Kako odpreti .sig podaljšanje? Opis oblike datoteke in sorodnih programov

Pogosto se ljudem, ki hitijo v format * .sig, postavljajo vprašanja o tem, kaj predstavlja. Drugič, takoj je vprašanje: "Kako odpreti podaljšek siga?".

Kaj je sig?

Podaljšanje sig (angleški podpis) je oblika datotek za digitalni podpis. Najpogosteje se uporablja v dokumentaciji, poslani po elektronski pošti. Za preprostega uporabnika lahko takšen format ustreza enemu ali dvakrat, vendar v komercialnem okolju ni nič nenavadnega.
Kljub groznemu imenu in morda ne povsem jasni razlagi, je sig besedilna datoteka, ki je enaka kot txt ali doc (docx). Vsebuje informacije o pošiljatelju pisma (običajno ime podjetja, ime pošiljatelja, stike itd.), Ki ga je uredil (in zato lahko vsebuje vse vrste citatov, promocijskih klicev in karkoli drugega) in je samodejno priloženo pismu.


Kaj odpreti razširitve * .sig?

Čeprav je v večini ljudi pošta povezana z pošto in gmailom, tisti, ki so nenehno vpleteni z dolžnostjo storitve, uporabljajo posebne programske pakete - poštne programe. So večnamenske in med drugim odprte sig-ekstenzije. Kako odpreti e-pošto s podobno razširitvijo od te? Najbolj priljubljene storitve so:
 • Microsoft Outlook - vključen v razširjeno zbirko Officeovih programskih paketov podjetja Microsoft.
 • Eudopa - razširjen poštni odjemalec z angleškim vmesnikom na zahodu. Prednost je, da deluje tako z operacijskim sistemom Windows in Apple MacOS.
 • Mozilla ThunderBird, Opera Mail- razvoj programske opreme iz znanih brskalnikov.
 • Katero vrsto poštnega programa izberemo za nov članek. Če se osredotočite le na merilo "od odprtega sig-razširitve", bo ustrezal kateri koli, tudi najbolj preprost e-poštni odjemalec.


  Drugi programi

  Za ustvarjanje digitalnih podpisov obstaja program "Cryptoarm" - iz brezplačne in plačane različice. Z njim se odprejo in ustvarijo datoteke * .sig. Za šifriranje v CryptoArm se uporabljajo standardni Windows CryptoPhones, zato je lahek in preprost. Pred naslednjo metodo za preprost outworker Ni koristi, ampak tukaj je začetnik kriptografov, ona bo zainteresirana.

  Če ne želite namestiti novega programa

  Pomaga vam dobra dobra beležnica - če želite, lahko odprete celo sliko (čeprav njeno besedilno kodiranje verjetno nima nekoga, ki bi lahko poskusil), ki že govori o besedilu datoteka * .sig. Kaj naj odprete brezplačno? "Notebook", seveda! Tu in tam se odprejo, ustvarijo in urejajo datoteke digitalnih podpisov. V zadnjih dveh primerih, glavna stvar - ne pozabite shraniti ime po imenu ustrezne razširitve po shranjevanju.

  Končno

  Zanimivim uporabnikom se seveda priporoča, da si ogledajo beležnico, katero datoteko je * .sig, vendar v bistvu ni tako zanimiva, kot se zdi na prvi pogled. To je pomožna datoteka, prejemnik pisma pa ne nosi podatkov.

  Sorodne publikacije