Runtime Broker - Kakšen je ta postopek za "Task Manager"?

Le malo uporabnikov ve, da je ta program Runtime Broker, in najpogosteje se seznanijo z njegovim obstojem, ko začne obesiti računalnik. Nato z odprtjem upravitelja opravil vidijo, da je poraba sredstev s tem postopkom previsoka. Članek vam bo povedal, kakšen je Runtime Broker, zakaj nalaga procesor in RAM, kot tudi priporočila za odpravljanje težave.

Runtime Broker - kaj je to

Najprej opredelimo proces, da bi dobili idejo o tem, s čimer imamo opravka. Posledično je Runtime Broker proces, ki je odgovoren za delo aplikacij iz Microsoftove trgovine. Natančneje, pomaga upravljati dovoljenja. Po zagonu računalnika se zažene in nadaljuje z delom v ozadju, ne da bi motil uporabnika. Obremenitev osrednjega procesorja in RAM-a je minimalna, zato, če opazite kakršne koli težave z računalnikom, ki so povezane z Runtime Brokerjem, morate narediti nekaj dejanj.


Runtime Broker nalaga RAM

Ugotovili smo, da je Runtime Broker proces, ki porabi najmanj RAM-a. Če želite biti natančni, le nekaj megabajtov. Ampak na neki točki boste morda opazili, da gre en gigabajt prostora. Zdaj bomo razumeli, kaj storiti v tem primeru. Ne bomo se posluževali razlogov, vsi so na sistemski ravni, pomembno je vedeti, kako popraviti stanje. In to je lažje kot preprosto. Najprej morate dokončati postopek v upravitelju opravil.nato znova zaženite računalnik. Po tem bi moral problem izginiti.

Runtime Broker nalaga procesor

O RAM-u smo že govorili, ampak zato, ker se lahko ta proces naloži in CPU. V bistvu, če RAM je vse jasno - vzrok problema je sistem neuspeh, potem CPU ni vse tako jasno. To so lahko virusi, ki spreminjajo proces, in morda banalno napako sistema. V vsakem primeru ponovno zaženite računalnik, morda bo pomagal. Če ne, potem preberite spodnji članek.


Reševanje problemov

Ugotovili smo že, da je Runtime Broker proces, ki je odgovoren za delo aplikacij iz Microsoftove trgovine in verjetnost, da bo okužen z virusom. premajhna. Torej, če opazite prekomerno porabo sredstev s tem procesom, je treba rešiti problem na sistemski ravni. To bomo storili zdaj.

Sporočilo onemogočimo

Vemo, da je Runtime Broker proces, ki preprosto ne bo naložil sistema, zato je težava v drugem. Številni uporabniki so opazili povezavo procesa s sistemskimi sporočili, ko so rekli, da je delo izvajalca posredovanja normalizirano.
 • Vnesite sistemske nastavitve.
 • Odprite meni "Sistem".
 • Pojdite na razdelek "Opozorila in dejanja".
 • Vključite vsa stikala v položaj "izklop".
 • Po tem ponovno zaženite računalnik - težavo je treba rešiti. Ampak za vsak slučaj, preverite, da ga antivirus od tretji razvijalec, morda v vsem je kriv škodljivProgramska oprema

  Zaključek

  Zdaj veste, da je posrednik izvajanja proces, ki ne bi smel obremeniti sistema, in če se, potem je potrebno nujno ukrepanje. Z uporabo zgoraj opisanih navodil lahko zlahka rešite težavo.

  Sorodne publikacije