Kako ponastaviti napravo Android na tovarniške nastavitve: navodila po korakih

Če je vaš pametni telefon Android začel delati počasi, je začel redno viseti in se ne odzivati ​​na ukaze, lahko to težavo rešite sami. V sodobnih telefonih obstaja precej močna možnost, znana kot trdi reset.

Priprava na ponastavitev

Kako ponastaviti "Android" na tovarniške nastavitve? Najprej morate izklopiti telefon in nato držati določeno kombinacijo tipk. Na zaslonu morate imeti meni. Izbrati mora ponastavitev na začetne nastavitve, potem pa se bo telefon sam izklopil in ponovno vklopil. To lahko traja nekaj minut, včasih pa lahko naprave upravljajo ta ukaz do 15 minut za ta postopek. Takoj, ko se naprava ponovno zažene, je vmesnik podoben novemu. Spreminjate in prenašate aplikacije po lastni presoji.


Najpogosteje uporabljena različica

Kako ponastaviti napravo Android na tovarniške nastavitve? Ko je pametni telefon izklopljen, hkrati pritisnite in držite tipko za povečanje glasnosti in tipko za glasnost, dokler se ne prikaže zaslon z nekaj razpoložljivimi možnostmi. Običajno traja približno 20 sekund. Ko se prikaže ta meni, lahko spustite tipke za zadrževanje.
Pritisnite tipko za nastavitev glasnosti, da se parametri znižajo, dokler ne prikažejo reset na FACTORY RESET. Za izbiro te postavke pritisnite tipko za vklop /izklop. Na izključenem telefonu,Pritisnite in držite gumba za dom in napajanje. Takoj, ko se prikaže okno za obnovitev Android, znova pritisnite gumb Domov in nato hkrati tipke za glasnost.
Spustite vse pritisnjene tipke in nato uporabite gumb za zmanjšanje glasnosti, da se pomaknete na možnost »brisanje /ponastavitev na tovarniške nastavitve«. Ko izberete to možnost, pritisnite tipko za vklop /izklop, da jo zaženete. Takoj, ko vidite vprašanje »Potrdi brisanje vseh podatkov?«, Uporabite gumb za zmanjšanje glasnosti, da izberete odgovor »Da, izbrišite vse uporabniške podatke«, nato kliknite »Napajanje«.

To je najpogosteje uporabljena možnost ponastavitve naprave Android na tovarniške nastavitve z gumbi.

Če se nastavitve razlikujejo od zgoraj navedenih

Poleg tega postane običajna metoda trdega ponastavitve in druge kombinacije dejanj običajna. Novi pametni telefoni Samsung Galaxy S III, S4 Galaxy Note in tako naprej uporabljajo druge konfiguracije. Kako resetirati Samsung Android »na tovarniške nastavitve?
Ko je naprava izklopljena, hkrati pritisnite in držite tipko za povečanje glasnosti, "Home" in "Power". Ko se telefon ne zamegli (ali pa se na zaslonu prikaže logotip GALAXY), spustite tipko za vklop /izklop, vendar jo še naprej držite navzgor in domov. To je treba storiti, dokler se ne prikaže zaslon »Obnovitev sistema Android«. Uporabite gumbe za pomikanje in izberite možnost "brisanje podatkov /ponastavitev na tovarniške nastavitve" in nato "Power", da dokončate izbiro. ZKo končate ponastavitev na tovarniške nastavitve, lahko s tipkami Volume in Power označite in izberete "Reboot system now" ("Znova zaženite sistem zdaj"), po katerem se bo ponastavila trda ponastavitev.

Druga redka konfiguracija

V Samsungu Gio (GT-S5660) se uporablja manj običajen način, da se Android pametni telefon znova napolni. Kako ponastavite napravo Android na tovarniško privzeto?
Izklopite telefon tako, da pritisnete gumb za vklop ali odstranite in ponovno vstavite baterijo (če je na voljo). Ko je naprava izklopljena, hkrati pritisnite in držite gumba za dom in napajanje. Ko je telefon vklopljen in se na zaslonu prikaže njegov logotip, lahko spustite gumb za vklop, vendar morate še naprej klikniti Home, dokler se ne prikaže zaslon Android Restore. S tipkama za glasnost označite element "brisanje podatkov /ponastavitev na tovarniške privzete vrednosti", nato pa s tipko Domov dokončajte izbiro. S tipkama za nastavljanje glasnosti se pomaknite navzdol, dokler ne izberete možnosti »Da, izbriši vse uporabniške podatke«, in izvedite izbor na podoben način. Pripomoček se bo znova zagnal, potem pa bo izveden trdi reset.

Ponastavite na tovarniške nastavitve »Androyd Lenovo«?

Naprave Lenovo, tako kot druge naprave Android, imajo tudi možnost ponastavitve na tovarniške podatke, ki uporabnikom omogočajo, da izbrišejo vse osebne datoteke, nastavitve in aplikacije ter napravo preklopijo v "izven polja". To vprašanje zastavlja veliko uporabnikov, saj je vmesnik "Lenovo" dovoljPoseben pogled in nastavitve v njem so lahko zelo različne.

Če vaš mobilni telefon ali tablični računalnik iz te blagovne znamke postane zelo počasen, se njegovo delo redno zruši, se želite znebiti virusa ali pa mobilni operacijski sistem noče delati, napravo lahko vrnete in obnovite v prvotno stanje.
Ker bo ponastavitev izbrisala vaše osebne datoteke in dokumente iz naprave Lenovo, strokovnjaki močno priporočajo, da shranite vse pomembne podatke na zunanjo napravo za shranjevanje ali računalnik. Kako ponastaviti Android na tovarniške nastavitve te naprave?

Ko vklopite pripomoček

Če lahko vklopite telefon ali tablični računalnik Lenovo in se prijavite v njegov sistem, lahko preprosto izvedete njegovo "ponovno zagon" iz namestitve, tako da izberete ustrezno menijsko vrstico. V razdelku »Osebni podatki« poiščite in tapnite »Tovarniške nastavitve«, da začnete brisati vse podatke v telefonu ali tabličnem računalniku. Kliknite gumb "Ponastavi" na dnu seznama. Morda boste prejeli še eno sporočilo: "Izbrišite vse osebne podatke in prenesene programe? Tega dejanja ne boste mogli preklicati! " Kliknite gumb Odstrani vse, da napravo Lenovo znova zaženete na tovarniške nastavitve.
Izbrišite vse informacije iz notranjega pomnilnika pripomočka, vključno z:
 • vašim Google Računom;
 • podatki in nastavitve sistema in aplikacije;
 • preneseni programi;
 • glasba;
 • fotografije;
 • drugi uporabniški podatki.
 • Kako ponastaviti pokvarjenoNaprava Lenovo?

  Kot je omenjeno zgoraj, obstaja še en način ponastavitve Androidovih telefonov ali tabličnih računalnikov s klikom na gumbe strojne opreme. Znan je kot togo ponovno zagon. Včasih se lahko vaš sistem tako resno zruši, da ne boste mogli vklopiti pripomočka in vstopiti v meni. Kako v tem primeru ponastaviti napravo Android na tovarniške nastavitve? V tem primeru lahko na telefonu Lenovo opravite trdo ponastavitev in ga vrnete v prvotne tovarniške nastavitve. Izklopiti morate telefon, počakati nekaj minut, nato hkrati pritisniti obe tipki za vklop /izklop in glasnost ter ju držati, dokler ne vstopite v način za obnovitev in ponovno zaženete napravo Lenovo. Ko se nahajate, uporabite gumba za pomikanje navzgor in navzdol, da se pomaknete navzgor ali navzdol in izberete elemente seznama, nato pa pritisnite gumb za vklop, da potrdite izbrani element. V načinu obnovitve Lenovo izberite "Izbriši podatke /ponastavitev na tovarniške nastavitve" in potrdite izbiro, nato izberite "Izbriši particijo predpomnilnika". Nato pojdite v meni gor in izberite "Reload System Now" in potrdite izbiro. Po teh korakih bo telefon ali tablični računalnik znova zagnan. Poleg tega ta način ponastavitve Android na tovarniške nastavitve deluje tudi v primerih, ko se ne morete spomniti gesla ali grafike, da odklenete zaslon. Lahko jih izbrišete s tem postopkom.

  Sorodne publikacije