Kako povečati težo v "Stalker: Call of Pripyat". Vse načine za rešitev problema

Mnogi ljubitelji igre "Stalker" se soočajo z enim neprijetnim problemom - po velikem boju ali dolgem iskanju artefaktov je vaš junak zbral veliko "podkupnin", ki se še težko ali sploh premikajo na kraju samem. Dejstvo je, da je igra privzeto nastavljena na bar 60 kg, in če jo igralec preseže, bo hitrost njenega gibanja bistveno padla, kot tudi priložnost za vožnjo. To je tisto, kar igralci razmišljajo o tem, kako povečati težo v "Stalker: Call of Pripyat". V našem pripomočku boste našli odgovor na to vprašanje.
Zakaj tako malo?

Mnogi igralci se pritožujejo, da ni hitrega in enostavnega načina za povečanje teže pri "Stalker: Call of Pripyat". Vendar se spomnimo, da je bila ta igra ustvarjena kot realističen projekt. In dopustnih 60 kg - to je že presega realnost, ker nekaj ljudi s tako breme ne more samo hoditi, temveč tudi teči, medtem ko občasno streljanje off sovražniki. Seveda, če nimate "eksoskeleta". Kljub temu pa je to igra in ima veliko vrzeli, ki vam omogočajo, da zavajate sistem.

"Iskreni" načini

Ena od najpreprostejših in najbolj "pravnih" metod za povečanje teže pri "Stalker: Call of Pripyat" je upor trupa kot nahrbtnik. Kako izgleda? Približuješ se vsakemu mrtvemu človeku in odpreš njegov inventar. Potem morate premakniti vse svoje stvari, razen najbolj potrebnega, to truplo. Ostaja samo, da pomagamo mrtvemu človekuTipke Shift + F do najbližjega ponudnika, kateremu boste prodali nepotrebno "podkupnino".Še en "zakonit" način prenosa teže je nakup eksoskeleta, ki bo povečal vašo nosilnost na 100 kg. Lahko kupite takšno obleko od trgovcev frakcij "Svoboda" ali "Borg". Poleg tega je tako "presenečenje" mogoče najti v skrivališčih ali trupelih ubitih nasprotnikov.

"Stalker: Call of Pripyat". Kako povečati težo nahrbtnika z uporabo goljufij

Za uporabo takega ukaza morate med igro odpreti konzolo. To lahko storite s tipko "~". Nato morate napisati naslednjo kombinacijo: g_always_run 1. Ta ukaz ne bo povečal teže, ki ste jo prinesli, ampak vam bo omogočila, da pobegnete tudi s precejšnjo "preobremenitvijo", ki pogosto postane velik problem v igri "Stalker: Call of Pripyat".

Kako povečati prenosno težo v nastavitvah igre

Da bi se znebili težav z "preobremenitvijo" enkrat za vselej, je treba nekatere podatke popraviti v sami igri. V ta namen pojdite v glavno mapo. Po tem boste morali poiskati in poiskati imenik gamedata. Poiščite mapo configs in znotraj oddelka bitja. Tukaj potrebujemo datoteko z imenom actor.ltx. Za spremembo je potrebno uporabiti "Beležnico". Poiščite niz max_walk_weight = 60, ki je determinanta meje prenosne mase. Popravite številko "60" na tisto, ki jo želite, na primer, "500" - to bo omogočilo, da vaš junak potegne pol tono brez posledic. Nato morate shraniti spremembe z uporabobližnjica na tipkovnici Ctrl + S.
Ampak ne mislite, da je to odgovor na vprašanje, kako povečati težo v "Stalker: Call of Pripyat". Morate spremeniti prag "kritične teže", v katerem lik izgubi sposobnost za hitro vožnjo in skok. Če želite to narediti, znova odprite mapo gamedata in v njej poiščite razdelek configs. Tukaj morate najti datoteko, imenovano system.ltx in jo odpreti s pomočjo beležnice. Poiščite vrstico max_weight = 50 in spremenite zadnjo številko na tisto, ki vam ustreza. Po tem boste morali shraniti spremembe in začeti igro. Zdaj problem "preobremenitve" vam ne bo skrbelo. Mimogrede, takšna dejanja delujejo na vseh delih igre. Torej lahko to navodilo uporabimo za "Chronicles of Chornobyl", kot tudi za "Čisto nebo".

Sorodne publikacije