Kaj je lokacija "vojne uredbe": skrivnosti opisa in prehoda

"Pravila vojne" se lahko varno imenuje ena najboljših strategij brskalnika, ker jo igra več milijonov uporabnikov socialnih omrežij po vsem svetu. Obstaja vse, kar potrebuje igralec: priložnost za tekmovanje z živimi nasprotniki v realnem času, veliko zgodbo in veliko število vojakov. Ena izmed najboljših zabav v tej igri je lokacija "Pravil vojne". Ti majhni gostje vam omogočajo, da se borite z virtualno inteligenco in s pravo srečo in pravo strategijo, da znatno povečate število njihovih enot. Naučili se boste, kako to storiti z našim vodnikom.


Zakaj potrebujete Lokacije "Pravila vojne"

Kot pri vsaki shareware strategiji, je veliko igre povezano z darovanjem. Vsak dan lahko gradite čete, vendar brez "pravega denarja" ne boste mogli ustvariti resnično močne vojske. Da bi uravnotežili sile med kupci vojakov in tistimi, ki gradijo, je podjetje Plarium izumilo in ustvarilo posebne lokacije "Pravila vojne". Zahvaljujoč jim lahko dobite resno nagrado v obliki dodatne vojske, vendar je ne bo tako enostavno narediti.

Vrste lokacij

Preden poskušate izkoreniniti nove močne čete, morate razumeti, kaj se dogaja z lokacijami "vojne uredbe". Obstajata dve vrsti nalog: zaščitna in napadalna, ki ju lahko napadejo le pripadniki. Poleg tega je višja kot je lokacija, večja bo vojska. Toda nagrada bo ustrezala naporu. Po vsakemsrečen pohod boste prejeli sredstva in bonus vojsko, izpuščeno iz ujetništva. Za izvedbo prvih deset podobnih nalog igre "Pravila vojne: jedrska strategija" je potrebnih le malo vojakov, zato je bolje, da jih udari samo pehota. V tem primeru obstaja velika možnost za izmenjavo šibkejših enot za močne.


Vsako potovanje na lokacijo ne zagotavlja 100% nagrade, vendar dlje ko čakate na bonus, večja bo nagrada. Če ga niste uspeli "udariti" od prvega časa, potem ni treba odstopiti - zgraditi nove čete in jih pretvoriti v bitko. Hkrati si oglejte poseben indikator nasproti cone - on bo povedal, koliko vojakov je ostalo notri.

Skrivnosti prehoda

Če prve stopnje za obvladovanje lokacij ne bodo težke niti za začetnike, potem po 20. startu težave in izkušeni igralci. Usposobljeni stratezi so že dolgo razvili posebno formulo, ki vam omogoča, da napadate ali branite območje brez tveganja in prejmete nagrado za to. Da bi dobili bonus morate izračunati, koliko urana, titana gre za "gradnjo" svojo nagrado. Po tem dodajte 15% in prejeli boste minimalno količino sredstev, ki jih boste morali porabiti, da boste prejeli naslednjo nagrado.

Vojna pravila: nove lokacije

V nedavni posodobitvi so bile popolnoma nove cone iskanja, nagrado, za katero je bila takoj poudarjena zmaga. Poleg tega so imele enote, ki so prejele nagrado, boljše značilnosti: manjša poraba posojil in povečanjekazalniki zaščite in napada. Seveda takšna nagrada ne bo tako preprosta. To iskanje lokacije s številom nasprotnikov daleč presega običajno z isto raven.

Sorodne publikacije