Uporabne aplikacije za vaš telefon: imena, novosti, funkcije in pregledi

Vse, kar je sposobno za sodoben pametni telefon brez aplikacij drugih proizvajalcev, je sprejemanje klicev iz SMS-a in fotografiranje iz videa. Če želite popolnoma odkriti potencial pripomočka za mobilne naprave, morate namestiti dodatno programsko opremo. Slednje v internetnem prostoru je zelo, zelo veliko: za multimedije, igre, deskanje, rezervacijo vstopnic, učenje jezikov itd. Nekatera orodja lahko škodijo vaši napravi. Zato je treba izbirati uporabne aplikacije na telefonu bolj pazljivo. Poleg tega veliko količino programske opreme samo fizično ne omogoča, da jo namestite vse na vaš pametni telefon in poskusite na primeru. Torej bomo poskušali razumeti, kateri programi so potrebni na telefonu in bodo koristni. Tukaj je seznam najbolj priljubljenih programov, ki so vsebovali kvalitativno komponento in veliko število dobrih recenzij uporabnikov. Glede na to, da bomo programsko opremo za dve najbolj priljubljeni platformi - Android in iOS.


WhatsApp

Večina lastnikov pametnih telefonov meni, da je "Watsapp" ena najbolj iskanih aplikacij za telefon Android. Družabni messenger omogoča komunikacijo z drugimi uporabniki: pisanje sporočil, pošiljanje fotografij, videoposnetkov in druge vsebine. Poleg tega je vse to storjeno brezplačno.
"Watsap" od uporabnikov ne zaračunava naročniške pristojbine in deluje na vseh komunikacijskih protokolih, od protokolov EDGE do wifi. Poleg tega je eden odNajbolj uporabne aplikacije na telefonu "Android" ponuja polnopravne klice, tako v normalnem kot v video formatu. Vmesnik programa je preprost in razumljiv, zato se začetniku ne bo težko ukvarjati z njim. Prav tako je treba omeniti, da Watsap ostaja uporabna aplikacija za telefon tudi v odsotnosti internetne povezave. Messenger lepo zbira vsa dohodna sporočila na svojih strežnikih in ko obnovite povezavo, jih prejmete brez izgube. Redna SMS - in MMS - protokoli, nameščeni v vdelani programski opremi pripomočka, žal to ne morejo ponuditi.


Značilnosti programske opreme

Posebej je treba omeniti odsotnost mednarodnih pristojbin za kratka sporočila. Lahko klepetate s prijatelji po vsem svetu, brez strahu pred uničenjem vašega osebnega računa. Torej naslov najbolj uporabne aplikacije na telefonu "Watsap" deluje v celoti. Uporabniki, ki nimajo nič manj kot 200 milijonov, pustijo večinoma pozitivne povratne informacije o kurirju. Povprečna ocena Google Play je približno 45 točk. Aplikacija je zelo priročna v obtoku, ima širok spekter funkcionalnosti in odšteva zelo majhen del sistemskih virov.

Pocket

To je program z več platformami, ki deluje pod operacijskim sistemom Android in iOS. Na obeh operacijskih sistemih je koristnost enako dobra. "Poket" lahko imenujemo tudi ena izmed najbolj uporabnih aplikacij za iphone in telefone "Android".
Program je namenjen za shranjevanje različnih vsebin brez povezave, nas katerimi se srečujete, ko brskate po internetu: zanimive novice, članki, borze in športni članki, avdio in video materiali, recepti itd. Zato je pripomoček uporabna in potrebna aplikacija za telefon brez interneta. Poleg tega programski vmesnik omogoča prilagajanje oblikovanja spletnih strani. Svetovni splet je bil vedno poln svetlih barv in različnih lokacij. In iz tako različnih pisav, velikosti in barv, veliko oči boli. Z "Poketom" lahko konfigurirate prikaz spletnih strani v precej širokem razponu. Mnenja o tej uporabni aplikaciji za telefon so povsem pozitivna. To res resents veliko, ko je internetna povezava nestabilna in pametno prilagoditev vizualni del za mesta tudi zasluži vse vrste pohvale.

Clean Master (Cheetah Mobile)

Še ena koristna in potrebna aplikacija za telefon. Program je odgovoren za varnost mobilnega pripomočka in njegovo optimizacijo. Pripomoček bo očistil vašo napravo iz različnih "smeti", kot so predpomnilnik in nezaželene datoteke, vgrajeni protivirusni program pa bo zaščitil telefon pred zlonamerno kodo.
Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je aplikacija Clown Master dokaj učinkovita. Najde tudi najbolj skrivne podatke in jih kompetentno obdeluje. Program je skrbno prilagojen postopku in ne vpliva na pomembne sistemske datoteke, tako da platforma po diagnozi in čiščenju naprave deluje normalno. Poleg tega se hitrost dela bistveno poveča.

Izjemen Clean Master

Lokalni antivirus je prav tako zadovoljen z njegovo učinkovitostjo. Pomemben virusOsnova, ki je v "oblaku", pomaga prepoznati vse vrste groženj, od "trojancev" do resnih "črvov". Uporabniki v svojih pregledih tudi upoštevajo, da ta uporabna aplikacija za telefon ne nalaga procesorja in se praktično ne dotika RAM-a. Kaj ne moreš reči o konkurenčni programski opremi. Poleg tega lahko v vmesniku pripomočka najdete razdelek, ki je odgovoren za delo z baterijo. Program ponuja podrobno analizo aplikacij, ki se izvajajo v ozadju, in jih po potrebi onemogoči. Obstaja tudi poseben način globokega spanca, ki ne le opazno poveča življenjsko dobo baterije, temveč tudi podaljša življenjsko dobo baterije.

Prisma

Prizma je eden izmed najbolj priljubljenih programov v Googlu Play in Apple Store, in mnogi uporabniki, ne glede na pozicioniranje izdelka, menijo, da je to zelo uporabna aplikacija za telefon. Za dekleta in druge ustvarjalne podlage je to resnična ugotovitev, ki vas vzame veliko časa, vendar vam ne bo žal.
Program vam omogoča, da navadne fotografije spremenite v pravo umetniško delo. Lokalna knjižnica je dopolnjevala vse vrste filtrov in učinkov. Vsi tukaj bodo našli nekaj bližje njemu. Če nekdo leno vdre v knjižnico in poišče želeni filter, potem boste imeli polnopravne vzorce, ki podpirajo določen slog: Van Gogh, Picasso, Levitan in drugi. Prav tako je mogoče okrasiti sliko z ornamentom ali vzorcem. Podpora za nevronske mreže skupaj z umetno inteligencospremenite svoje spomine v prave mojstrovine.

Uporabniki in njihov skoraj milijon uporabnikov se zelo odzivajo na prizmo. Aplikacija bo izjemno koristna za tiste, ki želijo organizirati ne le fotogalerijo na mobilnem pripomočku, temveč tudi lepo razstavo svojega dela.

AIMP

Ta kultni avdio predvajalnik je verjetno znan mnogim uporabnikom osebnih računalnikov. Razvijalci so lahko pravilno prilagodili pripomočke platformi Android. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je igralec ostal funkcionalen, učinkovit in srčen kot original za PC.
Program podpira skoraj vse avdio formate, tudi eksotične razširitve, kot so opus, dff, dsf in it. Aplikacija vam omogoča tudi spreminjanje načinov za predvajanje zvoka iz OpenSL v AudioTrack in obratno. Na voljo je podpora za CUE in Android Auto. Kljub dejstvu, da je igralec novost na tej platformi, vse napake, zaostanki in druge pomanjkljivosti, uporabniki ne komentirajo svojih pregledov. Vmesnik predvajalnika se praktično ni spremenil in ostal tako preprost, jasen in okrašen v že znanih rdeče-črnih tonih. Prav tako zadovoljen s kompetentno integracijo z zaklenjenim zaslonom, kjer za delo s skladbami ni nujno, da se "zbudi" celoten sistem.

Runtastic

Ta aplikacija bo zelo koristna za uporabnike, ki vodijo zdrav način življenja. Profesionalni športniki pustijo zelo dobre ocene o tem programu. Nekateri celo popolnoma uporabijo ta pripomoček kot alternativo blagovnim izdelkom za pametne pripomočke.
Vloga skrbno pregleduje vse meritve z ustrezno skrbnostjouporabnik: razdalja, čas, porabljena energija, hitrost, dvig itd. Poleg tega se celotna funkcionalnost izvaja ne samo za kljukico, ampak res deluje tako, kot bi morala. Tudi brezplačna različica programa ponuja široko paleto funkcij. Med drugim je mogoče omeniti glasovno podporo, ki vam omogoča, da vas pametni telefon ne moti med izvajanjem ali izvajanjem nekaterih drugih resnih vaj. Obstaja možnost, da spremljamo napredek leta. Ustvarite lahko tudi svoje skupine in tekmujete z istovetnimi ljudmi, tako da izmenjujete zapise in dosežke. Kompetentno oblikovana lestvica vodilnih bo pokazala najboljše od najboljših na koncu določenega obdobja (ura, dan, teden itd.).

Duolingo

To je ena najbolj iskanih, vendar tudi uporabnih aplikacij z več platformami. Skoraj vse ocene v pozitivnem ključu. Učinkovitost izdelka potrjuje število prenosov - več kot 7 milijonov Google Plus. "
Program pomaga izboljšati svoje znanje tujih jezikov: branje, jezikovno zaznavanje, pisanje. Vmesnika programa je težko imenovati zapleteno. Vse postavke menija so pravilno razporejene v odsekih in v njih je skoraj nemogoče izgubiti. Proces usposabljanja in fiksiranja materiala je zasnovan v obliki igre, ki je veliko bolj učinkovita od dolgočasnih predavanj. Uporabnik mora vsak dan odgovarjati na vprašanja, opravljati naloge in povečevati razpoložljivi besednjak ter izboljšati znanje slovnice. Novinci bodo lahko v najkrajšem možnem času obvladali bazo: preproste besede, besedne zveze in konstruiranje stavkov.

Značilnosti Duolinga

Razvijalci so krepkiizjavi, da je 34 ur, porabljenih v programu, mogoče primerjati z učinkovitostjo semestra na visokošolskem zavodu. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je to večinoma res. Veliko študentov uporablja to aplikacijo za pripravo na predavanja, kredite in izpite. Še en očiten plus programa je brezplačna licenca za distribucijo. Takšna oblika vključuje veliko količino oglaševanja, in tukaj je, ampak, da ga pokličete agresivno ne more biti. Polovičnih zaslonov ali pojavnih oken brez konca oken ni.

Shazam

Še ena multiplatformna, priljubljena in zelo uporabna aplikacija za definiranje skladb. Mnenja o tem so večinoma pozitivna, vendar kakovostna komponenta izdelka potrjuje število prenosov. Glede na statistiko storitev je Shazam namestil več kot 100 milijonov naprav po vsem svetu.
Aplikacija dobesedno v nekaj sekundah ne bo določila samo imena neznane kompozicije, ampak tudi avtorja, albuma, leta izdaje, in bo ponudila (če sploh) posnetke in nekatere sorodne materiale. Program vam omogoča, da svoje priljubljene skladbe delite s prijatelji prek družabnih omrežij in jim pomagate, da jih prepoznajo. Izdelek se distribuira popolnoma brezplačno in seveda obremenjen z oglaševanjem. Vendar je kompetentno vgrajen v kodo in ne posega v delo z aplikacijo.

Sorodne publikacije