Kako pripraviti nalepko: namigi

Nalepka je angleška beseda, prevedena v ruščino kot "nalepka". Tako lahko uporabljate oba imena, vsebina bo enaka. Vsakdo pozna nalepke že od otroštva in vsi vedo, da so barvite slike na različne teme. Bile so zbirateljske, zamenjane za njih. Zdaj brez nalepk ne more storiti nobene samospoštujoče socialne mreže. Njihova priljubljenost je vse hitrejša, vedno več novih junakov, z veseljem pripravljeni ilustratorji in mnogi uspešno prodajajo. V zvezi s tem se lahko nekateri sprašujejo: od kod so prišli, kje se še uporabljajo, kako sami narisati nalepko in na kakšne internetne vire jih je mogoče postaviti?


Zgodovina nastanka in metode uporabe

Za začetek je vredno omeniti tiskane nalepke. Pojavili so se v Ameriki v 80-ih. Prve nalepke, ki so jih naredili sami, so bile iz nalepk, ki so imele dovolj prostora za risanje slike ali zapis. Po tem so jih odrezali in prilepili. V sodobnem svetu se oznake uporabljajo za različne namene. Natisnejo se in uporabljajo za blagovno znamko blaga ali samo za ljubitelje lepila povsod obarvane slike.
V bistvu so narejene na vinilni podlagi. Zaradi tega so precej odporni na vplive na okolje. Nalepke ne gorijo in se ne namakajo. To je še posebej uporabno, če se uporablja za promocijske ali informativne namene, na primer za označevanje avtomobilov. Temenalepke so lahko najrazličnejše, od priljubljenih memov, junakov filmov, serijskih publikacij ali video iger do podob, ki izražajo čustva, stanje posameznika ali kakšno informativno pritožbo. Tako ali drugače se lepo obarvajo nalepke.


Nalepka umetnost

Mimogrede, obstaja umetniško lepljenje, tako imenovana nalepka-art, ali nalepka-bombardiranje. V spodnji vrstici je lepljenje nalepk (ali "bombe") z igralno palico, prenosnikom ali celo avtomobilom. Morda je bilo to sprva narejeno, da bi nekaj prikrilo, kasneje pa se je v umetnosti spremenilo v celo smer.
V evropskih mestih je ulična nalepka-art, kjer barvite slike pritegajo mimo stebrov, zidov hiš in tako naprej. Slike so lahko tematske, aktualne in sploh ne nosijo semantične obremenitve, temveč preprosto za uspešno kombinacijo v barvi. Običajno jih spremljajo čitljive velike črke. Najbolj nenavaden način uporabe nalepk je ustvarjanje njihovih slik. Nekateri umetniki jih uporabljajo kot material, namesto barv. Tako se na primer ustvarjajo portreti, ki so kolaž številnih nalepk.

Nalepke v družabnih omrežjih

Kar se tiče socialnih omrežij, so tam majhne svetle slike zelo priljubljene. Skoraj vse socialne mreže in kurirji (iz angleške besede message - "sporočila") imajo svoje nalepke in vse niso brezplačne. Zamenjali so emoticons in so sposobni razsvetliti in izraziti več čustevkorespondenca Včasih lahko v klepetu zamenjajo besede ali cele stavke.
Prve nalepke so se pojavile v japonskem messenger LINE leta 2011. To sta bila dva preprosta znaka - Harejev zajec in Bear Brown. Takoj so osvojili srca uporabnikov. Sčasoma so se začeli pojavljati drugi junaki. Zdaj lahko nalepke najdete v priljubljenih telegramih, viberjih, sošolcih, Facebooku, VKontakte in tako naprej. Mimogrede, v Facebooku so brezplačni in jih je veliko.
Mnoge besedne nalepke so povezane z omrežjem VKontakte. Tam se uporabljajo od leta 2014. Ta socialna mreža aktivno promovira svoje nalepke. Obstaja več brezplačnih sklopov, vendar je večina plačanih. Pojavijo se tematske zbirke, namenjene dogodkom (pred dnevom astronavtike, nogometnim prvenstvom) ali pa pritegnejo pozornost na nove značilnosti. Mednje spadajo nalepka »Lis«, ki je narisana posebej za seznanjanje uporabnikov z novim razdelkom »Zgodovina«.

Nalepke za telegram

Messengerjev telegram postaja vse bolj priljubljen. Ta vir, ustvarjen za komunikacijo, se pogosto uporablja nalepke. Vsakdo lahko stori in doda svoje. Na voljo bodo vsem uporabnikom. Na primer, lahko narišete nalepke za mačke. Kot kaže praksa, mačka ljubi večino ljudi.
Postavljene slike morajo izpolnjevati glavna merila. Njihova velikost bi morala biti strogo 512x512 slikovnih pik, format PNG, ki je bel, in kar je najbolje na transparentnem ozadju, ne sme preseči 350 Kw.

Kako dodati Telegram?

ČeSi pogruntal, kako pripraviti nalepko in že imate nekaj pripravljen, pošlje "telegram" in delite s prijatelji. Za to, morate narediti naslednje. Najdi bot stike, ki so označeni kot @Stickers. podrobno On vam bo razložil postopek za svoja dejanja. Videli boste ekip iz dela. Ekipa newpack vas, da pridejo gor in vnesite ime za stykerpaka. Potem boste morali izbrati in dodati čustvene simbole, ki najbolj ustreza vašemu prvo sliko, in priložite to sliko. In zato, da bi za vse slike. Po vse slike naložene, jih lahko objavite z uporabo objavi. Ponovno vnesite kratko ime za nabor in povezavo s katero bo na voljo za prenos.

Nalepke lastne roke

Če želite, da bi oznako lastne proizvodnje, je najlažji način - je, da neposredno pripravi na lepilnim papirjem. Sestavljen v svinčnik nalepke lahko napišejo ali obarvan Markerjev risanje poligonov okoli obris slike. Postavite slike na neki razdalji drug od drugega.
Nato izrežemo obris slike pripravljeni in pritrdite kjerkoli. Toda te oznake so pomembne slabosti, in ta metoda je dobra le kot preskusno različico ali domačo uporabo. Ker je samolepilni papir trpežne in izdelava strani pripravljenih nalepk težko postaviti na tok, obstajajo tudi druge alternativne metode.

Kako pripraviti nalepko in da uredniki uporabo?

Danes, obstaja veliko grafičnourednike in programe, ki umetnikom in oblikovalcem omogočajo ustvarjanje lastnih nalepk za avtorske pravice. Najbolj primerne aplikacije so Adobe Photoshop, Illustrator, Paint Tool SAI, Corel Draw, Manga Studio. V bistvu so te slike upodobljene v vektorju z uporabo živih in opaznih barv. Seveda je takšen sodoben pripomoček kot grafična tabletka - za umetnika zelo uporabna stvar, vendar lahko v računalniških programih in brez njega. Kako pripraviti nalepke po stopnjah, brez uporabe grafične tablice, lahko povem naslednji video.
Morda nimate plošče, toda fantazijske in osnovne risarske spretnosti bi morale biti. Izbrati uspešno temo, ki izgleda dobro kot nalepke, ni tako težko, kar je najpomembneje, da sledimo, kaj je na vrhuncu priljubljenosti.

Kako pripraviti nalepke v Photoshopu?

Da bi začeli, morate razmisliti o tem, kako in kje bo nalepka uporabljena za tiskanje ali internet. To je odvisno od velikosti slike, ki jo nastavite. Delovno območje bi moralo biti dovolj, da se prikaže. V nastavitvah slike morate izbrati barvni način CMYK, ločljivost 300 dpi. Če je za tiskanje narisana nalepka, mora imeti bela kontura nekaj milimetrov. To lahko storite na naslednji način. Medtem ko ste na plasti s sliko, dvakrat kliknite nanj in v oknu Layer Style izberite "Stroke". Biti mora bele barve, širina pa je po vaši presoji odvisna od velikosti predvidene nalepke. Končno datoteko je treba hraniti za tiskanje v formatu PDF, ki je v večini držav standard poligrafa. In zada bo na internetu primeren format PNG.

Kako prodati nalepke na internetu?

Če dejansko vprašanje ni, kako narisati nalepko, ampak kako prodati, potem bodite pozorni na naslednje internetne strani. Na primer, ruska spletna trgovina nalepk Parazitakusok omogoča umetnikom, da postavijo svoje nalepke in prejmejo odstotek njihove prodaje. Obstajajo stroga pravila za obdelavo slik, vendar njihova številka za dajanje v trgovino ni omejena. Preizkusite se lahko v angleškem jeziku Redbubble. Na to temo je velik oddelek. Ruska skupnost No Kids Nalepke pogosto organizira tematska tekmovanja za najboljšo nalepko. Lahko poskusite ponuditi svoje slike uprave VKontakte. Mora se ujemati z čustvi ali priljubljenimi memi, biti svetel in lahko razumljiv. Če bodo odobreni, vam bomo ponudili sodelovanje. Tudi VKontakte včasih imajo tekmovanja nalepk, v katerih lahko sodeluje vsakdo.

Sorodne publikacije