Glavni junaki. "Doto-2": seznam in značilnosti znakov

V igri Dota 2 je veliko število različnih junakov, ki imajo edinstvene sposobnosti. Udeleženec ima možnost, da samostojno izbere lik. Da bi to naredili, so junaki. "Doto-2" jim daje velik seznam. Zato novinci težko navigirajo.

Vrste

Torej je naša tema junaki igre. Doto-2 ponuja seznam 130 močnih znakov. Vsi predstavljeni liki so bili tudi v izvirni različici igre "Dot". Na splošno lahko vse znake razdelimo v tri vrste, ki se jih med seboj dejansko razlikujejo. To je inteligenca, agilnost in moč. Lahko jih tudi razdelimo v dve frakciji - temo in svetlobo.

Leader

Imenujejo se tudi „trde črke“. "Doto-2" seznam junakov ponuja precej velik, zato smo se odločili, da prinesemo enega najbolj priljubljenih likov. Seveda je ta Anti-Mage absolutna trdnost. Očitno je slabši od mnogih junakov. "Doto-2" doda seznam svojih znakov. Vendar se ta predstavnik odlikuje z dejstvom, da je večinoma namenjen tesnemu boju. Osnovna značilnost tega junaka je določena - spretnost.

Heroji ("Doto-2"): seznam

Če še niste izbrali tega junaka, morate vedeti, da se njegova prva svobodna sposobnost imenuje Mana Break. Prav tako lahko vidite, kaj so posebni in drugi junaki. Seznam je obsežen, morda boste za vas našli nekakšen kompromis. Toda dani junak je super za vsakega newbieja, ki ne želiizgubite prvo bitko. Obrnimo se na seznam svetlih ljudi. Predstavniki sil so: Bristelbeek, Timberso, Ayoj, Defender Treant, Brumaster, Alkimist, Guskar, Omninight, Kloverk, kralj zmajev, Beat Master, Kunka, Tiny, Sven, Ershayker. Najpametnejši so: žgana žganja, Lone Druid, Girokopter, Ursa, Bounty Hunter, Moon, Sniper, Ricky, Phantom Lancer, Morphing, Mir, Jagernath, Drow Ranger, Antimage.

Sorodne publikacije