Pregled predvajalnika Pioneer FH-X700BT

Dolgotrajno širjenje radijskih kaset, ki so nameščene v avtomobilu. Vredno je posvetiti pozornost Pioneer-ju FH-X700BT. Pregled, ki je izdelan v tem članku, vam bo pomagal pri izbiri. Spregovorimo o vseh značilnostih, prednostih in slabostih. Povratne informacije potrošnikov so tudi sestavni del nakupa.

Specifikacije

Vgrajen radijski sprejemnik in digitalni sprejemnik, kar je zelo priročna rešitev. Poleg teh so naslednji igralci: CD, MP3. Ni vredno pričakovati DVD-jev in Blu-ray, ker njihov proizvajalec ne skrbi za njihovo razpoložljivost. Navigatorja in TV tunerja prav tako ni mogoče najti, ampak vgrajeni ojačevalnik in izenačevalnik.


Nazivna moč Pioneer-ja FH-X700BT je 4 x 22 W. Možno je povezati tehnologijo Apple. Barva dekoracije je črna. Večbarvni zaslon ima razmerje stranic 16: 9. Infrardeči daljinski upravljalnik ni vključen, vendar je vgrajena osvetlitev ohišja in ključev. Po želji lahko krmilno palico pritrdite na volan. Vgrajeno samodejno iskanje postaj, preprosto ustavite telefon. Kot vhod, je USB vrata, video kompozitni konektor. Prva se nahaja na sprednji strani. Vgrajen modul Bluetooth. Sprejemnik ima dolg sprejem, ki zagotavlja boljšo povezavo. Po želji lahko prilagodite temo predvajanja. Dimenzije naprave: 17.8x10x16.5 cm.

Splošni vtis naprave

Spodaj bodo določene vse prednosti in slabosti Pioneer FH-X700BT. Mnenja - glavni kriterij, ki je omogočil podroben pregled razpoložljivosti vseh prednosti inminuse


Na splošno se lastniki po nakupu te naprave ne pritožujejo. Cena je majhna, zato je nespametno zahtevati od kasetofonov neverjetne vrhove. Po svoji ceni je praktično popoln. Pogosto izberejo tiste, ki med potovanjem raje poslušajo glasbo, ne posvečajo posebne pozornosti kakovosti reprodukcije ali kako so prikazane frekvence melodije. Osvetlitev bo pripomogla k temu, da bo avto bolj udoben, vendar je treba omeniti, da ni primeren za vsakogar. Nekateri ga ne morejo tolerirati, ker se zdi preveč svetlo. Vendar pa je odvisno od vsake osebe. Po želji ga lahko izklopite ročno. Ko se težave s povezovanjem pojavljajo zelo redko. Občasno lahko pride do okvar. Na primer, izklopite kabel. Gre za poroko v stranki. V servisnem centru ali specializirani trgovini je zadovoljstvo zamenjati okvarjen snemalnik. Tega ne poskušajte rešiti sami.

Prednosti

Pioneer FH-X700BT ima odličen zvok, je enostaven za uporabo in ima podporo VT. O tem poroča večina potrošnikov. S programom Blues lahko preprosto sinhronizirate melodije s katere koli naprave. Če želite prenos enostavno, je telefonski imenik dovoljen za lažje klicanje. Bliskovni pogon je izjemno hiter. Mikrofon je zasnovan na daljavo. Če je potrebno, lahko uporabite nadzorno ploščo, ki bo znatno olajšala postopek delovanja. Pritrditev na volan se prodaja ločeno, vendar je vredno -z njim je veliko lažje delati. Datoteke valov se dobro preberejo.
Izenačevalnik Pioneer FH-X700BT vam pomaga pri delu s posnetki. Nastavitev je velika. Obstajajo ne le možnosti, ki vam omogočajo, da prilagodite predvajanje nizkih, visokih in srednjih frekvenc, ampak tudi posamezne beležke. Obstaja možnost, da ne samo ustvarite lastne filtre, temveč tudi uporabite že ustvarjene filtre. Pozitivne povratne informacije dobijo tudi oblikovanje. Izkazalo se je, da je precej minimalističen, prijeten očesu človeka.

Slabosti

Vsaka naprava ima svoje pomanjkljivosti. Pioneer FH-X700BT, katerega povezava včasih spremljajo majhne nesreče, ni izjema. Kaj potrošnikom ni bilo všeč? Kartice SD ni mogoče priključiti, kar močno poslabša občutek dela z napravo. "Krutilka" ima zaostanek, zato ni treba govoriti o najvišji kakovosti montaže. Osvetlitev zvoka mora biti vedno ročna. Aktivira se po priključitvi kasetnega predvajalnika in se ne regulira samodejno. Osvetlitev ozadja je svetla, kar prinaša veliko neprijetnosti. Pri zelo nizkih temperaturah se Pioneer FH-X700BT zruši. Pojavijo se lahko naslednje težave: samonastavljiv zvok, spreminjanje sestave ali izklop sistema. Zaslon se pogosto samodejno ugasne in gumbi prenehajo delovati. Tisti, ki delajo predvsem v mrazu ali živijo na skrajnem severu Ruske federacije, to zapostavljajo v nekaterih najpomembnejših vidikih. Ločena skupina potrošnikov se pritožuje na majhnem zaslonu. Vendar pa je ta relativni minus, ker nekatere od teh podrobnosti praktično nibodite pozorni

Cenovna kategorija

Radio kasetofon se nanaša na kategorijo povprečnih cen. Če kupite na internetu, potem lahko najdete možnost za 16-20 tisoč rubljev. Na splošno je strošek za to napravo precej dober. Priporočljivo je, da bodite pozorni na tiste kupce, ki želijo kupiti poceni, a kakovostno napravo znane blagovne znamke.

Sorodne publikacije