Lake posestvo, "Skyrim": izboljšanje, širitev

Kaj Dovakin ne sanja o svojem vogalu v enem od slikovitih krajev v provinci Skyrim? Z izdajo dodatka The Elder Scrolls: Razvijalci Hearthfire so igralcu dali priložnost, da zgradijo svoje Lakeside Estate. "Skyrim" je bogat v slikovitih krajih, približno eni od njih in bodo obravnavani v članku.

Sedite do ognjišča?

Videz dodatka Heathfire ("Family Hearth") je v igro prinesel elemente žanra "simulator življenja". Zamisel o možnosti izgradnje lastnega posestva z ducat ali dvema poželjivima argonskima devicama v obliki uslužbencev in Serane v obliki njegove žene (kot tudi pijanih bojev Dovakinov ob istem času s predpripravo in kurtizanami) je bolje takoj pritisniti.


Dejavniki, ki omejujejo turbulentno fantazijo igralca, se pojavijo na vsakem koraku, vendar v dokaj zmerni količini. Zelo priložnost, da imamo parcelo, prinaša veliko raznolikosti v igro "Skyrim". Širitev "Lake" nepremičnine je mogoče storiti tako z mods, in brez njih.

Kako priti do posestva

Kje najti posestvo na jezeru? Skyrim je znan po lepih krajih, toda tokrat o območju severovzhodno od Falca. Med igro se Dovakin sreča s kozarcem iz jarle omenjenega mesta, ki bo predal pismo s predlogom za nakup zemljiških deležev za 5000 septim. Ali pa lahko protagonist samostojno obišče omenjenega vladarja in dobi priložnost, da zgradi posestvo po opravljenih več nalogah. Jarl ali njegov vodja bo zagotovo razložil, kakopojdite na že pridobljeno zemljišče (po plačilu 5000 septimov), vendar načeloma ni potrebno poslušati poti do konca, ker oznaka na zemljevidu že obstaja.


O terenu

Na kratko o mestu samem: nahaja se v gozdu gozda, saj se lahko grabežljive živali izgubijo na posestvu, kar ni pomembno, ali je lastnik hiše ali ne. Volkovi lahko napadajo govedo ob katerem koli času dneva. Ne daleč na jugu je miza za obredne žrtve. Prostor za vzgojo otrok, ki ga lahko dobi junak, je skoraj popoln, razen predpostavke, da je v bližini (južno od že omenjenega oltarja) prisotna ropska plenarnost, od koder se napadi izvedejo zaradi napada in ropa karavanskih prikolic. Poimenovan Pine Bailiff, nevsiljiva zgradba je bolj podobna gozdarju. Ampak, če ste ga podvrženi temeljitemu iskanju, lahko najdete skrivni premik v taboriščne kriminalce.

Začetek gradnje

Ni naključje, da bo izbran kraj, kjer se bo zgradilo jezero, "Skyrim" je bogat z različnimi gradbenimi materiali (kot tudi presenečenja). Zemljišče je v gozdu. Pri približevanju gradbišču prihodnjega posestva lahko najdete skrinjo z gradbenim materialom, delovno mizo, nakovalo in risalno mizo. Očitno je Jarl vnaprej skrbel, da se Dovakin ničesar ne bo odrekel. Najprej morate počistiti obstoječi nabiralnik. Nato uporabite risalno mizo, da pripravite načrt za majhno hišo, ker je na večji še vedno veliko virov.

Polaganje temeljev

Za izdelavo nohtov morate uporabiti nakovalo, ki bo zahtevalo trideset kosov. Naslednji - zateči k pomoči stroja za polaganje temeljev prihodnjega oblikovanja. Občasno, od stroja do nakovala, se ustvarijo okviri zidov in stene, tla, streha in seveda vhodna vrata.
Ko morate vstopiti notri. Tam lahko najdete majhen stroj za oblikovanje pohištva in notranjo opremo prostora, kot tudi prsni koš. Če želite to narediti, morate izbrati particijo s pohištvom na delovni plošči in ustvariti želeni notranji predmet. Vsak ima svoj sedež v hiši, ki je ni mogoče spremeniti. V tako preprosti strukturi ni pentagram duš, ni alkimističnih laboratorijev. In na splošno je ta hiša daleč od zastopnika, ki ga predstavlja običajno igralec Dovakinova rezidenca, prežeta z duhom bitk, velikimi podvigi in izstreljenimi koleni. Izgleda kot proračunska različica posestva, ki se imenuje posestvo jezera. "Skyrim" je svet, v katerem je veliko virov. Potem morate narediti njihovo ekstrakcijo, da bi bistveno izboljšali dom protagonista.

"Skyrim". Dvorec "Jezero". Kako najeti upravljavca in služabnika

Da bi imenovali spremljevalca na zgornji položaj, ga je treba najprej pripeljati do zapuščine. Na voljo bo tudi ustrezna podružnica za dialog, ki služi logični povezavi znaka s premoženjem kot častnikom. V igri "Skyrim" je upravitelj posestva "Jezero" pozvan k nadzoru premoženja protagonista v njegovi odsotnosti. Glavne značilnosti:
 • pomoč pri nakupugradbeni materiali so vzorec lesa, gline in kamna;
 • preko njega lahko kupite govedo (kokoši in krave);
 • lahko v hiši imenujejo uslužbence, kot so bard in voznik;
 • ko napadajo nekoga v dvorcu, se upira na vse možne načine.
 • Glavna dvorana

  Izboljšanje posestva "Ozerny" ("Skyrim") do pomembnejše strukture poteka po istih pravilih kot pri gradnji majhnega doma - z uporabo risalne plošče. Po izvedbi takšnega dejanja se prva zgrajena hiša spremeni v hodnik - očisti se posteljo, vendar so na ogled razstavna stojala in stojala za orožje.
  Glavna dvorana je bistveno večja, običajno razdeljena na oddelke: prvo nadstropje je sestavljeno iz jedilnice in dnevnega prostora ter drugega nadstropja. Jedilnica je takoj na prehodu iz hodnika - tukaj lahko postavite laboratorijskega alkemičarja. V sobi za počitek nastavite nakovalo, bife (vsi ukradeni sladki zvitki so sestavljeni in ne samo), kot tudi vhod v klet. Če želite priti v to sobo, lahko skozi večerjo. Delovna miza v prostoru za sprejem hrane vam omogoča tudi izdelavo pentagrama tuša, ki je nameščen v drugem nadstropju, razen za enojne postelje (za otroke) in dvojne (za moža /ženo in protagonista igre Skyrim).
  Mod za izboljšanje posestva "Ozernoe" lahko doda sobo, v kateri bodo živeli spremljevalci glavnega junaka, prilagodi osvetlitev celotnega posestva in na vhod v dvorec postavi tudi tri straže.

  Zemljišče

  Nadaljnje izboljšanje posestva"Ozernoe" ("Skyrim") poteka v obliki ureditve sosednjih območij s pomočjo strojnega orodja. Vse, kar je mogoče zgraditi na dvorišču, je v poglavju "Razno". Takšne elemente je mogoče zgraditi kot:
 • Palisadnik. Lastnosti so intuitivne iz imena: lahko pridelujete zelenjavo in sestavne dele za uporabo na mizi.
 • Stabilno. Tu je konjska stojnica. Skateboard lahko kupite preko managerja za skromno ceno 1000 septim.
 • Oddelek. Tukaj gospodinja pobere kravo in tri piščance. Krava proizvaja mleko, ki se pojavi v omari v kuhinji, piščanci nosijo jajca. Odgovornosti so načeloma intuitivne.
 • Oven vsebuje celice medu in dejansko prebivalce - čebele.
 • Na dvorišču je mogoče namestiti stroj za strojenje, stroj za taljenje, kovanje in brus. Namen se ne razlikuje od istih elementov kakršne koli kovačnice v odprtih prostorih province Skyrim.
 • Nadaljnje izboljšanje posestva na jezeru? Enostavno!

  Rich Dovakin bo vedno našel, kako okusiti svoj dom. Če prostor ni dovolj, lahko zgradite drugega. Glavna dvorana je opremljena s tremi krili: severno, vzhodno in zahodno. Predvidene so tri vrste struktur vsakega izmed njih - skupaj je devet variacij. Mod za posestvo "Ozernoe" v Skyrimu bodo dodali tudi ograje po obodu, prilagodili osvetlitev in barvno shemo okolja, se naselili v posestvu konobe in dodali rudnike za pridobivanje korunda, železa, srebra in zlata.

  Vzhodno krilo

 • Knjižnica.Uporablja se izključno za shranjevanje knjig. V skladu s tem lahko zgradite tukaj le police za vse vrste folij.
 • Kuhinja. Vključuje grelnike za kuhanje. Maso kompleksnih receptov jedi lahko najdete na odprtih prostorih "Skyrim" ali kupite pri trgovcih.
 • Oborožena. V fazi gradnje daje Dovakinu vrsto stojal za orožje, manekenke in vitrine.
 • Severno krilo

 • Navdušenec. Tukaj so sefi in kovčki, kjer lahko naredite vse. Dovakin zelo pogosto trpi zaradi nabiranja manije in v svoj nahrbtnik vleče, kar je slabo, v upanju, da bo kdaj prišlo prav. In če ne - lahko daš vse v shrambo.
 • Alkemijski laboratorij. Napredna varianta majhnega alkemičnega stojala, ki se nahaja v jedilnici. Razlikuje se le od zunaj, funkcije so enake.
 • Prostor za pokal. Najbolj zanimiva možnost iz predlaganega. Seveda je zanimanje povsem estetsko - v odmoru je mogoče občudovati polnjene zaklane bitja.
 • Zahodno krilo

 • Laboratorij za čarobnost. Podobna zgodba z vogalom alkimista. Bolj ambiciozna, estetsko privlačna in atmosferska. Funkcionalno se nič ne razlikuje od že obstoječega pentagrama duš.
 • Rastlinjak. Še en analog. Ampak ta čas, analog kamina in funkcionalno naprednejši - so kresnice, metulji, čebela gnezda in satja. In tudi veliko posod za shranjevanje.
 • ​​
 • Spalnica. Pomembnost te konstrukcije je, da je primerna za vsein bilo je udobno živeti v dvorcu. Koliko prebivalcev je toliko postelj. V nasprotnem primeru bo moral nekdo spati v vrsti.
 • Klet

  Zadnji dotik je ureditev ječe. Praviloma protagonist tu postavlja kovačnico z vsemi potrebnimi sestavinami, kakor tudi oltarje devetih božanstev, katerih slike se pojavljajo na odprtem prostoru pokrajine "Skyrim". Mod za širitev posestva "jezero" vam omogoča tudi, da zgradite zapor z zaporniki ali zgradite gobarjenje.
  Če je znak vampir (aplikacija TES: Dawnguard), je v kleti nameščena krsta.

  Sklepna ugotovitev

  Treba je opozoriti na nekatere značilnosti zapuščine. Na primer, strukture, kot so laboratoriji alkimisti in čarniki, knjižnica, imajo obliko turretov na obeh straneh posestva. Iz opazovalnega krova se odpira čudovit razgled na okrožje, zato je zelo priročno, da se napadalci na kmetiji odvrnejo s pomočjo loka ali čarovnije. Vsakdo lahko napada: od zločinov, ki so izbrali klet, ki se konča z volkovi, ki jih je mogoče razglasiti ob kateremkoli času dneva in prerezati vse živine. Banditi tudi občasno obiščejo dvorce. Ugrabili so ali ubili govedo, ugrabili njegovo ženo in pustili pismo, v katerem so prosili za odkupnino. Vendar pa je preprosto obrniti dekle - ubiti vse. Včasih napadajo draaugre, velikane in celo zmaje. V primeru vampirske invazije v odsotnosti lastnika se bodo vsi prebivalci spremenili v ta krvoločna bitja. Posebej je treba opozoriti, da je predvideno, da se ne ustanovi nobena nepremičnina, ampak trije na odprtem prostoru province Skyrim. Hiša"Maestro Lake" - samo eden od njih. Dovakin lahko kupi dvorec Winstad - kraj nedaleč od Hjalmarke. Ona je tik ob grobnicah starih Severnih, tako da Draaugras, od časa do časa, tekel na plamen - pojav tukaj je precej pogosta. Posestvo Heljarkenove dvorane se nahaja na meji med Vaytranom in Belim morjem. Od tu se jasno vidi Krv sveta in drakonska meja. Ni dragurovs, vendar obstajajo velikani, znani po svoji sposobnosti, da pošljejo igralca v okolatramilskuy orbito z enim udarcem kluba. Vsak dvorec ima svojo posebnost. V posestvu Ozerny lahko zgradite čebelnjak, v Winstadu - vrtec za ribe in v Heljarken-Holi - mlin za žito.
  Med otroki iz Skyrima ga iz nekega razloga uporablja premoženje Lazer. Očitno, še vedno raje čebele za ribe in moke prah. Kot je bilo že omenjeno, obstaja devet variant gradnje severnega, vzhodnega in zahodnega krila, vendar je mogoče izbrati le tri. Če obstaja želja za izgradnjo vseh devet, potem boste morali kupiti vse tri zemljišča. Steward je bolje, da imenuje najmočnejšega in živega spremljevalca, ki se lahko vzdrži napadov. Še posebej, ko gre za vampirje. Zapustiti Serano kot domačega guvernerja (s pomočjo moda) je malo nelogično, ker je to dekle najbolj koristno v bitki kot spremljevalka. Obstaja tudi veliko modifikacij, ki omogočajo ne samo izboljšanje posestva, temveč tudi zaposlovanje posebnih menedžerjev, ki lahko opravljajo tudi funkcije zaščite Dovakinovega posestva. Kljub velikim omejitvam, omenjenim v prvem, ostaja osebno premoženje zelo velikouporaben dodatek k igri. Vsi tukaj bodo našli nekaj svojega. Za nekoga je to vir surovine za kovanje oklepov ali izobilja alkimičnih sestavin. In za nekoga - vir edinstvenih screenshotov a la "Dovakin na stolu" ali "blizu peči", in če poskusite z modi, potem v rokah Serana.

  Sorodne publikacije