizijskimi kanali, zato končni uporabnik prejme pravno vsebino, kakovost videa pa nenehno narašča.
Glavne prednosti SPB TV:
 • preprost vmesnik, ki ga lahko razume vsak uporabnik;
 • Podpora za Android TV;
 • stabilno delovanje in hiter zagon programa;
 • funkcija "slika v sliki";
 • možnost pozicioniranja okna iz videa v druge programe;
 • dostop do televizijskega programa;
 • prilagodljivi opomniki;
 • sposobnost spreminjanja kakovosti videa.
 • Po prvem zagonu bo boljša aplikacija za gledanje televizije na Androidu - SPB TV - zahtevala, da se uporabnik registrira. Potreben bo datum rojstva, navedite spol in e-pošto. Zanesljivost podatkov ni preverjena, zato lahko uporabnik ostane brez beleženja zgodovine.


  Glavni zaslon

  Po vnosu podatkov aplikacija odpre glavni zaslon s seznamom televizijskih kanalov. Seznam prenosov, ki se trenutno oddajajo, bo prikazan na seznamu. Preklapljanje med ležečo in orientacijo knjige se izvede s preprosto obračanjem relativnega zaslonaobzorju. Vendar so te informacije veljavne samo za meni. Videoposnetek je vedno prikazan v ležečem položaju. Med gledanjem televizije lahko uporabnik zaklene zaslon, tako da se po naključnem dotiku videoposnetek ne izklopi. Samodejni časovnik je urejen za samodejno zaustavitev programa. Funkcija je uporabna in potrebna, toda vgrajene aplikacije Android za gledanje televizije na spletu so le redko obdarjene. Gibanje na levi strani zaslona na dotik bo spremenilo svetlost osvetlitve, desno - glasnost zvoka. V nastavitvah je omogočen nadomestni predvajalnik. Ta možnost bo pomagala znebiti nestabilnosti v delu aplikacije, če je "glitches" nerazumno.


  Funkcija "vrh zaslona" in dodatne možnosti razvrščanja seznama televizijskih kanalov

  Ko je funkcija "vrh zaslona" aktivirana, se bo video odpiral v majhnem oknu, ki bo ostalo na zaslonu tudi po začetku drugih programov. Lahko se premika in prilagodi. Na najšibkejših napravah bo vklop funkcije zmanjšal zmogljivost. Naštejemo kanale. Uporabnik lahko uporabi funkcije za odstranjevanje aplikacij, dodajanje novih in premikanje kanalov na seznam priljubljenih. Ker aplikacija SPB TV omogoča samo dostop do pravne vsebine, je treba naročiti na nekatere TV-kanale. Poleg tega je treba pakete kupiti posebej. Na vse kanale se ni mogoče naročiti hkrati.

  Peers TV

  S postavitvijo ocene aplikacij za gledanje televizije na Androidu ne morete spregledati Peers TV. Glavne značilnosti programa so:
 • možnost gledanja televizijskih programov iz arhiva;
 • oblikovanje lastnega seznama kanalov;
 • Prenos vsebin na velike zaslone;
 • dodajanje lastnih seznamov IPTV.
 • Po prvem zagonu registracija ni potrebna, na zaslonu telefona pa se prikaže seznam televizijskih kanalov. Poleg imen ponudnikov vsebine je zapisan tudi seznam televizijskih oddaj, ki se trenutno oddajajo. Po tapi za vsako postavko na seznamu bo prikazan videoposnetek.
  Za uporabnike, ki ne morejo gledati svojih najljubših programov, je možno začeti oddajanje iz arhiva. Na TV strežnikih Peers so videoposnetki shranjeni dva tedna. Free TV je predstavljen z veliko manjšim številom priljubljenih kanalov kot s SPB TV, vendar lahko uporabnik doda svoj IPTV seznam predvajanja. Poleg tega program omogoča dostop do nekaterih kanalov po predhodno plačani ceni. Cena najcenejših paketov - 60 rubljev na mesec. Če trenutek etra ni zanimiv, ga lahko pomikamo. Seveda ta funkcija ne deluje vedno, ponavadi je na voljo med predvajanjem filmov in sitcomov. Zadnji del novic je vedno na voljo v aplikaciji. Vmesnik programa ni le preprost, temveč tudi ne posodobljen. Po eni strani se lahko zapiše v slabosti. Po drugi strani pa program deluje, zahvaljujoč uporabi samo preverjenih delovnih tokov, stabilnih.

  "ROTV"

  "ROTV" - program za gledanje televizije na Androidu z najpreprostejšim vmesnikom. Vse kontrole so nameščene na dveh zaslonih. Namerna poenostavitev uporabniškega vmesnika ni vplivala na kakovost predvajanega videa.
  Registracija uporabnika ni potrebna za uporabo "ROT". Po zagonu bo program prikazal ikone kanalov. Po tapasu na vsakem od njih se na zaslonu prikaže video. V predvajalniku sta samo dve dodatni funkciji: ustavite oddajanje in prikažite časovno premico. Seznam kanalov lahko razvrstite, lahko pa ustvarite svoj seznam priljubljenih. "ROTV" je program nizke ravni za gledanje televizije na Androidu, vendar omogoča dostop do najbolj priljubljenih kanalov v Rusiji. Preprostost uporabe blagodejno vpliva na njeno stabilnost. Odhodi in obešanja so izključeni. Edina pomanjkljivost "ROTV" je velika količina oglaševanja.

  Crystal TV

  Google Crystal TV trgovina je ena izmed najbolj priljubljenih na svojem področju. Zgodovina programa na mobilnih platformah se je začela med razširjeno uporabo operacijskega sistema Symbian. Danes je CrystalTV na voljo tudi za računalnike z operacijskim sistemom Windows in MacOS.
  Program za gledanje televizije na Androidu je popolnoma brezplačen, vendar se bo večina kanalov morala naročiti, da si bo ogledala kanal. Cena paketa za tri mesece uporabe je 9 $. Vmesnik programa ni le neprimeren, ampak tudi grd v ​​primerjavi s proizvodi konkurentov. Edina zanimiva funkcija programa je "Slika na sliki". Toda možnost je primerna za uporabo samo na tabletah z veliko diagonalo zaslona.

  Online TV

  In to je dodatek za gledanje televizije na Android - Online TV - to bo še posebej privlačno za uporabnike, ki jih ne zanima le ruska televizija, ampak tudi v tujini. Tukaj je veliko domačih kanalov, ampak približnoenako število in tuje. Uporabniki, ki imajo nameščeno spletno televizijo, so na voljo za prenos iz ameriških, francoskih, indijskih, turških kanalov. Vsaka posodobitev dopolnjuje seznam držav.
  Če kanali določene države niso potrebni, jih lahko onemogočite na seznamu. Prilagoditev kakovosti videa. Uporabnik lahko izbere eno od možnosti: "nizko", "srednje", "visoko". Ročno preklapljanje dovoljenj in bitne hitrosti ni na voljo. Največja pomanjkljivost "Online TV" je pomanjkanje stabilnosti. V tem procesu lahko program visi pravočasno ali se konča z napako.

  "Galaxy TB"

  "Galaxy TV" je pripomoček, ki vam bo omogočil gledanje ne le brezplačnega TV-ja, ampak tudi poslušanje radia. Razvijalci svojo aplikacijo imenujejo edinstveno, vendar tekmujejo z nespornim vodjem sektorja - SPB TV - ni sposoben. Edina pomembna razlika med programom in podobnim - seznam televizijskih kanalov ni prikazan samo v obliki seznama, temveč tudi po kategorijah.
  Prenos brezplačne različice je smiseln samo za funkcije programa. Demo vključuje pet kanalov. Če želite razširiti seznam kanalov, morate opraviti postopek registracije in urediti plačano naročnino. Po plačilu denarja bo uporabnik imel ne samo dostop do oddaj, ampak tudi možnost gledanja televizijskih programov iz arhiva. Tam jih hranijo največ dva tedna. Naročnina stane 6 $ na mesec.

  Sorodne publikacije