Seznam kanalov "Vaš začetek" iz "Rostelecom" za mlade in odrasle gledalce

Eden največjih ruskih ponudnikov storitev, Rostelecom, ponuja storitve za povezovanje visoke hitrosti interneta in interaktivne televizije pod ugodnimi pogoji. Na seznamu Rostelecom kanalov, "Your Start" za digitalno TV je 125 kanalov, ki so najbolj priljubljeni. To so ruski kanali novic, izobraževalni, zabavni, športni, seznanjeni z dosežki kulture in tehnologije, najnovejšim dogajanjem v svetu, serijami in kinematografijo.

Kateri kanali so vključeni v ponudbo

Na seznamu kanalov Rostelecom "Vaš začetek" vključuje priljubljene mednarodne programe. Na primer, Eurosport, ki govori o športnih novicah in dogodkih, ki se dogajajo po vsem svetu.


Kanal Animal Planet prikazuje tradicijo živih in prostoživečih živali v prostoživečih rastlinskih in živalskih vrstah.
Z Viasat Nature Discovery Channel, lahko vzamete vznemirljive izlete po vsem planetu. Gledalci English Club TV, France 24 BBC World News ne bo le sledil mednarodnim novicam, temveč bo lahko prakticiral tudi študij tujih jezikov in izgovorjavo. Gledalci televizije bodo lahko gledali svoje najljubše ruske kanale, kot so STS, TNT, Ren-TV, Home, osrednji informativni programi.

Otroški kanali

Na seznamu kanalov Rostelecom, "Vaš začetek" vključuje najbolj priljubljenih otroških programov z risanke, razvoj iger, branje otroške zgodbe, lekcije iglo in risanje.


To je Disneyjev dan, poln dniDisney risanke, najljubši kanali za Rusi "Vrtiljak", "Sarafan", "Mult", po katerem so otroci veseli, da gledajo sovjetske risanke, vključene v klasiki, nove serije o Fixikov in drugih priljubljenih junakov. Kanal "Mama" bo staršem omogočil, da prejmejo informacije o izdelkih za otroke, nasvete psihologov, priporočila za nego otrok. Prihodnje mame bodo vedele, kaj naj naredijo med nosečnostjo.

Programi za vsak okus

V paketu «Rostelecom» «Vaš začetek» vključuje več kot 17 glasbenih kanalov ruske in mednarodne glasbene različice, ki vključujejo priljubljene posnetke, ocene ocen in uvajanje priljubljenih pevcev. Gledalci kanala 21. stoletja bodo lahko gledali kinematografijo, melodramo v angleščini ali ruščini, vnesli so klasiko, tuje in ruske novosti.
Moški bodo lahko spoznali skrivnosti uspešnega ribolova, gledali svoje najljubše nogometne tekme in dame v tem času lahko obiščejo televizijsko oddajo "Yuvelirochka", da bi ustvarjale donosne nakupe.

Interaktivna televizija

Povezovanje interaktivne televizije z najnovejšo tehnologijo razširja seznam kanalov iz Rostelecoma, "Vaš zagon", pa tudi zmogljivosti uporabnikov. V hiši ali stanovanju boste lahko gledali več televizorjev hkrati, kar je pomembno za družine s starimi starši in starši, šolarji in otroci: vsak ima svoje želje.
Interaktivna televizija vam omogoča, da ustavite oddajanje, gledate prenos ob primernem času, posnemitezahtevane informacije. Stranke dobijo dostop do arhiva, kjer lahko najdete svoje najljubše filme in skladbe. Z interaktivno televizijo boste gledali kakovostne prenose in stereo zvok. Pri povezovanju več zaslonov lahko gledate prenos, ki se je začel na istem televizorju, da končate na drugem.

Tarife

V letu 2018 je cena za "Vaš začetek" Rostelecoma 560 rubljev. v Moskvi Po demokratični ceni bodo uporabniki lahko videli najbolj priljubljene ruske in mednarodne kanale. Poiščite stroške paketa "Rostelecom" "Vaš začetnik" na uradni spletni strani in v predstavništvih vašega mesta, saj se cene v različnih regijah lahko razlikujejo. Priporočljivo je, da odprete osebno kabinet na mestu, v njem vedno veš pravočasno o promocijah in popustih, zanimive ponudbe, kako dopolniti seznam Rostelecom kanalov, "Vaš začetek" z drugimi kanali, spremenite tarife in tako naprej. Storitve lahko plačate v gotovini ali na kartici. Če standardni seznam kanalov "Vaš začetek" iz "Rostelecom" ne bo dovolj, lahko dodate dodatne. Čeprav so vključeni v ta paket, so priljubljeni kanali namenjeni gledalcem z različnimi interesi in praviloma so dovolj za zanimivo domačo zabavo. Novi ponudniki storitev za stranke lahko predložijo vlogo za gostovanje ali digitalno spletno televizijo na spletni strani podjetja z natančnim naslovom, ki bo najboljši način za zagotavljanje storitev.

Sorodne publikacije