Kako povečati prsni koš v "Photoshopu": navodila

Podoba vsake osebe je individualna. Zelo pogosto veliko stvari ne ustreza samim sebi. Če lahko v športu resnično spreminjate svoje telo, potem je s fotografijo veliko lažje. Človek v slikah lahko ročno spreminjate s pomočjo grafičnega urejevalnika Adobe Photoshop. Tudi ko gre za, kako povečati svoje prsi v Photoshopu.

Plastično orodje

Ta grafični urejevalnik ima veliko prednosti. Z ustreznimi znanji so lahko rezultati dela v njem impresivni. Vsako živo bitje ali predmet se lahko spremeni v nepriznavanje. No, seveda, s pomočjo njega se lahko naučite, kako povečati prsi v Photoshopu. Za vsak namen obstajajo določene metode. Če želite spremeniti barvo las - uporabite barvno lučko in barvno ravnovesje. Moraš narediti fotografijo bolj sočno in kontrastno - točka "krivulj" lahko pomaga. No, če se resnično želite znebiti grdega želodca ali povečati prsni koš - vam bo "plastično" orodje v "Photoshopu" vedno na voljo.


Samo ime "plastika" opisuje lastne zmožnosti te komponente: z vplivanjem na želeni del fotografije "izbrišete" izbrano območje, kot ga potrebujete. Orodje je zelo zanimivo in učinkovito, vendar ga je težko delati. Z dolgotrajno prakso, pozornostjo in previdnostjo lahko veščino uporabe te virtualne naprave obvladate dobesedno v pol ure.

Povečajte prsi, zaženite

Preden začnete, izberitedokument, s katerim boste delali. Mogoče je, da od prvega časa za dosego želenega ne bo delovalo. Zato je bolje začeti z najpreprostejšimi deli, ki ne zahtevajo posebne intervencije. Odprite fotografijo v programu Adobe Photoshop. Ustvarite novo plast z bližnjico na tipkovnici Ctrl + J.
V zgornji plošči kliknite točko menija "filter" in nato "plastika". Pred vami se bo prikazala siva plošča. Na njem se bomo naučili, kako povečati velikost prsnega koša "Photoshop".
Izberite vrstico velikosti krtače in jo nastavite tako, da bo delovala s sliko. Navedite tudi intenziteto pritiska krtače. Te številke so odvisne od področja, ki ga morate spremeniti.

Uporaba plastike

Ko ste nastavili potrebne metrike za to orodje, začnite povečevati prsi. Postavite miško preko prsi in pritisnite levi gumb miške. Nato začnite tiho potiskati kazalec. Vidite lahko raztegnjeno območje, ki ste ga izbrali za raztezanje.


Plastika v Photoshopu je zelo zanimiva. Izloči izbrani del, vendar ne shrani strukture kontur ali majhnih delov slike. Na primer, če je na kraju samem cvetlični vzorec, ki ga želite povečati /zmanjšati, se bo to samo prelilo. Delajte lepo in gladko, da se izognete temu nesporazumu. Ko končate urejanje - kliknite ok.
To je vse. Prav te nepomembne mahinacije vam bodo pomagale pri vprašanju, kako povečati prsi v Photoshopu.

Opomba

Kot je že omenjeno v tem članku, lahko orodje "plastika" z malomarno uporabo pokvari vaše umetniško delo. Lahko zamegli nekaj mest na fotografiji, tudi če se jih niste dotaknili z miškinim kazalcem. Ampak to ni strašljivo.
Za preklic sprememb, ki jih je naredila plastika - kliknite na gumb "prekliči" na isti sivi plošči, kjer ste povečali /zmanjšali vse predmete. Z možnostjo povečanja prsnega koša v Photoshopu lahko pretvorite vse druge dele telesa. Načelo dela ni nič drugače. Poleg tega lahko v kombinaciji s plastiko uporabite plastne maske. Pomagali bodo, če bo potrebno odstraniti iz dokumenta ne vse, ampak le del opravljenih popravkov in bodo lahko dopolnili končni rezultat vašega dela. Vsaka fotografija ne pride do želenega učinka. Realno urejanje zahtevanih podrobnosti pogosto ne deluje neodvisno. To je zato, ker delo z nekaterimi okviri zahteva dodatno znanje. To je povsem normalno, saj so dejavnosti profesionalnega retuširanja lahko povsem primerljive z delom umetnika.

Sorodne publikacije