Kako pisati razvijalcem "VKontakte" in pravilno predložiti vlogo

Socialna mreža, imenovana "VKontakte", je že dolgo priljubljena. Stalne posodobitve, izvirno oblikovanje in številni drugi dejavniki so to socialno mrežo naredili eno izmed najbolj priljubljenih izdelkov na virtualnem trgu.

Vkontakte: malo o niansah

Kateri dejavniki so prispevali k takšnemu navdušenju? Vse je preprosto: zasnova spletne strani je lepa in lakonična, veliko skupin iger (na primer, za razliko od "Facebooka"), priročnega spletnega /offline avdio predvajalnika - zahvaljujoč takim funkcijam je VKontakte postal zelo priljubljen. Prav tako je služil priročno in poceni oglaševanje, flash igre in še veliko več.


Zelo pogosto z vsemi zgoraj navedenimi funkcijami in zmožnostmi obstajajo vse vrste težav, ali se pojavi vprašanje, na katerega lahko odgovori le razvijalec "VC" ali natančneje tehnična podpora. Odziva se dovolj hitro, vendar žal ni vedno kvalitativna. V vsakem primeru se lahko vrednoti delo moderatorja. Po tem se lahko pritožite moderatorju ali ga pohvalite za kakovosten odgovor. Kako pisati razvijalcem "VKontakte", bomo razumeli v tem članku.

Hitri odziv

Običajno moderatorji takoj odgovorijo. Če jih pišete v delovnih dneh, lahko dobite dober odgovor v nekaj urah. Ampak včasih se zgodi, da imajo zaposleni zelo dolgo časa. V tem času uporabnik sam rešuje težavo, moderatorji pa še vedno ne odgovarjajo. Podobno dejstvo izzove mnoge, vendar je treba to upoštevatiVsak dan v storitve tehnične podpore prispejo milijoni aplikacij in vsi se morajo odzvati, kar zahteva začasne stroške. Ne pozabite na to in pogosto pošljite ponavljajoče se poizvedbe. S tem lahko dolgo časa ostanete brez odgovora, ker se aplikacije pregledajo v zameno, tako da vsako novo sporočilo odstrani uporabnika iz hitrega odziva in prepreči moderatorje.


Kako pisati razvijalcem "VKontakte" in zakaj je to potrebno? Odgovor je preprost: za vsa vprašanja, nerazumljive ali sporne situacije, se lahko sklicujemo na tehnično podporo. Zaposleni so dolžni pomagati, če je prišlo do napak pri delu spletnega mesta, v primeru blokiranja računa brez razloga (obvezno je deblokirati stran), zato so vsa sporna vprašanja na strani rešena s pomočjo te storitve. Upoštevati je treba, da je v vmesniku socialne mreže "VKontakte" gumb za pretvorbo precej majhen in dobro skrit, zato je včasih težko za začetne uporabnike, da ga najdejo. In vendar, kako pisati razvijalcem VKontakte? Pri tem bomo videti nekoliko nižje. Razmislite tudi o tem, kako pravilno predložiti vlogo.

Navodilo

Torej, pojdimo naprej pisati razvijalcem VKontakte korak za korakom. Če želite stopiti v stik in dobiti specifičen odgovor, morate izpolniti vsa obvezna polja, tako da sledite navodilom.
  • Pojdite na spletno mesto VKontakte in nato obiščite svoj račun. Ne pozabite, da vam ni treba spam sporočil, ker to ne bo pomagalo pospešiti odziv.
  • Nato je potrebno na terenu,"Vprašaj", vnesite zahtevano zahtevo. In to mora biti v F. A. Q (seznam najpogostejših vprašanj). Nato izberite funkcijo "Write us".
  • Z izbiro te postavke se lahko obrnete na razvijalce. Uporabnik je obveščen o tem, koliko časa je potrebno za obdelavo zahteve. V povprečju traja približno 18 ur, vendar se ta številka nenehno spreminja in ne vedno na bolje, zato ni vredno prebrati preveč hitrega odgovora.

  • Kako se prijaviti

    Kako stopiti v stik z razvijalci VKontakte, je zdaj jasno, vendar obstajajo nekatere posebnosti, v katerih se bodo moderatorji odzvali veliko hitreje. To je vredno pozornosti na te nianse. Kako pravilno vložiti vlogo? Ko izpolnite vsa navodila, je čas, da izpolnite obrazec neposredno. Potrebno je oblikovati pravilno temo in opisati svojo težavo, tako da je potreben strokovnjak kontaktiran z uporabnikom, to je tisti, ki to razume. Zato je vredno razmisliti, kako pravilno predložiti vlogo. Problem je treba opisati čim bolj konkretno, če imate težave z vhodno ali mobilno številko, morate navesti telefon, ki je povezan z računom. Prav tako ne pozabite, da lahko priložite posnetke zaslona, ​​kar bo bistveno pospešilo rešitev problema.

    Sorodne publikacije