Kako predpisati spletno stran v Counter-Strike 1.6

V računalniški igri Counter-Strike 1.6, ki je postala legendarna disciplina v kibernetskem in popularnem arkadnem igrišču, obstaja veliko uporabnih ukazov za konzolo. Med njimi lahko najdete tako zabavne kode, ki vam omogočajo zabavo s prijatelji na zasebnih strežnikih, kot tudi uporabne ukaze za skrbnike. V tem članku boste izvedeli, kako predpisati spletno stran v CS in za kaj je potrebna.

Kaj je to?

Za tiste, ki ne poznajo klasike, se lahko zdi, da je splet lokalen sleng in nima nič skupnega s pravim pomenom besede. Vendar pa to ni tako - v CS 1. 6 je res mogoče omogočiti način letenja po lokaciji na spletu. S to funkcijo lahko pritrdite stene in predmete na zemljevidu, nato pa jih narišete. Ta čip lahko uporabljajo tako skrbnik strežnika kot drugi igralci, če je dostop dovoljen. To funkcijo lahko uporabite na dva načina - z ukazom ukazne mize ali prek ločenega vtičnika. Oglejte si obe možnosti podrobneje.


Kako predpisati splet?

Za začetek si oglejmo najpreprostejšo možnost za vključitev te možnosti, ki ne vključuje programske opreme drugih ponudnikov. Če želite to narediti, odprite ukazno vrstico s tipko "~" (če ta tipka ne deluje, nato v nadzorne nastavitve dodelite drugo). Po tem se je ukazna miza pojavila, morate vnesti ukaz za povezovanje "+ vrv". Namesto "ključa" vstavite poljuben ključ, ki bo odgovoren za letenje po spletu. Na primer,Za dodelitev gumba K morate zapisati ukaz "k" "+ vrv". Zdaj, ko kliknete na K, se bo splet sprostil na mestu, kjer je usmerjen pogled igralca.

Namestitev vtičnika

Morate prenesti vtičnik Hook in izvleči datoteke v mapo amxmodx, ki se nahaja v mapi cstrike /addons plugins. Zdaj odprite datoteko plugins.ini s programom Notepad ali katerim koli drugim urejevalnikom besedil in tam vstavite vrstico prokreedz_hook.amxx. Potem zapremo datoteko s shranjenimi spremembami. Zdaj je ostalo, da dodelite ključ za letenje po spletu. To naredite tako, da v konzolo vnesete ukaz kot v prejšnji metodi. Vrstica izgleda takole: povežite tipko "+ hook". Vnesite ukaz in pritisnite Enter. Zdaj veste, kako vključiti splet na strežnike v tej strelec. Če ste administrator, v nobenem primeru ne uporabljajte tega čipa v tekmovalnih tekmah, saj bodo leti do katere koli točke na karti prednost pred ekipo sovražnikov. Ta možnost je dodana za testiranje ali zabavo.

Sorodne publikacije