Pametni telefon Xiaomi Redmi Note 4X 32GB: pregledi

Kitajski pametni telefoni zdaj postajajo zelo priljubljeni. Uporabniki z zavidljivo aktivnostjo razpravljajo o svojih prednostih in slabostih. Treba je omeniti, da lahko na forumih najdete več informacij o drugi novosti iz srednjega kraljestva, kot so bili vodilni Apple. Xiaomi se je hitro pojavil kot vodja. Njeni izdelki zasedajo visoke položaje v segmentu nizkocenovnih mobilnih naprav. Zakaj so pametne telefone te blagovne znamke zelo zahtevne? Odgovor je preprost: nizka cena, dobra zasnova, sprejemljive lastnosti. Podjetje si prizadeva za uvajanje inovativnih tehnologij v svoje naprave in se čim bolj osredotočiti na potrošniški trg. Zaradi tega posodobljene modele redno prispemo na prodajne police.


Uporabniki, ki jih zanimajo kitajski izdelki, poznajo linijo Redmi. Treba je omeniti, da vsi telefoni niso prejeli odkritih negativnih ocen. Xiaomi Redmi Note 4X 32GB pametni telefon je prišel v prodajo samo leta 2017. \ t Pred objavo je bilo veliko uporabnikov v stalnem pričakovanju, saj je podjetje obljubilo, da bo kupca presenetilo. Ali je prišel do razvijalcev? Razumimo.

Pakiranje in dodatki

Če pogledamo embalažo, je težko razumeti, kaj je v njej. Oblikovalci so za osnovo izbrali nevtralno belo. To se je lahko osredotočilo na napise "4". Preprostost in jedrnatost sta zdaj v trendu, zato proizvajalec ni odstopal od splošno sprejetih tradicij. Poglejte embalažo telefonovznanih blagovnih znamk, lahko enostavno vidite podobnosti.


Zakaj je Xiaomi Redmi Note 4X 32GB? Izjave lastnikov so pokazale, da od proračunskih naprav ne smete pričakovati nekaj izvirnega. Vse se je izkazalo za več kot standardno: napajalnik, kabel in dokumentacija. Ločeno, bi bilo zaželeno, da opazite, da je površina proizvajalca pametnega telefona na obeh straneh zaščitila film.

Govorimo o oblikovanju

Na žalost proizvajalec ne posveča posebne pozornosti videzu. Uporabniki so opazili, da se novi model praktično ne razlikuje od njegovih predhodnikov. Če boste naslednjič postavili Redmi Note 4, jih ne bo mogoče ločiti, saj se spremembe niso dotaknile dimenzij in je bila oblika izdelana iz majhnih elementov, ki so v pregledu na zaslonu skoraj nevidni. Vse to je brez izjeme navedeno, kar dokazujejo njihove povratne informacije. Xiaomi Redmi Note 4X 32GB Black je nova rešitev za to linijo. Prej so uporabniki lahko izbirali med tremi možnostmi: srebro, zlato in sivo. Poleg črne, rožnate in bledo modre so dodali. Ta odločitev je bila všeč mladim. Barvne možnosti so precej sveže. Oglejmo si na kratko zasnovo panelov posodobljenega modela. Na sprednji strani je zaslon. Spodaj je standardna nadzorna plošča s tremi tipkami na dotik. Presenetljivo je, da je neposredni konkurent Meizu že dolgo moderniziral navigacijske elemente, kar je kupčevo pozornost pritegnilo k različnim zanimivim "čipom". Uporabniki pogosto pravijo, da je Xiaomi slabša od njegovega vodstva. Zdaj potencialni kupec želi imeti ne le funkcionalnonapravo, ampak tudi lepo. Zato mora proizvajalec iti naprej.
Zato se vrnimo k opisu Xiaomi Redmi Note 4X 32GB Gold. Povratne informacije o kakovosti materialov so precej nevtralne. Sprednja plošča je steklo, hrbet je kovina + plastika. Na žalost tukaj ni nič originalnega. Lokacija kontrol je značilna. Na vrhu so mikrofon za odpravljanje hrupa, infrardeči vmesnik in avdio priključek. Na nasprotni strani bo kupec videl glavnega govornika. To je precej glasno, tako da lastniki zagotovijo, da preskakovanje klica ni možno niti na hrupnem mestu. In zaradi položaja na koncu, nič ne more utišati njegovega zvoka. Tu je tudi USB vrata in glavni mikrofon, na katerega lastniki nimajo nobenih pripomb. Na stranskih straneh je ostala nespremenjena: na levi - pladenj upravljalne kartice, na desni - tipka za vklop in "swing" glasnosti. Po mnenju večine uporabnikov je ta dogovor najbolj primeren za desničarje, saj je palec točno na pravem mestu. Na hrbtni strani je natančna simetrija, ki je všeč nekaterim lastnikom. Na isti navpični črti so logotip podjetja, optični bralnik, bliskavica in kamera.

Zaslon

Telefon Xiaomi Redmi Note 4X 32GB prejme pohvalne ocene zahvaljujoč zaslonu. V tem vprašanju tudi najzahtevnejši uporabnik ne bo mogel najti napak. 55-palčni zaslon prikaže sliko v kakovosti Full HD. To ne more, ampak sodobnega uporabnika. Široki koti, odličen prenos barv so tisti, na katere lahko potrošnik računa. Zaslon je zaščiten s kozarcem 2,5 D. Nekateriuporabniki so se odjavili v komentarjih o lastnostih tega gradiva. Steklo je odporen na mehanske poškodbe. Tudi brez prevleke ne skrbite za ustvarjanje prask in čipov. Ne moremo podcenjevati prisotnosti oleofobnih premazov. Grozno je predstavljati, kako bo izgledal 55-palčni pametni telefon s pokvarjenim zaslonom. Ta model ji ne ogroža. Maščobne madeže in prstni odtisi ostajajo veliko manj pogosta kot pri ne-oleofobnih premazih. Tudi če je na steklu umazanija, ga je enostavno drgniti. Prav tako ta premaz zelo olajša drsenje prstov po zaslonu.
Večina je pokvarila prijeten vtis, da imajo debel okvir. To je seveda pomanjkljivost naprave, vendar v njenih pripombah velja, da je zanemarljiva. Zaslonski kontrast je dober. Presenetljivo se ne zmanjša niti na soncu. To je vsekakor spodoben kazalnik. Razvijalci so v nastavitveni meni dodali možnost, ki vam omogoča spreminjanje barvne temperature. Toda kot kažejo povratne informacije lastnikov, ni nujne potrebe.

Performance

Kakšne ocene imajo lastniki Xiaomi Redmi Note 4X 32GB 3GB glede na lastnosti delovanja? Napredni uporabniki so pričakovali, da bodo videli procesor Snapdragon 653 ali 660, vendar se to ni zgodilo. Razvijalci so iz nekega razloga zapustili model 625. Ocenjevanje njegovih zmogljivosti bo omogočilo specifikacije. V središču čipov je bilo osem jeder Cortex-A53. Sposobni so pospešiti do 2.000 megahercev. To je precej dober kazalnik. Uspešnost pripomočka je vredna spoštovanja. Teoretično bi moral biti procesor Snapdragon 625 slabši od Helio X20, vendar se to ni zgodilo.v praksi Med daljšim delovanjem uporabniki niso opazili nobenih obešenj ali zrušitev. Vsi programi se izvajajo hitro. Za tiste, ki izberejo igralni telefon, morate poznati značilnosti grafične kartice. 3D grafiko poganja zelo zmogljiv pospeševalnik - Adreno 506. V komentarjih na ta model telefona lahko preberete pomembne informacije. Opomba 4X ne zmanjša zmogljivosti tudi pri igranju iger dolgo časa. In to je seveda velik plus.

Memory

Zdaj pa govorimo o metriki pomnilnika v Xiaomi Redmi Note 4X 32GB 3GB. Pregledi, ki jih lahko najdete na forumih, pogosto izpostavljajo to temo. Naša modifikacija je opremljena s tremi gigabajti RAM-a. To je precej dobro v sodobnih standardih, še posebej, če menite, da pametni telefon ne trdi, da je vodilni. Seveda uporabnik nima na voljo vsega pomnilnika. Obstaja določena količina operacijskega sistema, vendar tudi s to napravo kaže odlične rezultate.
Native Memory Storage - 32 GB. Količina, ki je na voljo, je nekoliko manjša - približno 24 GB. Zunanji pogon podpira napravo, vendar jo je potrebno namestiti tako, da se morate odreči drugim sedmim. Zaradi tega lastniki občutijo neprijetnosti, o katerih se aktivno razpravlja na forumih. Proizvajalec je izdal tudi drugo različico. Izvaja shrambo za 64 GB. Seveda bo ta sprememba "močnejša", saj so v njej razvijalci namestili RAM 4 GB. Toda povprečni uporabnik in 32 GB bosta več kot dovolj.

Avtonomija

Baterija - nedvomna prednost Xiaomi Redmi Note 4X 3 /32GB. V pregledihuporabniki pohvalijo celotno linijo. Ta model ima baterijo 4100 miliamperov na uro. Ko so lastniki napravi dali testno vožnjo, so bili v komentarjih opisani naslednji rezultati:
 • Pregledovanje videa bo baterijo dalo le po 12 urah.
 • Približno 10-12 let z enim polnjenjem lahko "sedite" na internetu.
 • Ko gledate filme na spletu, morate počakati največ 10 ur.
 • Za polnjenje baterije je potreben napajalnik 2 A
  . Ne pozabite, da je proizvajalcu zelo priporočljivo uporabiti samo originalni s /u. V omrežju bo telefon polnil do 100% v približno 25 urah. Uporabniki zagotavljajo, da je s povprečno obremenitvijo baterije dovolj za 48 ur.

  Kamere

  Ali obstajajo pohvalne ocene za Xiaomi Redmi Note 4X 32GB Grey v smislu lastnosti fotoaparata? Seveda, ja! Glavni modul 13 Mp omogoča fotografiranje visoke kakovosti. Obstajajo opustitve, vendar so te slabosti del vseh pametnih telefonov tega segmenta. Matrica Sony IMX258 pa je kompilacija v podjetjih iz srednjega kraljestva. V video načinu se snemanje izvaja v polni kakovosti HD.
  Sprednji modul ima nižjo ločljivost - le 5 milijonov slikovnih pik. Kot osnova se uporablja Samsung Sensor. Uporabniki ocenijo kakovost fotografij kot povprečje.

  Operacijski sistem

  Programska oprema Xiaomi Redmi Note 4X 32GB prejme različne preglede. Dejstvo je, da čeprav je pripomoček pod nadzorom vseh znanih operacijskih sistemov "Android 6", vendar je na vrhu tega je korporativna lupina MIUI 8. Vmesnik se zelo razlikuje od "čistega" OS. Ti uporabnikiki niso prvič, da kupijo telefon za to podjetje, bo vse znano, a novinci prvič morajo razumeti. Na splošno je vmesnik precej privlačen. Obstaja veliko pomembnih možnosti. Najpogosteje uporabljene funkcije omogočajo hiter dostop. Uradna firmware je Russified.

  Komunikacije

  Številne ocene o Xiaomi Redmi Note 4X 32GB se nanašajo na komunikacijske zmogljivosti. Čeprav naprava podpira delo dveh sedmih, pri namestitvi pomnilniške kartice pa se bo treba odreči drugi. Tega pogleda ni imel vsak lastnik. Uradne različice pripomočka delujejo z vsemi komunikacijskimi standardi. Uporabniki so opazili, da je signal 2G /3G stabilen, vendar lahko pride do težav s 4G. Vendar je njihov razlog še vedno šibek.
  Modul Wi-Fi deluje v frekvenčnem območju 5 in 24 GHz. Preizkušen navigacijski sistem (BDS GLONASS, GPS). Lokacija se določi brez napak. Številni komentarji so namenjeni vmesniku IR. Z njim lahko lastniki upravljajo gospodinjske aparate s telefonom namesto z daljinskim upravljalnikom.

  Zvok

  Kakovost zvočnikov je omenjena v pregledih. Xiaomi Redmi Note 4X 32GB ni dobil nobenih pritožb glede tega merila. Glasnost je odlična, jezik govorca se slišno sliši. Če je treba priključiti slušalke, potem lahko prilagodite njihov zvok lahko poseben pripomoček. Nekateri uporabniki so opozorili, da se včasih pri predvajanju glasbe po glavnem zvočniku pojavijo govorice. Vendar se ta težava pojavlja redko.

  Prednosti in slabosti

  Kdo bo pomagal določiti prednostiin šibke točke Xiaomi Redmi Note 4X 32GB? Lastniški pregledi. Po njegovih besedah ​​je bil sestavljen seznam prednosti in slabosti. Koristi uporabnikov so:
 • Čeprav neoriginalna, a privlačna oblika.
 • Odlično za vse značilnosti zaslona.
 • Razmeroma močna strojna platforma.
 • Odlični kazalniki avtonomije.
 • Dostojna ločljivost glavne kamere.
 • Odličen volumen.
 • Obstajajo v tem modelu in minusih:
 • OS je nameščen v šesti različici, ko je veliko naprav že zasnovanih na sedmi.
 • Dokaj povprečne značilnosti sprednje kamere.
 • Kombinirana reža za kartico SIM in zunanji pogon.
 • Skromna oprema.
 • Sorodne publikacije